Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

kostasn(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καληνύχτα μωρό και απαντησε μου αν τηεσ στα ρμ μου.φιλακια αλικι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αλικακι μου που εισαι σαν κουκλιτσα ψευτικη... μην κανεις κανενα αστειο και φυγεις απο το φορουμ. Μη δινεις σημασια σε παιδιαστικες ανοησιες, τα πιο πολλα παιδια εδω μεσα ειναι καταπληκτικα ατομα.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αλικακι μου γλυκο καλο σου βραδυ! Εμεις θα τα λεμε στο μσν! Ανυπομονω να ερθεις Αθηνα να εχω κι εγω μια παρεουλα στο σπιτι. Ξερεις τι ωραια που θα ειμαστε στο σπιτακι μας;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αλικακι μου που εισαι σαν κουκλιτσα ψευτικη... μην κανεις κανενα αστειο και φυγεις απο το φορουμ. Μη δινεις σημασια σε παιδιαστικες ανοησιες, τα πιο πολλα παιδια εδω μεσα ειναι καταπληκτικα ατομα.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Και εσυ βρε σαν μια κουκλιτσα εισαι μου θυμιζεις τον Τσακυ. :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Αλικακι μου γλυκο καλο σου βραδυ! Εμεις θα τα λεμε στο μσν! Ανυπομονω να ερθεις Αθηνα να εχω κι εγω μια παρεουλα στο σπιτι. Ξερεις τι ωραια που θα ειμαστε στο σπιτακι μας;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
μια χαρούμενη οικογένεια...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Θα μαζευτουν να πιούν κρασάκι όπως έκαναν στον στρατό! :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το περιεργο ειναι οτι αυτοι που με κατηγορουσαν οτι μπλοκαρω το σαιτ δεν δινουν καμια σημασια στα κομπλεξικα, ρατσιστικα ξεσπασματα καποιοων ατομων που επιμενουν να προσβαλουν βαναυσα τα κοριτσια. Δεν ειδα κανεναν μα κανεναν να ενοχλειτε, ουτε καν αυτους που χτυπιουνται για την ομαλη ροη του θρεντ. Κοριτσια μηπως να μιλησετε καποια στιγμη;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μου λετε ρε μάγκες ΤΑΡΑΤΣΑ και ΒΡΑΣΙΔΑ...
Τελικά μάλλον τον γουστάρατε τον τζερτζελέ που γινότανε με την Βαλεντίνα έτσι;;;;

Οχι τίποτε άλλο...
Τουλάχιστον όλοι να ξέρουν τώρα ποιοι είναι αυτοί που τροφοδοτούν το πρόβλημα...

Εγω θα έλεγα να το αφήσετε το θέμα να σβύσει ήσυχα ήσυχα...

Τι γνώμη έχεται...

Και για τον φίλο σας τον Talos...

Μεγάλε όπως σου είπα και στο άλλο thread μιας και δεν έχεις τα αρχείδια να το πεις εδω μέσα...

Οταν θα θελήσω να βρω τον γαμιά μου, να είσαι σίγουρος οτι θα τον βρω...

Αλλοίμονο σε κατι ψωρομαγκες που το παίζουν αμόλιντοι. Μεγάλη δυστυχία φίλε μου, και πίκρα...

Επισκέπτης
Το περιεργο ειναι οτι αυτοι που με κατηγορουσαν οτι μπλοκαρω το σαιτ δεν δινουν καμια σημασια στα κομπλεξικα, ρατσιστικα ξεσπασματα καποιοων ατομων που επιμενουν να προσβαλουν βαναυσα τα κοριτσια. Δεν ειδα κανεναν μα κανεναν να ενοχλειτε, ουτε καν αυτους που χτυπιουνται για την ομαλη ροη του θρεντ. Κοριτσια μηπως να μιλησετε καποια στιγμη;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ποια κορίτσια προσβάλουμε βρε Βαμβακούλα? Είδες κανα κορίτσι εδω μέσα? Με μαλαπέρδα 30 εκατοστά και 2 αρχίδια 12 κιλά το ένα λέγεσαι κορίτσι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom