DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
πονηρουληδαναη κερναω καφε...ντυμενη ομως! ;)
πονηρουληδαναη κερναω καφε...ντυμενη ομως! ;)
σοβαρα μιλαω..ετσι οπως σε ειδα casual μου ηρθε μια επιθυμια για φραπεδακι!πονηρουλη
σοβαρα μιλαω..ετσι οπως σε ειδα casual μου ηρθε μια επιθυμια για φραπεδακι!
Δεν με νοιαζει εμενα τι περουκα θα φορας.Σε αυτην την σταση να εισαι και ολα τα αλλα ειναι μικρολεπτομεριεςΜηπως με προτιματε ξανθουλα;
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Δαναη εισαι ενα πολυ γλυκο παιδι και με τα τζηνακια σου. Δεν βγαινεις καθολου για δουλεια εξω ομως βρε αγαπουλα μου; Απο εδω μεσα οτι κανεις; Θα σου προτεινα να μη φοβασαι τον ανταγωνισμο να δουλευεις εξω με τις αλλες κι εδω να μπαινεις για χαβαλε. Καλυτερα θα ειναι οταν δεν θα εχεις την αναγκη τους, θα μπορεις να εισαι ο εαυτος σου.
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Πεζοδρομιο δεν μπορουν να κανουν ολες μωρο μου.Εσυ εισαι για κρεββατιΤη να την κανω την Συγγρου εγω κοριτσι μου?? Το τηλ μου το εχη τοσος κοσμος οχι μονο απο εδω μεσα. Δεν το μπορω το πεζοδρομιο εγω.
βαγγελη επειδη μου τα εχεις κανει τσουρεκια με την κακια σου κ επειδη δαχτυλο για να ξερασω δεν μου βγαινει θα χασω πρωτεινη ....παρε να εχεις..
Aν δεν σου αρεσει η κακια μου να μιλας με τις ταπεινες και αγαθες του σαϊτ που σας παρακαλανε. Εγω δεν εχω καν αναφερθει στο που εργαζομαι. Μπαινω εδω για να μιλαω με τα φιλαρακια και τους φανς μου. Δεν μου αρεσουν οι απελπισμενοι ανθρωποι ΚΑΘΟΛΟΥ. Κοιτα λοιπον τη δικη σου κακια που μου εχεις ξερασει κατα καιρους και μετα ασχολησου με μενα. Μην ξεχνας οτι εισαι ενας διαδικτυακος μπουρδελιαρης χωρις καμια υποσταση και που δεν εχεις καν το θαρρος να πεις τι σε φτιαχνει στ'αληθεια. Αλλιως τι κανεις εδω μεσα αγαπουλα; Σε λατρευω. Μαθαινω πραγματα απο σενα.
Μακια!
Μακια!!
Μακια!!!
Τώρα αυτό είναι σοβαρό θρεντ για τρανσέξουαλ αυτό; Είχα ακούσει καλά λόγια για το σάιτ αλλά αυτά που βλέπω εδώ μέσα είναι κάπως περίεργα. Λέγομαι Αλίκη και δούλευω στο Βερολίνο για δύο χρόνια. Τέτοια σκηνικά παίζουν στην Αθήνα;
Γιατι βρε μια χαρα ειναι το σαιτ. Βερολινο?? Ημουν Γερμανια 15 χρονια εγω. Χαλαρωσε και απολαυσε εδω μεσα περναμε τελεια.Τώρα αυτό είναι σοβαρό θρεντ για τρανσέξουαλ αυτό; Είχα ακούσει καλά λόγια για το σάιτ αλλά αυτά που βλέπω εδώ μέσα είναι κάπως περίεργα. Λέγομαι Αλίκη και δούλευω στο Βερολίνο για δύο χρόνια. Τέτοια σκηνικά παίζουν στην Αθήνα;