You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Και τι θα εκανες εκει πισω βρε? Ποσο θα αντεχες? Ειμαστε τσαχπινες εμεις. Δεν παιζουμε.Εγω παντως,πολυ θα γουσταρα να ειμαι σε ενα τρενακι,με την Δαναη και την Συλβια.Αλλα στην σκευοφορο.Ουτε μπροστα ουτε στην μεση.Πισω για σιγουρια.
ti να εισε στη μεση τι στο τελος ιδια ειναι η απολαυσηΠονηρούλη εσύ... Πάντα επί του ασφαλούς...
εγω να πω την αμαρτια μου πρωτημο να ειναι μεσεο βαγονι ο αντρας.....κατι τετοια με τρελενουν...δυπλη απολαυσηΚαι τι θα εκανες εκει πισω βρε? Ποσο θα αντεχες? Ειμαστε τσαχπινες εμεις. Δεν παιζουμε.
Ετσι λες εσύ... Για ρώτα και τον OVELIX... Κάτι θα ξέρει που κάθεται στην σκευοφόρο...ti να εισε στη μεση τι στο τελος ιδια ειναι η απολαυση
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Αααα,ολα κιολα.Εγω το κωλαρακι μου το θελω οπως ειναι.Πονηρούλη εσύ... Πάντα επί του ασφαλούς...
Αν ομως θελεις Δαναη,μπορουμε να βρεθουμε αποψε,να σου δειξω,ποσα πιδια βαζει ο σακος.
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Ασε με στο τελος.Ασε με στο τελος.Κανω θαυματα στην οπισθοφυλακηti να εισε στη μεση τι στο τελος ιδια ειναι η απολαυση
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Εγω ομως ειμαι πιο τσαχπινογαργαλιαρης,και πολυ θελω να στο αποδειξωΚαι τι θα εκανες εκει πισω βρε? Ποσο θα αντεχες? Ειμαστε τσαχπινες εμεις. Δεν παιζουμε.
Εεεεε... Moderators...!!! Που είσατε.... Εδω σηκώνει προμήθεια...!!!Αααα,ολα κιολα.Εγω το κωλαρακι μου το θελω οπως ειναι.
Αν ομως θελεις Δαναη,μπορουμε να βρεθουμε αποψε,να σου δειξω,ποσα πιδια βαζει ο σακος.
kουμπαρος οπου θες αρκει να αντεχεις την κρεπαλη και οχι μονο ...κουμπαροσ θα γινεις μετα συμφονιας αν δεχτεις να κανειςολα τα βαγονια του τρενου :-* :-* :-* :-* :-*....ααααα....εγω εκανα το προξενιο....κ αλλοι θελουν να γινουν κουμπαροι? κοριτσια.....εγω κουμπαρος....οχι στον γαμο.....αλλα στα γαμισια....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Σε μιση ωρα εχω τα γενεθλεια μου
χρονια πολλα και ευτηχισμενα κοριτσαρα μουΣε μιση ωρα εχω τα γενεθλεια μου
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Οχι ρε φιλε.Δεν βλεπεις ποσο μικρο τον εχει?Εμενα ειναι μικροτεροςOVELIX, στο avatar εσύ είσαι στην φωτό με τις γκόμενες;
Και εκέι έπαιζες το τελευταίο βαγόνι;;;;
kουμπαρος οπου θες αρκει να αντεχεις την κρεπαλη και οχι μονο ...κουμπαροσ θα γινεις μετα συμφονιας αν δεχτεις να κανειςολα τα βαγονια του τρενου :-* :-* :-* :-* :-*
ασε ρε silvia.... για κασκαντερ ψαχνεις εσυ...
Σε βλέπω OVELIX να τρέχεις με το σουβλί αγκαλιά...!!!kουμπαρος οπου θες αρκει να αντεχεις την κρεπαλη και οχι μονο ...κουμπαροσ θα γινεις μετα συμφονιας αν δεχτεις να κανειςολα τα βαγονια του τρενου :-* :-* :-* :-* :-*
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K