Καληνύχτα μωρό μου...λοιπον βραδακι...... και καλο σεξ σε ολα τα παιδια !!!!!!!!! καληνυχτα απο το κρυο Βερολινο!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Χρωστας δυο μακια.Για να διευκολυνω την ομαλη ροη του θρεντ θα προσπαθησω να μην απαντησω ξανα σε ατομα με προσωπικες εμμονες. Ουτε και να τα προκαλεσω.
Μακιααααα!!!!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κατι τετοια στοιχεια χαλανε το σαιτ.... και λυπαμαι.. καληνυχτα και παλι...!!!Ψωλές ενωμένες ποτέ νικημένες!!!
kostasn(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καληνύχτα μωρό και απαντησε μου αν τηεσ στα ρμ μου.φιλακια αλικι
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καληνυχτα κουκλα μου. Να προσεχης τους Γερμανους. Ειναι τρελοι εκει.λοιπον βραδακι...... και καλο σεξ σε ολα τα παιδια !!!!!!!!! καληνυχτα απο το κρυο Βερολινο!!!!!
Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, καληνύχτα!κατι τετοια στοιχεια χαλανε το σαιτ.... και λυπαμαι.. καληνυχτα και παλι...!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αλικακι μου που εισαι σαν κουκλιτσα ψευτικη... μην κανεις κανενα αστειο και φυγεις απο το φορουμ. Μη δινεις σημασια σε παιδιαστικες ανοησιες, τα πιο πολλα παιδια εδω μεσα ειναι καταπληκτικα ατομα.
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Επισκέπτης
Βρασίδα δες εδώ!!!Βαλεντινα [size=12pt]γιου φαουλ[/size]?
Με τρομαζη η τοση ομοιοτητα.
Τι ζωδιο εισαι?
Επισκέπτης
Κρίος, αλλά εγώ έχω μαλλιά!Με τρομαζη η τοση ομοιοτητα.
Τι ζωδιο εισαι?
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αλικακι μου γλυκο καλο σου βραδυ! Εμεις θα τα λεμε στο μσν! Ανυπομονω να ερθεις Αθηνα να εχω κι εγω μια παρεουλα στο σπιτι. Ξερεις τι ωραια που θα ειμαστε στο σπιτακι μας;
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Και εσυ βρε σαν μια κουκλιτσα εισαι μου θυμιζεις τον Τσακυ.Αλικακι μου που εισαι σαν κουκλιτσα ψευτικη... μην κανεις κανενα αστειο και φυγεις απο το φορουμ. Μη δινεις σημασια σε παιδιαστικες ανοησιες, τα πιο πολλα παιδια εδω μεσα ειναι καταπληκτικα ατομα.
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μια χαρούμενη οικογένεια......Αλικακι μου γλυκο καλο σου βραδυ! Εμεις θα τα λεμε στο μσν! Ανυπομονω να ερθεις Αθηνα να εχω κι εγω μια παρεουλα στο σπιτι. Ξερεις τι ωραια που θα ειμαστε στο σπιτακι μας;
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Επισκέπτης
Και εσυ βρε σαν μια κουκλιτσα εισαι μου θυμιζεις τον Τσακυ.
Επισκέπτης
Θα μαζευτουν να πιούν κρασάκι όπως έκαναν στον στρατό!Αλικακι μου γλυκο καλο σου βραδυ! Εμεις θα τα λεμε στο μσν! Ανυπομονω να ερθεις Αθηνα να εχω κι εγω μια παρεουλα στο σπιτι. Ξερεις τι ωραια που θα ειμαστε στο σπιτακι μας;
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Το περιεργο ειναι οτι αυτοι που με κατηγορουσαν οτι μπλοκαρω το σαιτ δεν δινουν καμια σημασια στα κομπλεξικα, ρατσιστικα ξεσπασματα καποιοων ατομων που επιμενουν να προσβαλουν βαναυσα τα κοριτσια. Δεν ειδα κανεναν μα κανεναν να ενοχλειτε, ουτε καν αυτους που χτυπιουνται για την ομαλη ροη του θρεντ. Κοριτσια μηπως να μιλησετε καποια στιγμη;
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Δεν μου λετε ρε μάγκες ΤΑΡΑΤΣΑ και ΒΡΑΣΙΔΑ...
Τελικά μάλλον τον γουστάρατε τον τζερτζελέ που γινότανε με την Βαλεντίνα έτσι;;;;
Οχι τίποτε άλλο...
Τουλάχιστον όλοι να ξέρουν τώρα ποιοι είναι αυτοί που τροφοδοτούν το πρόβλημα...
Εγω θα έλεγα να το αφήσετε το θέμα να σβύσει ήσυχα ήσυχα...
Τι γνώμη έχεται...
Και για τον φίλο σας τον Talos...
Μεγάλε όπως σου είπα και στο άλλο thread μιας και δεν έχεις τα αρχείδια να το πεις εδω μέσα...
Οταν θα θελήσω να βρω τον γαμιά μου, να είσαι σίγουρος οτι θα τον βρω...
Αλλοίμονο σε κατι ψωρομαγκες που το παίζουν αμόλιντοι. Μεγάλη δυστυχία φίλε μου, και πίκρα...
Τελικά μάλλον τον γουστάρατε τον τζερτζελέ που γινότανε με την Βαλεντίνα έτσι;;;;
Οχι τίποτε άλλο...
Τουλάχιστον όλοι να ξέρουν τώρα ποιοι είναι αυτοί που τροφοδοτούν το πρόβλημα...
Εγω θα έλεγα να το αφήσετε το θέμα να σβύσει ήσυχα ήσυχα...
Τι γνώμη έχεται...
Και για τον φίλο σας τον Talos...
Μεγάλε όπως σου είπα και στο άλλο thread μιας και δεν έχεις τα αρχείδια να το πεις εδω μέσα...
Οταν θα θελήσω να βρω τον γαμιά μου, να είσαι σίγουρος οτι θα τον βρω...
Αλλοίμονο σε κατι ψωρομαγκες που το παίζουν αμόλιντοι. Μεγάλη δυστυχία φίλε μου, και πίκρα...
Επισκέπτης
Ποια κορίτσια προσβάλουμε βρε Βαμβακούλα? Είδες κανα κορίτσι εδω μέσα? Με μαλαπέρδα 30 εκατοστά και 2 αρχίδια 12 κιλά το ένα λέγεσαι κορίτσι?Το περιεργο ειναι οτι αυτοι που με κατηγορουσαν οτι μπλοκαρω το σαιτ δεν δινουν καμια σημασια στα κομπλεξικα, ρατσιστικα ξεσπασματα καποιοων ατομων που επιμενουν να προσβαλουν βαναυσα τα κοριτσια. Δεν ειδα κανεναν μα κανεναν να ενοχλειτε, ουτε καν αυτους που χτυπιουνται για την ομαλη ροη του θρεντ. Κοριτσια μηπως να μιλησετε καποια στιγμη;
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K