Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ασχετο με τρανς αλλα σχετικο με τα νομικα.Παιδιά εγώ εδώ είμαι... για όσους αναρωτιούνται, θα ξαναπώ.
Εγώ λοιπόν ανέβασα μια φωτο μιας τρανς εν ονόματι Μελάνια. Είναι φωτογραφία που την εχει ως προφίλ στον λογαριασμό της στο Badoo και είναι ΔΗΜΟΣΙΑ. Επειτα ανεβασα κ μια γυμνή της (χωρίς να φαίνεται πρόσωπο γιατί κατέχω από νομικά). Αυτες οι φωτο δεν κατέβηκαν από εμένα. Φαντάζομαι θα έγινε από κάποια αναφορά. Μην τα πολυλογώ λοιπόν κ για απάντηση προς κάποιους που με ρώτησαν, δεν υπάρχει (ή δεν έχω εντοπίσει εγώ τουλάχιστον) αγγελία! Δεν είναι βιζιτα (σύμφωνα με λεγόμενα της). Δουλεύει σε πόστο μακιαγιαζ ή σε κάτι παραπλήσιο. Και την έψαχνα. Τα αρχικά μου ποστ λοιπόν έχουν να κάνουν με την αναζήτησή της κτλ κτλ
ΥΓ δεν επικοινωνώ μαζί της επειδή στο Badoo (όταν έμαθε πως είναι από επαρχία/είναι απόλυτη σε αυτό) διέγραψε την «φιλία» κ πλέον δεν έχω τρόπο επικοινωνίας.
Πλέον είμαι αθηνα μόνιμα κ γι αυτό ενδιαφέρομαι
δηλαδή μπορω και εγω να ποσταρω φωτογραφιες ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΧ ΑΠΟ FACEBOOK εδώ μεσα
κι υστερα καποιες προσωπικες που εχω ημίγυμνες ή γυμνες χωρις να φαινεται προσωπο?
είναι νομιμο ολο αυτό ή το καθενα ξεχωριστα? ρωταω για να μαθω. εγω δεν εχω προθεση να δημοσιευσω ουτε να αναδημοσιευσω κατι , δεν εχω τετοιο βιτσιο.