Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
η πρώτη περίπτωση και με διαφορά. Η Νικόλ είναι ωραία μεν, όμως έχει το τεράστιο μειονέκτημα του ψεκαστε σκουπίστε τελειώσατε. Η πρώτη είναι η χαρά του ενεργητικού. Δεν βιάζεται, καθαρή και καυλιάρα

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.

Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους , σας ευχαριστώ όλους εσάς που γράψατε για μένα καλή κριτική και εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε λίγες ώρες φεύγω από Αθήνα και επιστρέφω μετά τις 8-9 του Ιανουαρίου με το νέο έτος όπου θα είμαι και πάλι διαθέσιμη κοντά σας .

Υ.Γ. : Γνωρίζει μήπως κάποιος πώς μπορώ να ανοίξω δικό μου θέμα  ?

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Καλημέρα σε όλους , σας ευχαριστώ όλους εσάς που γράψατε για μένα καλή κριτική και εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε λίγες ώρες φεύγω από Αθήνα και επιστρέφω μετά τις 8-9 του Ιανουαρίου με το νέο έτος όπου θα είμαι και πάλι διαθέσιμη κοντά σας .

Υ.Γ. : Γνωρίζει μήπως κάποιος πώς μπορώ να ανοίξω δικό μου θέμα  ?
Forum -> τραβεστί/τρανσέξουαλ-> Νέο θέμα

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
1
καλησπερα
Υπαρχει καμια προταση για trans με κανονικο εργαλειο προς μικρο θα ελεγα για ενεργητικο ρολο?
ευχαριστω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Καλησπέρα και χρονια πολλα!!!!!!!!  εχουμε κριτικες για την συγκεκριμενη… ??
ειναι αρκετα καλη σε αυτο που κανει κυριως παθητικη την επερνα συχνα για καιρο βγενει κ συγγρου ψιλα αν σ ενδιαφερει ενα βλεφαρο απο κοντα ....

Geraldos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες! Μιας και παρακολουθώ το site λίγο καιρό αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος και να αφήσω τις κριτικές μου να βοηθήσω και άλλους συναγωνιστές.

Αννούλα - Κερατσίνι

Η Αννούλα είναι ψηλή,καθαρή με καθαρό χώρο. Είναι ομιλητική και ευγενική.
Δεν έχει στήθος και το κωλαράκι της είναι σχετικά μικρό.
Το εργαλείο της είναι κοντά στους 16-17 πόντους.

Η συνεύρεση έγινε πριν 3 μήνες.

Με υποδέχθηκε με χαμόγελο φορόντας μία φούστα και ένα μπουστάκι, καθίσαμε στο κρεβάτι τα είπαμε λίγο, έπειτα σιγά σιγά με βοήθησε να γδυθώ και μου πήρε πίπα (χωρίς προφυλακτικό) στημένη στα 4 καθώς εγώ της έπαιζα το καυλί της που σηκώθηκε αμέσως.
Μετά από κανά 10λέπτο γυρίσαμε σε 69 που της έγλυψα το στενό κωλαράκι της.
Με ρωτάει αν θέλω να με γαμήσει που αρνήθηκε ευγενικά, και την γάμησα εγώ.
Η Αννούλα γαμιέται ωραία και το διασκεδάζε.
Στα 4 κάτσαμε κανά 5 λέπτο μετά την γύρισα ανάσκυλα και την πήδαγα καθώς έπαιζα το πουλί της.
Κανά 10λέπτο μετά η Αννούλα έχυσε πάνω της και της ζήτησα να μου πάρει πίπα με δάχτυλο για να τελειώσω και εγώ.
Κάτσαμε κανά μεσάωρο στο κρεβάτι που κάναμε κουβεντούλα και έφυγα.

Το δωράκι της για να είναι ενεργοπαθητική είναι 40 (Βέβαια δεν με πήρε).
Κρίνοντας όμως από την στύση της και την όρεξη της θα έλεγα πως θα δρα καλά κα ιστο ενεργητικό κομμάτι.

Συνοψίζοντας, η Αννούλα είναι άτριχη, το κορμί της δεν είναι πολύ θυληκό αλλά είναι καλό παιδί που διασκεδάζει αυτό που κάνει.
Σαν GFE experience θα της βάλω 5/10
Σώμα / εμφάνιση 6/10
Όρεξη / συμμετοχή 10/10
Τιμή, τα τιμά τα λεφτά με το παραπάνω 10/10.

Geraldos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Μία κριτική για την Ζιζέλ - Ρόζα.

Η Ρόζα έχει χώρο καλλιθέα που είναι περιποιημένος και καθαρός.
Η συνεννόηση εύκολη.
Η Ρόζα λοιπόν, είναι ένα κουκλί με υποδέχθηκε με ένα t-shirt και ένα βρακάκι, πήγα να την φιλήσω και το απέφυγε.
Είχαμε συμφωνήσει για παθητικό στα 40 ευρώ, από κοντά όμως είπε "δώσε κάτι ακόμα στο κοριτσάκι", που δεν απάντησα καθόλου, της έδωσα τα 40 ευρώ λοιπόν,
ξαπλώσαμε στο κρεβάτι έκατσε αγκαλιά ωστε να νιώσω πιο άνετα, μετά από κανά 5λέπτο τα βγάλαμε όλα, και αυτή ναζιάρικα έκριβε το βυζάκι της και το πουλάκι της περνόντας σε αυτή πρώτα προφυλακτικό με επιδέξιο τρόπο και μετά σε μένα.
Η Ρόζα έχει μικρό προς μεσαίο πουλάκι 12-13 CM.
Στήθηκε στα 4, που της έγλυψα το κωλαράκι που της άρεσε και δεν το χόρταινε. Της τον κάρφωσα μετά από μερικά λεπτά γλυψήματος, την πήδαγα κανά 10λέπτο στα 4, και της ζήτησα να γυρίσει σε ιεραποστολικό, που αρνήθηκε, της ζήτησα να γυρίσει σε cowgirl, και δεν ήθελε "αχ μαρέσει έτσι μωρό μου στα 4".

Συνοψίζοντας
Η Ρόζα - Ζιζέλ είναι πάρα πολύ όμορφη και καλή GFE (παθητική, ενεργητική δεν γνωρίζω) επιλογή αν δεν σας ενοχλούν τα παρακάτω:
Να ζητάει παραπάνω χρήματα, να μην αλλάζει στάσεις και να επιμένει να της γλύψεις το κωλαράκι και να τη παίρνεις μόνο στα 4.

Η όλη φάση κράτησε περίπου 30 λεπτά.

Νομίζω πως υπάρχουν καλύτερες επιλογές εκεί έξω όμως.

Geraldos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
τ θεμα ειναι μουτρο να μην ειναι μονο λογια ν ναι κ πραξεις ..ακομα η κοπελα δεν ειναι τρανς μπορει ν ν ατριχη ωραια σ εμφανιση αλλα παιζει αλλη κατηγορία ασχετα την χρέωση ...

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
τ θεμα ειναι μουτρο να μην ειναι μονο λογια ν ναι κ πραξεις ..ακομα η κοπελα δεν ειναι τρανς μπορει ν ν ατριχη ωραια σ εμφανιση αλλα παιζει αλλη κατηγορία ασχετα την χρέωση ...
ρε μη χεσο, ποιος τη γαμαη αφτην ; εμενα δε μαρεσ

Geraldos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Απο σχόλια που είχα διαβάσει εδώ εννοώ.
Ζήτησε ενεργητική με μικρό πουλάκι το παιδί :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom