Γιατί ρε Δανάη... Ετσι όπως τα λέω δεν είναι τα πράγματα;Κοιτα εδω. Πλακα εχετε. Μετα μου λετε γιατι σας αγαπαω.
Καταλαβαίνεις τώρα εσύ τι παει να πει κρύο;
Το αίμα σου βράζει μωρό μου...
Πάγους θα λειώσει...
Γιατί ρε Δανάη... Ετσι όπως τα λέω δεν είναι τα πράγματα;Κοιτα εδω. Πλακα εχετε. Μετα μου λετε γιατι σας αγαπαω.
τι να σου αποδειξω ρε τζιτζιφιογκο?ειναι φανερο οτι μπηκες μεσα μονο και μονο για να θαψεις τη Ναντια.αν την εχω γνωρισει ρωτα την ιδια.πως μπορεις να μου απδειξεις οτι την εχεις δει?απο το ιντερνετ ο καθενας λεει οτι θελει
τι να σου αποδειξω ρε τζιτζιφιογκο?ειναι φανερο οτι μπηκες μεσα μονο και μονο για να θαψεις τη Ναντια.αν την εχω γνωρισει ρωτα την ιδια.
Σε μιση ωρα εχω τα γενεθλεια μου
πες ταΚατ' αρχήν να πω χρονια πολλά στη Δνάη, ενα απο τα πιο ατελειωτα μωρα..
Κατα δευτερον θελω να εστιασω σε ενα αλλο θεμα που χθες β΄ραδυ με τσίτωσε ασχημα..
Ρε παιδια καλα ολα αυτα που λετε για την καθαριοτητα στα ωραια αυτα σπιτακια καθως και στα κοριτσια τους..αλλα υπαρχει και κατι αλλο.. προσεχετε κι εσεις πως πατε, αυτο που δεν εχουν καταλαβει μερικοι ειναι οτι αυτο ειναι και για το δικο τους καλο. Αν εσυ εχεις να κανεις μπανιο απο περισυ, μετα τι απαιτεις απο τη κακομοιρη τη κοπελα;;; Και μετα θα ερχεσαι και θα γραφεις οτι δε σε ικανοποιησε οσο ηθελες..Για μενα το σωστο θα ηταν να σε πεταγε εξω.. Χθες μπηκα σε ενα ωραιο "μαγαζακι" και ηταν ολα οπως πρεπει, μεχρι που καθησε διπλα μου ενας και νομιζα πως ήμουν σε θάλαμο αερίων. Εγω σηκωθηκα κ εφυγα αφου πρωτα εδωσα να καταλαβει καλα η τσατσα το λογο. Γι αυτο προσεχετε ρε σεις ολοι σας.. Τα κοριτσια δεν ειναι γκομενες σας, δικιο δεν εχω ρε μαγκες; τι λετε;
Μην τον ακούς τον yan βρε ovelΔεν ειπαμε οτι θα το κανουμε τωρα χειμωνιατικα.Και το καλοκαιρι καποιο βραδυ σε καποια παραλια?
Παράθεση από:Yanbi
Ωραίος μηχανόβιος είσαι ρε OVELIX... Σιγά μην κρειώσει... Τόσοι και τόσοι κυκλοφορούμε επάνω σε μηχανές χειμώνα καλοκαίρι και δεν παθαμε τίποτε... Ναι ρε μάγκα, χειμώνα θα την βγάλης με το κρανακι της και ένα μπουφανάκι...Εξ' άλλου αν θυμάμε καλά και η Δανάη κυκλοφορούσε ή κυκλοφορεί ακόμα με μηχανάκι...
Σε ευχαριστω πολυ μωρο μουXρονια πολλα Δαναη
* Παρακαλω μικρους χαρακτηρες
Σε ευχαριστω πολυ μωρο μουχρονια πολλα τρελοκαυλο