Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δαναη εισαι ενα πολυ γλυκο παιδι και με τα τζηνακια σου. Δεν βγαινεις καθολου για δουλεια εξω ομως βρε αγαπουλα μου; Απο εδω μεσα οτι κανεις; Θα σου προτεινα να μη φοβασαι τον ανταγωνισμο να δουλευεις εξω με τις αλλες κι εδω να μπαινεις για χαβαλε. Καλυτερα θα ειναι οταν δεν θα εχεις την αναγκη τους, θα μπορεις να εισαι ο εαυτος σου.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

kostasn(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δαναη γιατί δεν απαντάς στο pm που σου εστειλα..?? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Δαναηηηηηη!!!!Αμαν,κουκλαρα μου.Με καυλωσες πρωϊνιατικα με αυτην την φωτο.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16

Επισκέπτης
βαγγελη επειδη μου τα εχεις κανει τσουρεκια με την κακια σου κ επειδη δαχτυλο για να ξερασω δεν μου βγαινει θα χασω πρωτεινη ....παρε να εχεις.. :badair: :badair: :badair: :badair: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :shit:  :shit: :shit:

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :toilet:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δαναη εισαι ενα πολυ γλυκο παιδι και με τα τζηνακια σου. Δεν βγαινεις καθολου για δουλεια εξω ομως βρε αγαπουλα μου; Απο εδω μεσα οτι κανεις; Θα σου προτεινα να μη φοβασαι τον ανταγωνισμο να δουλευεις εξω με τις αλλες κι εδω να μπαινεις για χαβαλε. Καλυτερα θα ειναι οταν δεν θα εχεις την αναγκη τους, θα μπορεις να εισαι ο εαυτος σου.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Τη να την κανω την Συγγρου εγω κοριτσι μου?? Το τηλ μου το εχη τοσος κοσμος οχι μονο απο εδω μεσα. Δεν το μπορω το πεζοδρομιο εγω.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Τη να την κανω την Συγγρου εγω κοριτσι μου?? Το τηλ μου το εχη τοσος κοσμος οχι μονο απο εδω μεσα. Δεν το μπορω το πεζοδρομιο εγω.
Πεζοδρομιο δεν μπορουν να κανουν ολες μωρο μου.Εσυ εισαι για κρεββατι

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
βαγγελη επειδη μου τα εχεις κανει τσουρεκια με την κακια σου κ επειδη δαχτυλο για να ξερασω δεν μου βγαινει θα χασω πρωτεινη ....παρε να εχεις..                

Aν δεν σου αρεσει η κακια μου να μιλας με τις ταπεινες και αγαθες του σαϊτ που σας παρακαλανε. Εγω δεν εχω καν αναφερθει στο που εργαζομαι. Μπαινω εδω για να μιλαω με τα φιλαρακια και τους φανς μου. Δεν μου αρεσουν οι απελπισμενοι ανθρωποι ΚΑΘΟΛΟΥ. Κοιτα λοιπον τη δικη σου κακια που μου εχεις ξερασει κατα καιρους και μετα ασχολησου με μενα. Μην ξεχνας οτι εισαι ενας διαδικτυακος μπουρδελιαρης χωρις καμια υποσταση και που δεν εχεις καν το θαρρος να πεις τι σε φτιαχνει στ'αληθεια. Αλλιως τι κανεις εδω μεσα αγαπουλα; Σε λατρευω. Μαθαινω πραγματα απο σενα.

Μακια!

Μακια!!

Μακια!!!

Επισκέπτης
βαγγελη επειδη μου τα εχεις κανει τσουρεκια με την κακια σου κ επειδη δαχτυλο για να ξερασω δεν μου βγαινει θα χασω πρωτεινη ....παρε να εχεις..                

Aν δεν σου αρεσει η κακια μου να μιλας με τις ταπεινες και αγαθες του σαϊτ που σας παρακαλανε. Εγω δεν εχω καν αναφερθει στο που εργαζομαι. Μπαινω εδω για να μιλαω με τα φιλαρακια και τους φανς μου. Δεν μου αρεσουν οι απελπισμενοι ανθρωποι ΚΑΘΟΛΟΥ. Κοιτα λοιπον τη δικη σου κακια που μου εχεις ξερασει κατα καιρους και μετα ασχολησου με μενα. Μην ξεχνας οτι εισαι ενας διαδικτυακος μπουρδελιαρης χωρις καμια υποσταση και που δεν εχεις καν το θαρρος να πεις τι σε φτιαχνει στ'αληθεια. Αλλιως τι κανεις εδω μεσα αγαπουλα; Σε λατρευω. Μαθαινω πραγματα απο σενα.

Μακια!

Μακια!!

Μακια!!!

πια φιλαρακια κ ποιους φαν ρε βαγγελη....αφου ολοι μπαινουν εδω για να σπασουν πλακα με την παρτη σου...οσο για την δικιΑ  μου κακκια πιστεψε με εαν δεν τα ηθελε ο κωλος σου κ εαν ειχες εστω κ λιγη αξιοπρεπεια δεν θα ελεγα τιποτα...τωρα το τι μαθαινεις για εμενα ΧΕΣΤΙΚΑ...σε εχω γραμμενο στα παλαιοτερα των υποδηματων μου....κ για το διαδυκυακος μπουρδελιαρης παρε να εχεις.....  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εχω βγη χαλια στη φατσα γαμωτη μου εδω αλλα το υπολοιπο ελπιζω να σας αρεση. Αυτος ο καναπες τι εχη τραβηξη.

Συνημμένα

• TRANS DANAH 117 copy.jpg
    TRANS DANAH 117 copy.jpg
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 34

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα αυτό είναι σοβαρό θρεντ για τρανσέξουαλ αυτό; Είχα ακούσει καλά λόγια για το σάιτ αλλά αυτά που βλέπω εδώ μέσα είναι κάπως περίεργα. Λέγομαι Αλίκη και δούλευω στο Βερολίνο για δύο χρόνια. Τέτοια σκηνικά παίζουν στην Αθήνα;

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
οχι και  χαλια ρε μωρο!εισαι για πολλα ξεσκισματα ετσι!!καυλα εισαι..αχ...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τώρα αυτό είναι σοβαρό θρεντ για τρανσέξουαλ αυτό; Είχα ακούσει καλά λόγια για το σάιτ αλλά αυτά που βλέπω εδώ μέσα είναι κάπως περίεργα. Λέγομαι Αλίκη και δούλευω στο Βερολίνο για δύο χρόνια. Τέτοια σκηνικά παίζουν στην Αθήνα;

Ηντάνε εδά? Από Χανιά είσαι συ?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιατι βρε μια χαρα ειναι το σαιτ. Βερολινο?? Ημουν Γερμανια 15 χρονια εγω. Χαλαρωσε και απολαυσε εδω μεσα περναμε τελεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom