DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γιατι οχι μπορη να με θελη η κοπελα και να μη μου το λεει. Να ντρεπετε. Περιμενω και απο τη Ναντια απαντηση.Πες μου τώρα ότι κανεις πλάκα...!!!
Γιατι οχι μπορη να με θελη η κοπελα και να μη μου το λεει. Να ντρεπετε. Περιμενω και απο τη Ναντια απαντηση.Πες μου τώρα ότι κανεις πλάκα...!!!
αυτο σιγουρα δαναηΣυλβια αν θελω να παω μαζη σου πρεπει να κλησω ραντεβου?
Το ερώτημα Δανάη είναι εσύ τι θέλεις;;;Γιατι οχι μπορη να με θελη η κοπελα και να μη μου το λεει. Να ντρεπετε. Περιμενω και απο τη Ναντια απαντηση.
αλλα οχι τωρα δαναη....μολισ αποφασισω να γινω πλακομουνουΓιατι οχι μπορη να με θελη η κοπελα και να μη μου το λεει. Να ντρεπετε. Περιμενω και απο τη Ναντια απαντηση.
Θα με περιποιηθης ομως με γουσταρης? Θα καυλωσης μαζη μου?αυτο σιγουρα δαναη
Yanbi,
Τα λάθη, τα πάθη, τα βίτσια και οι παραγγελιές πληρώνονται … Πάντως, συμφωνώ μαζί σου ότι πρόκειται για ακριβό χόμπυ
Όμως από την άλλη μεριά αξίζει νομίζω να δοκιμάσει κανείς για μια φορά τουλάχιστον ένα τέτοιο εξωτικό φρούτο. Με τον ίδιο τρόπο που αξίζει να μείνει - για μια βραδιά έστω - σε ένα πολύ ακριβό ξενοδοχείο, να γευματίσει σε ένα πολύ καλό εστιατόριο ή να οδηγήσει μια νοικιάρικη Porsche Carrera .
Δεν είναι καθημερινή διασκέδαση (για μένα τουλάχιστον αφού δεν έχω τέτοια οικονομική δυνατότητα) αλλά αξίζει να ζοριστεί κανείς ώστε να μπορέσει να ζήσει την εμπειρία – έστω και για λίγο, δυστυχώς
Δεν μπορώ... Θα πεθάνω... Τουλάχιστον θα με αφίσετε σε μία γωνίτσα να βλέπω;;;;;;;;;Θα με περιποιηθης ομως με γουσταρης? Θα καυλωσης μαζη μου?
καλα τοτε. Παντως σκεψου το και δεν εχω μουνακι για να γινης πλακομουνου ολο και κατι θα καναμε.αλλα οχι τωρα δαναη....μολισ αποφασισω να γινω πλακομουνου
βρε ξερω πολυ καλα τι εχεις....μανα θα μπορεσεις να με κανεις?θελω δυνατο σεχκαλα τοτε. Παντως σκεψου το και δεν εχω μουνακι για να γινης πλακομουνου ολο και κατι θα καναμε.
Ετσι όπως το θέτεις...Ε! τότε την πούτσισες (είμαι παθών, μιλάω από προσωπική εμπειρία) ... Για το υπόλοιπο της μπουρδελιάρικης ζωής σου θα ζείς στη μιζέρια και θα νιώθεις ότι τι βγάζεις με υποκατάστατα
Δε γαμιέται όμως ρε Yanbi!? Μια ζωή την έχουμε, ας τη γλεντήσουμε όπως μπορούμε
Δηλώνω νονός από τώρα...βρε ξερω πολυ καλα τι εχεις....μανα θα μπορεσεις να με κανεις?θελω δυνατο σεχ
Προσεξε μην σου αρεση μετα ομως και μου ζητας και γαμο. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ολα και ολα. Δεν παντρευομε.βρε ξερω πολυ καλα τι εχεις....μανα θα μπορεσεις να με κανεις?θελω δυνατο σεχ
γαμο δεν θελω..θελω γαμωΠροσεξε μην σου αρεση μετα ομως και μου ζητας και γαμο. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ολα και ολα. Δεν παντρευομε.
Πονηρούλη εσύ... Πάντα επί του ασφαλούς...Εγω παντως,πολυ θα γουσταρα να ειμαι σε ενα τρενακι,με την Δαναη και την Συλβια.Αλλα στην σκευοφορο.Ουτε μπροστα ουτε στην μεση.Πισω για σιγουρια.