Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Η σιωπή μου μόνο τυχαία δεν ήταν. Όπως εγώ εκφράζομαι ελεύθερα αφήνω το περιθώριο στους άλλους να κάνουν το ίδιο. Ίσως η παρουσία μου να είναι έντονη αλλά ποτέ δεν εμπόδισα κάποιον να ενημερωθεί η να διαφημιστεί. Χαίρομαι που κάποιοι έβγαλαν από μέσα τους όσα τους βασάνιζαν.

Μάκια! Μάκια!! Μάκια!!!

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κοροιδευε; η δεν μπορουσε να βαλει το προσωπο οπως εμεις; περα απο αυτο τις εδωσε καποιος σημασια Συλβια;
Κάτσε λίγο ρε συ Αλίκη...
Τι εννοείς δεν της έδωσε σημασία;
Τι έπρεπε να κάνουμε; Υποκλήσεις και παρακάλια;
Εγω αυτό που είδα ήταν ότι μερικοί της έγραψαν και ζήτησαν επικοινωνία μαζί της...
Αν εξαφανίστηκε, το έκανε γιατι η Βαλεντίνα την έβγαλε στην φόρα και καλά έκανε αν ήταν αλήθεια τα όσα έλεγε...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εγω θα προσθεσω οτι την προηγουμενη εβδομαδα μπηκε και μια αλλη κοπελα, οπου κανεις δεν της εδωσε σημασια και ολοι ασχολιοντουσαν με την Βαλεντινα, οποτε αναρωτιεμαι τι πραγματικα θελετε, και αν πραγματικα θελετε περα απο τις δυο να ερθουν και υπολοιπες
[/quo

Αγαπητη Αλικη Η συγκεκριμενη κοπελλα δεν ηταν κοπελα ηταν καποιος που εκανε πλακα και εβαζε στο αβαταρ φωτος δικες του ελεγε, και αυτες ηταν φωτος απο Τρανς πορνοσταρ της Αμερικης. Απλα καποιος που γνωριζε την συγκεκριμενη πορνοσταρ το καταλαβε και καταλαβαμε ολοι οτι μας κανη πλακα. Γιαυτο και δεν ξαναμπηκε εδω. Δεν ειναι οτι δεν την συμπαθησαμε η κατι αλλο. Εδω χωρανε ολες οι κοπελες. Ισα ισα που θα υπαρχη και κατι να συζηταμε. Το σιτε δεν ειναι δικο μας. Ανηκη σε ολους. Και θα χαρω να εισαι στη παρεα μας. Και εσυ και η Βαλεντινα.

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η σιωπή μου μόνο τυχαία δεν ήταν. Όπως εγώ εκφράζομαι ελεύθερα αφήνω το περιθώριο στους άλλους να κάνουν το ίδιο. Ίσως η παρουσία μου να είναι έντονη αλλά ποτέ δεν εμπόδισα κάποιον να ενημερωθεί η να διαφημιστεί. Χαίρομαι που κάποιοι έβγαλαν από μέσα τους όσα τους βασάνιζαν.

Μάκια! Μάκια!! Μάκια!!!
Αστο ρε Βαλεντίνα αυτό το στυλάκι...
Ουτε αποθυμένα έχουμε ούτε κανένας κάνει διαφίμηση εδω μέσα.
Εισαστε δικές μας και είμαστε δικοί σας...
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια...
Τα υπόλοιπα είναι που πυροδοτούν τις αντιπαραθέσεις...

Πες μας λοιπον ότι ολα θα είναι περασμένα και ξεχασμένα να τελειώσει αυτή η ιστορία

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ας παει και το παλιαμπελο που λέει και η φίλη μας η ...

Πες το μωρό μου να μην το λέω εγώ...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν λες να αφησεις το θεμα να τελειωσει... Δεν εχω να σου πω απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε νομίζω... Τα είπες, ηρέμησες και όλα είναι εντάξει. Κι εμένα δεν μου αρέσει το στυλάκι κάποιων άλλων εδώ μέσα αλλά όταν το λέω ΚΑΝΩ ΕΠΙΘΕΣΗ. Ψυχραιμία.. Ένα απλό σάιτ είναι.. :)

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν λες να αφησεις το θεμα να τελειωσει... Δεν εχω να σου πω απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε νομίζω... Τα είπες, ηρέμησες και όλα είναι εντάξει. Κι εμένα δεν μου αρέσει το στυλάκι κάποιων άλλων εδώ μέσα αλλά όταν το λέω ΚΑΝΩ ΕΠΙΘΕΣΗ. Ψυχραιμία.. Ένα απλό σάιτ είναι.. :)

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Βαλεντίνα...
Μάλλον δεν κατάλαβες...
Τόση ώρα προσπαθώ να κλείσω ένα θέμα που για να κλείσει χρειάζεται και η δική σου συγκατάθεση...
Πάντα ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ και να είσαι σίγουρη ότι εσύ δεν θα με συγχήσεις...
Το αν προσπάθησαν να σταματήσω αυτήν την ιστορία δεν σημαίνει ότι θα σταματαω να γραφω γενικώς εδω μέσα...
Δεν ασχολούμαι με σένα κούκλα μου ούτε σε εχω ποτέ χλεβάσει...
Αν δεν θέλεις να το καταλάβεις αυτό, είναι δικό σου πρόβλημα...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Για να διευκολυνω την ομαλη ροη του θρεντ θα προσπαθησω να μην απαντησω ξανα σε ατομα με προσωπικες εμμονες. Ουτε και να τα προκαλεσω.

Μακιααααα!!!!

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να πούμε και κατη Ευχαρηστω,εδώ ειμασται γιά νά περνάμε ευχάρηστα.

restful44

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλωσηρθεσ κουκλα!καλο θα ηταν να υπαρχει αμοιβαιοσ σεβασμοσ απο ολουσ. :-*

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και είναι καλή σ' αυτήν την φωτό που έβαλε...
Δεν νομίζεις;

Μια χαρα ειναι. Καταρχην ξερη οτι εγω πρωτη της εδιξα την φιλια μου και αν ειχα λογους να φυγη δεν θα το εκανα αυτο. Και πιστευω κανενας εδω μεσα και πλακιτσα που καναμε δεν θα ηθελε να φυγη η Βαλεντινα. Τωρα βεβαια εαν πιστευη οτι το φορουμ πρεπει να συνεχιση ετσι τι να πω.... Ας το κανη. Ποσο να αντεξη και ο κοσμακης.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον βραδακι...... και καλο σεξ σε ολα τα παιδια !!!!!!!!! καληνυχτα  απο το κρυο Βερολινο!!!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δαναη μου ομορφη.. πρεπει να σεβαστουμε ολοι την κατευθυνση που οδηγειται το θρεντ. Οταν εχουν γραφτει σχεδον 100 σελίδες σε λιγες μερες σημαινει οτι ο κοσμος την ηθελε μια αλλαγη.

Εκτιμω πολυ εσενα και το Αλικακι μας το γλυκο.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
Δαναη μου ομορφη.. πρεπει να σεβαστουμε ολοι την κατευθυνση που οδηγειται το θρεντ. Οταν εχουν γραφτει σχεδον 100 σελίδες σε λιγες μερες σημαινει οτι ο κοσμος την ηθελε μια αλλαγη.

Εκτιμω πολυ εσενα και το Αλικακι μας το γλυκο.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ψωλές ενωμένες ποτέ νικημένες!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom