themirrorwaters
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αφου προκαλεις εσυ τοτε σε προκαλω και εγω!αποδειξε μου οτι δε μπαινεις και εσυ εδω μεσα με 3 διαφορετικα account.σε προκαλω να μας δειξεις μια φωτο τα χερια σου απο πολυ κοντα και μια τα μαλια σου απο πολυ κοντα.ενταξει ναντια?η μηπως πρεπει να σε λεω αντρικο1977?...ελα βρε μωρακι μου ασε το παιδακι να εκφρασει τις ανασφαλειες του...μονο και μονο που εγραψε οτι ειμαι 2 μετρα και βαρεια!!! δειχνει οτι οχι μονο ο ιδιος δεν εχει ιδεα για το ποια ειμαι και πως ειμαι αλλα ουτε και οι "πηγες" του οπως λεει στεκουν...
και επειδη γνωριζω απο εδω, ποιος εχει παει μαζι μου ή οχι ...και ευχαριστω ολους οσοι εγραψαν για μενα και ακομη αυτους που δεν εγραψαν κατι αλλα περασαν ωραιες στιγμες μαζι μου...
...εκτος και εαν εχει καποιος αλλαξει username...αυτος που θελει μετα απο αρνητικη κρητικη να αποδειξει οτι οντως εχει παει μαζι μου μπορει να μου στειλει pm και να πει ξεκαθαρα καποιες λεπτομερειες για μενα και θα δηλωσω τοτε δημοσια οτι οντως εχει παει μαζι μου ...και τοτε ΝΑΙ η αρνητικη του κρητικη ειναι δεχτη...
...αλλα σχολια απαξιωτικα του τυπου...ειναι αντρακλας δυνατος και σε βαζει κατω και ειναι ο χαραλαμπος με ψωλαρα δυνατη...μονο γελιο φερνουν και δειχνουν αν μη τι αλλο το νεαρον της ηλικιας, την ανωριμοτητα και την απειρια του συγγραφεα...
...και επειδη το ατομο πηρε φορα και απλως προβαλει τις δικες του παιδικες ανασφαλειες...του το κανω και πιο ευκολο γιατι αγαπη μου ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ:
προκαλω οποιονδηποτε ηρθε να με δει και μολις με ειδε ετρεξε να φυγει! ή, οποιονδηποτε ζητησε πισω τα λεφτα του...ή οποιονδηποτε ζητησε να μην πληρωσει γιατι κακοπερασε...ή οποιονδηποτε θεωρησε οτι δεν ανταποκριθηκα σε αυτα που δηλωνω...ή οποιονδηποτε πιστευει οτι τον παραπλανησα...να βγει ξεκαθαρα με το username που γνωριζω και αφου πρωτα μου αποδειξει οτι τον γνωριζω να γραψει οτι θελει...
...γιατι αγαπη μου κανεις δε δινει τα λεφτα που ζηταω (δες τιμοκαταλογο στο site μου) για να κατσει 1 ωρα και περισσοτερο μαζι μου και ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΛΙΚ!!!! και το γεγονος οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει φυγει οταν με ειδε λεει πολλα....ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ πληρωσαν προκαταβολικα και καθησαν μαζι μου και εκαναν αυτο που ηρθαν να κανουν! ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΩ , ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!
....και ολα τα μικρα αγορακια που εχουν φοβιες και ανασφαλειες για τη σεξουαλικοτητα τους (γενικα μιλαω και οχι για το δικο μου στυλ!) μπορουν να συνεχισουν να φαντασιωνονται και να αυνανιζονται στα δωματια τους μπρoστα στον υπολογιστη τους...εγω κανω σεξ με αντρες που εκφραζουν ανοιχτα τις φαντασιωσεις τους και δεν ντρεπονται για τη σεξουαλικοτητα τους...και ΑΥΤΗ την κατηγορια πελατων θελω...γιατι μονο αυτη η κατηγορια αφηνεται σεξουαλικα (ειτε ενεργητικα ειτε παθητικα!) και ετσι περναμε και οι 2 καλα...και περαν τουτου αυτη η κατηγορια διαθετει και το πορτοφολι που ζηταω!!!
για τους αλλους ...ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ...και εαν δε γουσταρει το στυλ μου...εγω του ζηταω ΝΑ ΜΗΝ ξοδεψει τα ωραια του λεφτουδακια ΜΑΖΙ ΜΟΥ...μπορει να βρει το κοριτσι των ονειρων του και με πολυ λιγοτερα!!!
....οσον αφορα το σχολιο του φιλου centrino για τα κοριτσακια στο Λονδινο σε πληροφορω αγαπητε μου οτι αυτα τα κοριτσακια (χωρις ιδιαιτερα προσοντα) κυριως ασιατισες που εχουν γεμισει την λονδρεζικη αγορα εχουν ριξει τις τιμες κατακορυφα και τα κανουν ολα με 100 λιρες...και οι ευρωπαιες τραβανε τα βυζια τους!!!! και ως γνωστον αγαπητε μου σε πιατσα ημουνα 5 χρονια ...και δουλευα με ολους ..και οχι μονο αυτους που ζηταγαν role play καταστασεις...και οι πιο σταθεροι μου πελατες ηταν λαικοι ανθρωποι (ως επι το πλειστον ενεργητικοι)...και εφοσον δε με εχεις δει απο κοντα τοτε σε παρακαλω μη με κατηγορειοποιεις!!!!!!!!!! η καλη επαγγελματιας ειναι αυτη που προσαρμοζεται στις επιθυμιες των πελατων της...και ναι ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ!!!!
...συναδελφισες...πολλες ευχες ...και καλες δουλειες...Δαναη Χρονια Πολλα...
xxx
n