Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά μην τρελαίνεστε. Διάβασα παλιότερες σελίδες του θρεντ και η Βαλεντίνα έδωσε μια διαφορετική πνοή. Μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο και πρόκειται για καταπληκτικό κορίτσι. Δανάη και Σύλβια μην τσιμπάτε με την πλάκα που κάνει, έτσι είναι το στυλάκι της και η κοπέλα έχει ένα δικό της χιούμορ. Υπάρχει χώρος για όλες εδώ και δεν υπάρχει λόγος να μαλώνετε.
Σωστά τα λες...
Είναι μέχρι να έλθει και η σειρά σου...
Οταν θα σε περιλάβει και σένα τα ξαναλέμε...

Οσον αφορά την πνοή που έδωσε, θα μπορούσε να φτιάξει ένα δικό της thread να βγάζει ότι ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ θέλει...

Τώρα αν εσυ εννοείς το χαβαλέδιασμα νέα πνοή... Ειναι και αυτή μια άποψη...

Διότι εδω μέσα μωρό μου, δεν χαβαλεδιάζαμε... ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΜΑΣΤΑΝ...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κουκλιτσα ομορφη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

Οσο για την ενημερωση του θρεντ... ποιος σας εμποδιζει;

Μακιαααα!!!!

restful44

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
valentina γερα συνεχισε αστουσ να λενε τουσ κομπλεξικουσ οποιοσ δεν γουσταρει απλα αγνοει.αλλα τουσ τρωει ο....τουσ!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τα δελτία τύπου είναι καθαρά χιουμοριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν φάει συγκεκριμένα άτομα μαζί μου και τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Για σκεφτείτε το λίγο. Κι επιμένω: είμαι η μοναδική που δεν κάνω διαφήμιση εδώ μέσα γιατί το θεωρώ θλιβερό.

Μάκιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τωρα σε αυτο δεν μπορω παρα να συμφωνισο με της φωτογραφιες που εχεις βαλει μαλλον δυσφημηση κανεις στον εαυτο σου.

εγω ειπα να του φτιαξουμε δικο του θρεαντ δεν ειπα να τον διωξουμε...κ με τον κατελη  γελαει ολος ο κοσμος τι παει να πει αυτο....
Τι να κλασει ο κατελης μπροστα στην βαλεντινα.

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα δελτία τύπου είναι καθαρά χιουμοριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν φάει συγκεκριμένα άτομα μαζί μου και τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Για σκεφτείτε το λίγο. Κι επιμένω: είμαι η μοναδική που δεν κάνω διαφήμιση εδώ μέσα γιατί το θεωρώ θλιβερό.

Μάκιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό το συμφέροντα τι το ήθελες;;;;
Μάλλον να δημιουργήσεις εντυπώσεις...
Αυτο κάνεις συνέχεια δεν ξέρεις και κάτι άλλο...

Αν δεν καταλαβαίνεις μετά από τόσες σελίδες το τι κάνεις εδω μέσα παρα την θέληση όλων των υπολοίπων, τι να σου πω...

Θα πανε χαμένα τα λόγια μου...

Εγω ήμουνα αυτός που παρα την διαμαρτυρία μου για το στυλ σου στην αρχή, είπα ότι σε θέλουμε εδω μέσα...
Τότε δεν εξυπηρετούσα συμφέροντα;

Ομως όταν δεν μας σέβεσαι καθόλου, τι χρειάζεται να γίνει για να καταλάβεις τους σκοπούς μας;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παιδιά μην τρελαίνεστε. Διάβασα παλιότερες σελίδες του θρεντ και η Βαλεντίνα έδωσε μια διαφορετική πνοή. Μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο και πρόκειται για καταπληκτικό κορίτσι. Δανάη και Σύλβια μην τσιμπάτε με την πλάκα που κάνει, έτσι είναι το στυλάκι της και η κοπέλα έχει ένα δικό της χιούμορ. Υπάρχει χώρος για όλες εδώ και δεν υπάρχει λόγος να μαλώνετε.
Ολα δεκτα αυτα που λες κοπελα μου. Ομως να μην μπαινη εδω να ειρωνευεται αλλες κοπελες χωρις να την ξερουν την συγκεκριμενη. Εσυ μιλησες μαζη της. Θα σου αρεσε να ερθη καποια απο το πουθενα και να αρχιση να σε προσβαλη εμεις εδω οι κοπελες μεταξυ μας Ναντια, Συλβια, Εγω, δεν εχουμε ανταλαξη ποτε κακιες. Και δεν γνωριζουμε η μια την αλλη. Αλλα υπαρχη ενας σεβασμος τελος παντων. Γιαυτο και ο κοσμος μας αγαπαη. Τωρα εσυ αν αυτο που γινετε το θεωρης πλακα δικαιωμα σου κοπελα μου. Δεν της απαγορευσε κανενας να ειναι μαζη μας δεν της κλεβουμε το ψωμι απο το στομα. Ακομη και στο πεζοδρομιο υπαρχη ενας σεβασμος. Το ιδιο γινετε και εδω. Διοτι θα απομονωθη απο εμας. Ειδες εκανα προσπαθεια να την πλησιασω σημερα και ο λογος ειναι οτι δεν ειμαι κολοπαιδο και ηθελα να γινουμε φιλες.  Ειδες πως κατεληξε η ιστορια. Ολα εχουν ενα οριο ομως.  Οκ. αυτα. 

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σωστά τα λες...
Είναι μέχρι να έλθει και η σειρά σου...
Οταν θα σε περιλάβει και σένα τα ξαναλέμε...

Οσον αφορά την πνοή που έδωσε, θα μπορούσε να φτιάξει ένα δικό της thread να βγάζει ότι ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ θέλει...

Τώρα αν εσυ εννοείς το χαβαλέδιασμα νέα πνοή... Ειναι και αυτή μια άποψη...

Διότι εδω μέσα μωρό μου, δεν χαβαλεδιάζαμε... ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΜΑΣΤΑΝ...
                  Εχεις δικιο.. αλλα σκεψου οτι δεν υπηρχε σχεδον τιποτα ενδιαφερων και μπορει να ηταν υπερβολικη  , αλλα με πολυ ενδιαφερων. εγω επιανα τον τροπο σκεψης της και απευθηνονταν σε λιγους και εσυ δεν εχεις λογο.....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ολα δεκτα αυτα που λες κοπελα μου. Ομως να μην μπαινη εδω να ειρωνευεται αλλες κοπελες χωρις να την ξερουν την συγκεκριμενη. Εσυ μιλησες μαζη της. Θα σου αρεσε να ερθη καποια απο το πουθενα και να αρχιση να σε προσβαλη εμεις εδω οι κοπελες μεταξυ μας Ναντια, Συλβια, Εγω, δεν εχουμε ανταλαξη ποτε κακιες. Και δεν γνωριζουμε η μια την αλλη. Αλλα υπαρχη ενας σεβασμος τελος παντων. Γιαυτο και ο κοσμος μας αγαπαη. Τωρα εσυ αν αυτο που γινετε το θεωρης πλακα δικαιωμα σου κοπελα μου. Δεν της απαγορευσε κανενας να ειναι μαζη μας δεν της κλεβουμε το ψωμι απο το στομα. Ακομη και στο πεζοδρομιο υπαρχη ενας σεβασμος. Το ιδιο γινετε και εδω. Διοτι θα απομονωθη απο εμας. Ειδες εκανα προσπαθεια να την πλησιασω σημερα και ο λογος ειναι οτι δεν ειμαι κολοπαιδο και ηθελα να γινουμε φιλες.  Ειδες πως κατεληξε η ιστορια. Ολα εχουν ενα οριο ομως.  Οκ. αυτα. 
    κοριτσι μου εσυ δεν εχεις λογο να εισαι θυμωμενη, εισαι μια χαρα παιδι και βλεπω οτι σε αγαπουν ολοι!!! ειναι λιγο καυστικη και πιπερατη!! αυτο ειναι που την κανει και διαφορετικη!!!

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
                  Εχεις δικιο.. αλλα σκεψου οτι δεν υπηρχε σχεδον τιποτα ενδιαφερων και μπορει να ηταν υπερβολικη  , αλλα με πολυ ενδιαφερων. εγω επιανα τον τροπο σκεψης της και απευθηνονταν σε λιγους και εσυ δεν εχεις λογο.....
Ετσι σου είπαν να λες;;;
Οτι δεν εχω λόγο;;;
Για ρώτα λοιπόν και τους υπόλοιπους 999 αυτού του thread να σου πουν αν έχω λόγο ή όχι...

Διότι αγαπητή μου, μπορεί 3 ή 4 να χαβαλέδιαζαν μαζί της κάνοντας πλάκα, οι υπόλοιποι 994 όμως περιμέναμε κάποτε να λήξει αυτός ο χαβαλές...

Ομως δεν τελειώνει ποτέ διότι τροφοδοτείται συνεχώς από την Βαλεντίνα...

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
    κοριτσι μου εσυ δεν εχεις λογο να εισαι θυμωμενη, εισαι μια χαρα παιδι και βλεπω οτι σε αγαπουν ολοι!!! ειναι λιγο καυστικη και πιπερατη!! αυτο ειναι που την κανει και διαφορετικη!!!

