Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

pirkavlos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
517
Πόντοι
301
preview
Όχι και πολύ μεγάλο αλλά μάλλον πολύ χοντρό με χορταστικό μεγάλο κεφάλι!!!

bi-curious

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Μάλλον δεν είναι εντελώς σηκωμένο εδώ, γιατί στις κριτικές της διάβασα ότι είναι πολύ σκληρό...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
δεν την έχω δοκιμαση αλλά την εδώ δει από κοντά σε περίπτερο στην φυλής .... είναι αρκετά ψιλή πολύ λεπτή και έχει ποκυ ανδρικά χαρακτηριστικά δυστηχος ... πέρα από αυτό είχε πολύ τουπέ την ώρα που ψώνιζε ... καμία σχέση όταν είχα μειλιση στο τηλ μαζί της όπου ήταν πολύ ευγενική ...αλλά όπως και να το κανείς όταν παίρνεις ορμόνες είτε θυληκες ( νομίζεις ότι είσαι ο ναομη Κάμπελ ) είτε ανδρικές ( νομίζεις πως είσαι ο Κόναν ο βάρβαρος ) αλλάζει η συμπεριφορά σου ...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606
δεν την έχω δοκιμαση αλλά την εδώ δει από κοντά σε περίπτερο στην φυλής .... είναι αρκετά ψιλή πολύ λεπτή και έχει ποκυ ανδρικά χαρακτηριστικά δυστηχος ... πέρα από αυτό είχε πολύ τουπέ την ώρα που ψώνιζε ... καμία σχέση όταν είχα μειλιση στο τηλ μαζί της όπου ήταν πολύ ευγενική ...αλλά όπως και να το κανείς όταν παίρνεις ορμόνες είτε θυληκες ( νομίζεις ότι είσαι ο ναομη Κάμπελ ) είτε ανδρικές ( νομίζεις πως είσαι ο Κόναν ο βάρβαρος ) αλλάζει η συμπεριφορά σου ...
την εχω συναντισει 2 φορες οκ αλλα δεν τρελαθηκα ...καλο παιδι παντος

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Υπάρχουν παραθυράκια στα οποία μπορείς να κατηγορηθείς αλλά κ άλλα παραθυράκια στα οποία δικαιώνεσαι. ............ Υπάγεται στον νόμο περί προσωπικών δεδομένων όπου για να στο θέσω πιο απλά, απαγορεύονται να δημοσιεύονται πρόσωπα, πινακίδες αυτοκινήτων κτλ κτλ
Στην αρχή της καραντινας έβλεπα στις ειδήσεις που δείχνανε απ ευθείας από τα μπλόκα πινακιδες ΙΧ και πρόσωπα ανθρωπων φόρα παρτιδα στην TV !!! Έπαθα φρίκη!!! Φαντάζεσαι να μας κάνανε τσακωτούς σε λάθος μέρος και να μας βλέπανε οι δικοί μας στην τηλεόραση;;;;

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
554
Πόντοι
291
Στην αρχή της καραντινας έβλεπα στις ειδήσεις που δείχνανε απ ευθείας από τα μπλόκα πινακιδες ΙΧ και πρόσωπα ανθρωπων φόρα παρτιδα στην TV !!! Έπαθα φρίκη!!! Φαντάζεσαι να μας κάνανε τσακωτούς σε λάθος μέρος και να μας βλέπανε οι δικοί μας στην τηλεόραση;;;;

Έχει τύχει σε πατέρα φίλου εποχές αλτερ να κάνει εκπομπή απευθείας στο γκευ Praid νομίζω το αλτερ ήτανε , και τον έδειχνε πρώτη μούρη ,, ακόμη διωγμένο τον έχουν από το σπίτι

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606
Έχει τύχει σε πατέρα φίλου εποχές αλτερ να κάνει εκπομπή απευθείας στο γκευ Praid νομίζω το αλτερ ήτανε , και τον έδειχνε πρώτη μούρη ,, ακόμη διωγμένο τον έχουν από το σπίτι
ποσο μαλακες ειναι οι τυποι μουτρο !!!

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0

εχει κανεις , καποια αποψη ?  θα χαρω να βοηθησετε
ευχαριστω

SheFucker