η πρώτη περίπτωση και με διαφορά. Η Νικόλ είναι ωραία μεν, όμως έχει το τεράστιο μειονέκτημα του ψεκαστε σκουπίστε τελειώσατε. Η πρώτη είναι η χαρά του ενεργητικού. Δεν βιάζεται, καθαρή και καυλιάρα
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.
η πρώτη περίπτωση και με διαφορά. Η Νικόλ είναι ωραία μεν, όμως έχει το τεράστιο μειονέκτημα του ψεκαστε σκουπίστε τελειώσατε. Η πρώτη είναι η χαρά του ενεργητικού. Δεν βιάζεται, καθαρή και καυλιάρα
Forum -> τραβεστί/τρανσέξουαλ-> Νέο θέμαΚαλημέρα σε όλους , σας ευχαριστώ όλους εσάς που γράψατε για μένα καλή κριτική και εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε λίγες ώρες φεύγω από Αθήνα και επιστρέφω μετά τις 8-9 του Ιανουαρίου με το νέο έτος όπου θα είμαι και πάλι διαθέσιμη κοντά σας .
Υ.Γ. : Γνωρίζει μήπως κάποιος πώς μπορώ να ανοίξω δικό μου θέμα ?
50 αλλα δεν ειναι κ συγουρο αν θα περασεις καλα εγω τ εχω μπλακ λιστκοστος ;
2,5 / 1050 αλλα δεν ειναι κ συγουρο αν θα περασεις καλα εγω τ εχω μπλακ λιστ
ειναι αρκετα καλη σε αυτο που κανει κυριως παθητικη την επερνα συχνα για καιρο βγενει κ συγγρου ψιλα αν σ ενδιαφερει ενα βλεφαρο απο κοντα ....Καλησπέρα και χρονια πολλα!!!!!!!! εχουμε κριτικες για την συγκεκριμενη… ??
καλησπερα
Υπαρχει καμια προταση για trans με κανονικο εργαλειο προς μικρο θα ελεγα για ενεργητικο ρολο?
ευχαριστω
ευχαριστω πολύ φιλε!!!ειναι αρκετα καλη σε αυτο που κανει κυριως παθητικη την επερνα συχνα για καιρο βγενει κ συγγρου ψιλα αν σ ενδιαφερει ενα βλεφαρο απο κοντα ....
τ θεμα ειναι μουτρο να μην ειναι μονο λογια ν ναι κ πραξεις ..ακομα η κοπελα δεν ειναι τρανς μπορει ν ν ατριχη ωραια σ εμφανιση αλλα παιζει αλλη κατηγορία ασχετα την χρέωση ...Ρίξε μια ματιά έχω ακούσει καλά λόγια
ρε μη χεσο, ποιος τη γαμαη αφτην ; εμενα δε μαρεστ θεμα ειναι μουτρο να μην ειναι μονο λογια ν ναι κ πραξεις ..ακομα η κοπελα δεν ειναι τρανς μπορει ν ν ατριχη ωραια σ εμφανιση αλλα παιζει αλλη κατηγορία ασχετα την χρέωση ...
Απο σχόλια που είχα διαβάσει εδώ εννοώ.τ θεμα ειναι μουτρο να μην ειναι μονο λογια ν ναι κ πραξεις ..ακομα η κοπελα δεν ειναι τρανς μπορει ν ν ατριχη ωραια σ εμφανιση αλλα παιζει αλλη κατηγορία ασχετα την χρέωση ...