Ξέρει αυτή τι κάνει...
Τις βγάζει από την μέση με τον τρόπο της...
αν μείνεις στην παρέα μας (που σου το εύχομαι με το καλως είλθες) θα καταλάβεις...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εσυ πιστευεις οτι ηταν 2 με 3 ατομα που ασχολιοντουσαν μαζι της; εγω θα ελεγα ολοι πλην το ονομα σου........ ετσι για να λεμε τα πραγματα με το ΟΝΟΜΑ τους............

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρει αυτή τι κάνει...
αν μείνεις στην παρέα μας (που σου το εύχομαι με το καλως είλθες) θα καταλάβεις...
          τελικα ολοι αυτες τις μερες εχουν βγαλει τον πραγματικο εαυτο τους!!!!! και εσυ...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
εκτος αυτου δεν μπορει να καθετε να λεει οτι μας ξερει προσωπηκα και οτι ξερει ποιες ειμαστε τι στιγμη που εμεις δεν την ξερουμε και δεν της εχουμε μιλησει ποτε ουτε στο τηλεφωνω αλλα ουτε face to face..... να καθησει εδω και να μιλαει μονο για τον εαυτο της...οι υπολοιποι  που μας ξερουν θα μιλανε για μας

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ξέρει αυτή τι κάνει...

Τωρα για να καταλαβω.. εσυ τωρα κανεις αυτο για το οποιο με κατηγορεις; Για ποιο λογο βαζεις λογια για μενα στην κοπελα;

Δεν εχω καταλαβει τι συμφεροντα εξυπηρετεις...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πιστευω οτι βασικα γνωριζεστε και προφανως καποιο προβλημα υπαρχει μεταξυ σας.

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
ρε κοριτσια χαλαρωστε λιγο κ ξεκολατε..μην ασχολειστε.βαλεντινα πουτανα τα χεις κανει :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω προσωπικα δεν την ξερω ....αν με ηξερε και ειχε μαζι μου καποιο προβλημα θα με ειχε παρει τηλεφωνο να μου το πει....ας  μου πει εστω με πμ απο που και πως με ξερει.......

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Συγνωμη βρε κοπελα μου αν κοιταξης λιγο το φορουμ και εμενα με γνωριζη λεει απο παλια και ειμαστε πολυ φιλες και εγω δεν την ξερω καν, δηλαδη ολες μας γνωριζη απο τα παλια μπορης να μου πης με ολα αυτα τη ακριβως θελη να δηξη? Γιατι τετοια υποκρισια δεν καταλαβαινω. 

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
           τελικα ολοι αυτες τις μερες εχουν βγαλει τον πραγματικο εαυτο τους!!!!! και εσυ...

Επειδή πιστεύω ότι βιάστηκες να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα μιας και εσύ είσαι εδώ μία μέρα ενω εγώ είμαι 2 χρόνια θα σου αναφέρω ορισμέμα πραγματάκια και μετά μου λες την γνώμη σου...

Ίσως δεν έχει γίνει κατανοητός ο λόγος της ύπαρξης κάποιου thread γενικότερα...

Όποιος λοιπόν θέλει μπορεί να ανοίξει ένα θέμα έτσι ώστε όποιοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να αναπτύσσουν τις ιδέες τους...

Μία κάποια στιγμή λοιπόν, κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να φτιάξει αυτήν την σελίδα για να υπάρχει μια ενημέρωση στους ομοϊδεάτες του για το τι παίζεται εκεί έξω...
Όσοι λοιπόν συμμετέχουν σ’αυτό ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ…
Έχουν λοιπόν υποχρέωση να σεβαστούν την επιθυμία του φέροντος την ιδέα της δημιουργίας της σελίδας...
Αυτά λέει η ανθρώπινη λογική...
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν όποιος μπαίνει μέσα και με τον τσαμπουκά του «κάνει πιο πικάντικο» το περιεχόμενο γιατί έτσι γούσταρε, όχι μόνο είναι λάθος, αλλά λεει με τον τρόπο του στους υπόλοιπους σας έχω χεσμένους... Εγώ είμαι εδώ και κάνω ότι γουστάρω...

Εδω λοιπόν εξηγώ και στην φίλη μας Βαλεντίνα ποιους σκοπούς εξυπηρετώ μιας και η κατά τα άλλα μορφωμένη Ελληνίδα ( οι άλλες όλες είναι αλλοδαπές) προσπάθησε να ρίξει και λίγη λάσπη σε μένα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom