Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1

shm

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κουφαθηκα μ αυτο που διαβασα οτι ενω ζητησε 70,στο σπιτι μετα το γυρισε σε 100....Λυπαμαι που το λεω αλλα αυτο ειναι για πολλες φαπες εκεινη την ωρα!!!
Φάπες??Τι φάπες ανάποδες...άκου θράσος

* Παρακαλώ μικρούς χαρακτήρες 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αμα θελεις σου προσφερω το κορμι μου αποψε να το κανεις οτι θελεις.Ακομη και το κωλαρακι μου τετοια μερα
Σε ευχαριστω για τις ευχες σου. Θα το εκανες αυτο για μενα οβελιξ μου?? Ας παη και το παλιαμπελο??

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αμα θελεις σου προσφερω το κορμι μου αποψε να το κανεις οτι θελεις.Ακομη και το κωλαρακι μου τετοια μερα
oβελιχ τον επομενο μηνα που εχω και εγω γενεθλια θελω και εγω τετοιο δωρο :-* :-* :-* :-*

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να ζήσης μωρό μου, Χρόνια σου πολλά και να μας αγαπάς, όπως σε αγαπάμε και μεις...
(Χρωστας το κέρασμα...!!!)
Σε ευχαριστω πολυ μωρο μου. Το οτι σας αγαπαω πολυ ολους το ξερετε.  Σημερα δεν θα δουλεψω αλλα το κερασμα στο υποσχομε οποτε γουσταρης.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αγαπητοι υπευθηνοι του σιτε μπουρδελα ποτε θα κανετε ενα παρτη να βρεθουμε ολοι μαζη εκει να γινη χαμος??? Για σκεφτειτε το. Θα περασουμε σουπερ δεν το συζηταω  τι λετε και εσεις??

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοι υπευθηνοι του σιτε μπουρδελα ποτε θα κανετε ενα παρτη να βρεθουμε ολοι μαζη εκει να γινη χαμος??? Για σκεφτειτε το. Θα περασουμε σουπερ δεν το συζηταω  τι λετε και εσεις??
Μμμμ... Δεν θα το συνηστούσα... Μην ξεχνάς οτι η πλιοψηφία γενικότερα του site δεν θέλει αυτήν την κατηγορία...
Μάλλον θα έπρεπε να έχουμε και τους Ζητάδες κοντά...

shm

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τρομερη ΙΔΕΑ.Χρονια Πολλα Μαναρι...Με υγεια και το χαμογελο σου...Με το κερασμα τι ελεγες??  :grin:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
oβελιχ τον επομενο μηνα που εχω και εγω γενεθλια θελω και εγω τετοιο δωρο :-* :-* :-* :-*
Να το συζυτησουμε.Αν δεχτει ομως πρωτα η Δαναη,εσυ θα εισαι η δευτερη,αλλιως δεν βλεπω χαρα στα σκελια μας ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom