You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
Βασικά είναι εύκολο, πατάς τα μηνύματα – βλέπε εικόναΟποίος μπορεί να με βοηθήσει. Έχω μηνύματα στα οποία δεν ξέρω πως να απαντήσω.
Σου ανοίγει παράθυρο αυτό
Κάνεις κλικ στο πράσινο και σου ανοίγει επόμενο παράθυρο αυτό
Πατάς παράθεση ή απάντηση, ότι θέλεις σε σου ανοίγει άλλο επόμενο αυτό
Σε αυτό να γράφεις την απάντηση σου και εάν θέλεις την αποθηκεύεις μάλιστα και μετά την στέλνεις. Εύκολο είναι.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
με τη Μελίνα είχα γνωριστεί πριν χρόνια απο το adults.gr.... δεν ηταν επαγγελματιας, δουλευε σε καποια εταιρεια καλλυντικων αν θυμαμαι καλα.. εμενε στην Πανορμου σε ενα στενό κοντά στη λεωφόρο Αλεξανδρας..
LePa7
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
με τη Μελίνα είχα γνωριστεί πριν χρόνια απο το adults.gr.... δεν ηταν επαγγελματιας, δουλευε σε καποια εταιρεια καλλυντικων αν θυμαμαι καλα.. εμενε στην Πανορμου σε ενα στενό κοντά στη λεωφόρο Αλεξανδρας..
Καλά τα λες. Από κει κ πέρα; Κάποιο στοιχείο παραπάνω;;;
melaniatrans
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εδώ η ΜελΙΝΑ
Ο LE PA ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΦΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΛΟΠΗ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ
DeadLock
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Την Μελίνα την γνώρισα πριν από 7-8 χρόνια περίπου. Από άλλο site και κανονίσαμε να βρεθούμε από κοντά σε κάποια παραλία γυμνιστών τις Αττικής. Πέρασα όμορφα μαζί τις! Είναι καλό άτομο, ευγενικό, όμορφη, ξηγημένη από εξαρχής για τα θέλω τις. Για το στήθος που είπε κάποιος, το έχει πολλά χρόνια. Έχω καταλάβει ότι δεν γουστάρει να την πιέζουν, και να την ελένχουν. Αυτά τα ολίγα!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
για καποιο λογο γίνονται ολα !!!!!!!!!Εδώ η ΜελΙΝΑ
Ο LE PA ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΦΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΛΟΠΗ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
εσυ παλυ !!!!!πως κ απο δω????Την Μελίνα την γνώρισα πριν από 7-8 χρόνια περίπου. Από άλλο site και κανονίσαμε να βρεθούμε από κοντά σε κάποια παραλία γυμνιστών τις Αττικής. Πέρασα όμορφα μαζί τις! Είναι καλό άτομο, ευγενικό, όμορφη, ξηγημένη από εξαρχής για τα θέλω τις. Για το στήθος που είπε κάποιος, το έχει πολλά χρόνια. Έχω καταλάβει ότι δεν γουστάρει να την πιέζουν, και να την ελένχουν. Αυτά τα ολίγα!
DeadLock
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Τυχαία περνούσα από έξω, και είδα φως μέσα. Και τότε λέω, δεν μπαίνω να πω μια Κυριακάτικη μεσημεριάτικη καλησπέρα!εσυ παλυ !!!!!πως κ απο δω????
Εσύ τι άλλα ; Όλα καλά ;
LePa7
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Εδώ η ΜελΙΝΑ
Ε καλά εάν είσαι ψεύτικο προφίλ αδιαφορώ...
Εάν είσαι πραγματικό θα πρέπει να ξερεις πως η (αλόγιστη) δράση φέρνει αντίδραση
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
Κάτι ύποπτο παίζετε εδώ σε αυτή τη περίπτωση, τι λέτε παιδιά?Ε καλά εάν είσαι ψεύτικο προφίλ αδιαφορώ...
Εάν είσαι πραγματικό θα πρέπει να ξερεις πως η (αλόγιστη) δράση φέρνει αντίδραση
Παράθεση από: LePa7 (27/03/20, 23:11) δεν υπάρχει ή δεν την βρίσκω???
καινούργιος λογαριασμός LePa7 Ημερομηνία εγγραφής: 27/03/20, 02:02
καινούργιος λογαριασμός melaniatrans Ημερομηνία εγγραφής 29/03/20, 09:29
Πως μπορούσε ο LePa7 να κάνει παράθεση 27.3. της Μελανιας,
όταν αυτή άνοιξε λογαριασμό 29.3.???
Πού βρήκε ο LePa7 τις φωτογραφίες????
Γιατί δεν έβαλε απλά το λινκ για τις φωτογραφίες, εκεί που τις βρήκε?
Συμπεράσμα ?
Παράθεση από: LePa7 (27/03/20, 23:11) φαίνετε σαν την έβαλε ο ίδιος LePa7 και μετά την έσβησε. Τουλάχιστον έτσι δημιουργεί εντύπωση.
Μήπως και τους δυο λογαριασμούς δουλεύει το ίδιο άτομο?
Δεν θα ήθελα να είμαι δικαστής σε αυτή υπόθεση!
Έχει πολλές άγνωστες.
????????????
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
μοτρο ενα απλο φορουμ ειναι για ν λεμε καμια κουβεντα ν περνα κ ωρα .τωρα απο κ κ περα υπαρχουν κ αυτα ...θα διξει η συνεχεια!!!!!!!!1Κάτι ύποπτο παίζετε εδώ σε αυτή τη περίπτωση, τι λέτε παιδιά?
Παράθεση από: LePa7 (27/03/20, 23:11) δεν υπάρχει ή δεν την βρίσκω???
καινούργιος λογαριασμός LePa7 Ημερομηνία εγγραφής: 27/03/20, 02:02
καινούργιος λογαριασμός melaniatrans Ημερομηνία εγγραφής 29/03/20, 09:29
Πως μπορούσε ο LePa7 να κάνει παράθεση 27.3. της Μελανιας,
όταν αυτή άνοιξε λογαριασμό 29.3.???
Πού βρήκε ο LePa7 τις φωτογραφίες????
Γιατί δεν έβαλε απλά το λινκ για τις φωτογραφίες, εκεί που τις βρήκε?
Συμπεράσμα ?
Παράθεση από: LePa7 (27/03/20, 23:11) φαίνετε σαν την έβαλε ο ίδιος LePa7 και μετά την έσβησε. Τουλάχιστον έτσι δημιουργεί εντύπωση.
Μήπως και τους δυο λογαριασμούς δουλεύει το ίδιο άτομο?
Δεν θα ήθελα να είμαι δικαστής σε αυτή υπόθεση!
Έχει πολλές άγνωστες.
????????????
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!!!!!μοτρο ενα απλο φορουμ ειναι για ν λεμε καμια κουβεντα ν περνα κ ωρα .τωρα απο κ κ περα υπαρχουν κ αυτα ...θα διξει η συνεχεια!!!!!!!!1
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
Και αυτό είναι σωστόΔεν απάντησε όμως ο φίλος. Αφού ξέρει που να την βρει γιατί κάθετε και ζητάει info από μας?
LePa7
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Παιδιά εγώ εδώ είμαι... για όσους αναρωτιούνται, θα ξαναπώ.
Εγώ λοιπόν ανέβασα μια φωτο μιας τρανς εν ονόματι Μελάνια. Είναι φωτογραφία που την εχει ως προφίλ στον λογαριασμό της στο Badoo και είναι ΔΗΜΟΣΙΑ. Επειτα ανεβασα κ μια γυμνή της (χωρίς να φαίνεται πρόσωπο γιατί κατέχω από νομικά). Αυτες οι φωτο δεν κατέβηκαν από εμένα. Φαντάζομαι θα έγινε από κάποια αναφορά. Μην τα πολυλογώ λοιπόν κ για απάντηση προς κάποιους που με ρώτησαν, δεν υπάρχει (ή δεν έχω εντοπίσει εγώ τουλάχιστον) αγγελία! Δεν είναι βιζιτα (σύμφωνα με λεγόμενα της). Δουλεύει σε πόστο μακιαγιαζ ή σε κάτι παραπλήσιο. Και την έψαχνα. Τα αρχικά μου ποστ λοιπόν έχουν να κάνουν με την αναζήτησή της κτλ κτλ
ΥΓ δεν επικοινωνώ μαζί της επειδή στο Badoo (όταν έμαθε πως είναι από επαρχία/είναι απόλυτη σε αυτό) διέγραψε την «φιλία» κ πλέον δεν έχω τρόπο επικοινωνίας.
Πλέον είμαι αθηνα μόνιμα κ γι αυτό ενδιαφέρομαι
Εγώ λοιπόν ανέβασα μια φωτο μιας τρανς εν ονόματι Μελάνια. Είναι φωτογραφία που την εχει ως προφίλ στον λογαριασμό της στο Badoo και είναι ΔΗΜΟΣΙΑ. Επειτα ανεβασα κ μια γυμνή της (χωρίς να φαίνεται πρόσωπο γιατί κατέχω από νομικά). Αυτες οι φωτο δεν κατέβηκαν από εμένα. Φαντάζομαι θα έγινε από κάποια αναφορά. Μην τα πολυλογώ λοιπόν κ για απάντηση προς κάποιους που με ρώτησαν, δεν υπάρχει (ή δεν έχω εντοπίσει εγώ τουλάχιστον) αγγελία! Δεν είναι βιζιτα (σύμφωνα με λεγόμενα της). Δουλεύει σε πόστο μακιαγιαζ ή σε κάτι παραπλήσιο. Και την έψαχνα. Τα αρχικά μου ποστ λοιπόν έχουν να κάνουν με την αναζήτησή της κτλ κτλ
ΥΓ δεν επικοινωνώ μαζί της επειδή στο Badoo (όταν έμαθε πως είναι από επαρχία/είναι απόλυτη σε αυτό) διέγραψε την «φιλία» κ πλέον δεν έχω τρόπο επικοινωνίας.
Πλέον είμαι αθηνα μόνιμα κ γι αυτό ενδιαφέρομαι
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K