ασε ρε silvia.... για κασκαντερ ψαχνεις εσυ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Σε μιση ωρα εχω τα γενεθλεια μου
Να ζήσης μωρό μου, Χρόνια σου πολλά και να μας αγαπάς, όπως σε αγαπάμε και μεις...Σε μιση ωρα εχω τα γενεθλεια μου
(Χρωστας το κέρασμα...!!!)
Φάπες??Τι φάπες ανάποδες...άκου θράσοςΚουφαθηκα μ αυτο που διαβασα οτι ενω ζητησε 70,στο σπιτι μετα το γυρισε σε 100....Λυπαμαι που το λεω αλλα αυτο ειναι για πολλες φαπες εκεινη την ωρα!!!
* Παρακαλώ μικρούς χαρακτήρες
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Σε ευχαριστω για τις ευχες σου. Θα το εκανες αυτο για μενα οβελιξ μου?? Ας παη και το παλιαμπελο??Αμα θελεις σου προσφερω το κορμι μου αποψε να το κανεις οτι θελεις.Ακομη και το κωλαρακι μου τετοια μερα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Σε ευχαριστω κουκλα μουχρονια πολλα και ευτηχισμενα κοριτσαρα μου
τοσο μεγαλη χαρα? ....εγω απλα ενα ματι ηθελα να παρω κ εσυ ηθελες να με κανεις το intercity....
oβελιχ τον επομενο μηνα που εχω και εγω γενεθλια θελω και εγω τετοιο δωρο :-* :-* :-* :-*Αμα θελεις σου προσφερω το κορμι μου αποψε να το κανεις οτι θελεις.Ακομη και το κωλαρακι μου τετοια μερα
χρονια πολλα και ευτηχισμενα κοριτσαρα μου
αντε βρε silvaki....δεν θα κανεις κ ενα δωρακι στη δαναη που εχει σημερα τα γεννεθλια της? μονο ευχες?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Σε ευχαριστω πολυ μωρο μου. Το οτι σας αγαπαω πολυ ολους το ξερετε. Σημερα δεν θα δουλεψω αλλα το κερασμα στο υποσχομε οποτε γουσταρης.Να ζήσης μωρό μου, Χρόνια σου πολλά και να μας αγαπάς, όπως σε αγαπάμε και μεις...
(Χρωστας το κέρασμα...!!!)
oβελιχ τον επομενο μηνα που εχω και εγω γενεθλια θελω και εγω τετοιο δωρο :-* :-* :-* :-*
τυχερε ovelix....σε γιορτες κ σε γενεθλια εσενα θα φωναζουν....
Σε μιση ωρα εχω τα γενεθλεια μου
χρονια πολλα κ απο μενα δαναη.... με υγεια πανω απ ολα σε σενα κ σ οσους αγαπας...κ να χαμογελας παντα!!!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αγαπητοι υπευθηνοι του σιτε μπουρδελα ποτε θα κανετε ενα παρτη να βρεθουμε ολοι μαζη εκει να γινη χαμος??? Για σκεφτειτε το. Θα περασουμε σουπερ δεν το συζηταω τι λετε και εσεις??
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Σε ευχαριστω πολυ καρδια μουχρονια πολλα κ απο μενα δαναη.... με υγεια πανω απ ολα σε σενα κ σ οσους αγαπας...κ να χαμογελας παντα!!!!!
αντε να μην παραπονιεσε θα φωναξουμε και εσενατυχερε ovelix....σε γιορτες κ σε γενεθλια εσενα θα φωναζουν....
Μμμμ... Δεν θα το συνηστούσα... Μην ξεχνάς οτι η πλιοψηφία γενικότερα του site δεν θέλει αυτήν την κατηγορία...Αγαπητοι υπευθηνοι του σιτε μπουρδελα ποτε θα κανετε ενα παρτη να βρεθουμε ολοι μαζη εκει να γινη χαμος??? Για σκεφτειτε το. Θα περασουμε σουπερ δεν το συζηταω τι λετε και εσεις??
Μάλλον θα έπρεπε να έχουμε και τους Ζητάδες κοντά...
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Για σενα μωρο μου τα παντα.Το αξιζεις.Σε ευχαριστω για τις ευχες σου. Θα το εκανες αυτο για μενα οβελιξ μου?? Ας παη και το παλιαμπελο??
Τρομερη ΙΔΕΑ.Χρονια Πολλα Μαναρι...Με υγεια και το χαμογελο σου...Με το κερασμα τι ελεγες??Αγαπητοι υπευθηνοι του σιτε μπουρδελα ποτε θα κανετε ενα παρτη να βρεθουμε ολοι μαζη εκει να γινη χαμος??? Για σκεφτειτε το. Θα περασουμε σουπερ δεν το συζηταω τι λετε και εσεις??
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Να το συζυτησουμε.Αν δεχτει ομως πρωτα η Δαναη,εσυ θα εισαι η δευτερη,αλλιως δεν βλεπω χαρα στα σκελια μας ;) ;) ;) ;) ;)oβελιχ τον επομενο μηνα που εχω και εγω γενεθλια θελω και εγω τετοιο δωρο :-* :-* :-* :-*
Καλά λέω εγώ ότι πας γυρεύοντας...!!!Για σενα μωρο μου τα παντα.Το αξιζεις.
αντε παλι....ε ρε κολλημα μαζι μου.... ....θα ρθει ο ovelix βρε....ασε με εμενα.....οχου......αντε να μην παραπονιεσε θα φωναξουμε και εσενα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K