xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
δείξε μας και την ψωλάρα σου μωρόΜάλιστα και στίβο έπαιζα και ποδόσφαιρο έπαιζα και καράτε έκανα και ενόργανη έκανα οπότε αυτό το κορμί με κόπο φτιάχτηκε δεν το παίζω γυναίκα .
δείξε μας και την ψωλάρα σου μωρόΜάλιστα και στίβο έπαιζα και ποδόσφαιρο έπαιζα και καράτε έκανα και ενόργανη έκανα οπότε αυτό το κορμί με κόπο φτιάχτηκε δεν το παίζω γυναίκα .
μουτρο λεω μπας κ εισαι ανομαλος??δείξε μας και την ψωλάρα σου μωρό
μουτρο λεω μπας κ εισαι ανομαλος??
κουκλάκι δεν χρειάζεται να απαντάς σε κάθε μλκ που πετάει ο καθένας..Μάλιστα και στίβο έπαιζα και ποδόσφαιρο έπαιζα και καράτε έκανα και ενόργανη έκανα οπότε αυτό το κορμί με κόπο φτιάχτηκε δεν το παίζω γυναίκα .
οτι αξιζει ειναι συγουρο αυτο τ παραπρα τωρα καλω θαταν ν την παρεις τηλ .....εγω παντος τ γουσταρω πολυΡε αλάνια αξίζει ; Είναι ενεργητική τι τιμές έχει;;; ευχαριστω !
οτι αξιζει ειναι συγουρο αυτο τ παραπρα τωρα καλω θαταν ν την παρεις τηλ .....εγω παντος τ γουσταρω πολυ
ειναι καλη στο παθητικο γιατι κ γω ενεργητικος ειμαι ορμα γ μεναΠες μου οτι ειναι καλη παθητικια... Αυτο με νοιαζει...
ειναι καλη στο παθητικο γιατι κ γω ενεργητικος ειμαι ορμα γ μενα
γιατί ; εμένα αυτό με καυλώνει στα τραβέλιαμουτρο λεω μπας κ εισαι ανομαλος??
γιατί ; εμένα αυτό με καυλώνει στα τραβέλια
μεγαλη τρελα την αγαπω περιμενω να ερθει και παλι θεσσαλονικη κορμαρα καθαρη και κανει καλο ενεργητικο σαν παθητικη δεν τη δοκημασαΡε αλάνια αξίζει ; Είναι ενεργητική τι τιμές έχει;;; ευχαριστω !
Ασφαλως και ισχυει.Στην ελλαδα τα εχουμε κανει αχταρμα...με τους ορους.Αλλο παρενδυτικος...αλλο κροσντρες αλλο τραβεστι αλλο τρανσεξουαλ αλλο τρανς.Υφισταται τρανσ να εχει μουνι και να μην εχει κονταρι ? Αν ναι, πως προσδιοριζεται ?
Κρος, παρενδυτικός και τραβεστί είναι ένα και το αυτό και αναφέρεται στον τρόπο ένδυσης. Transgender (τρανς, διαφυλικά ή διεμφυλικά) είναι τα άτομα που αντιλαμβάνονται το φύλο τους διαφορετικά από το φύλο που ταξινομήθηκαν στη γέννηση. Τρανσέξουαλ ή φυλομεταβατικά χαρακτηρίζονται τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται με διαφορετικό φύλο από εκείνο που τους αποδόθηκε κατά τη γέννηση και ίσως επιθυμούν να μεταβούν μόνιμα σε αυτό μέσω ιατρικής επέμβασης.Ασφαλως και ισχυει.Στην ελλαδα τα εχουμε κανει αχταρμα...με τους ορους.Αλλο παρενδυτικος...αλλο κροσντρες αλλο τραβεστι αλλο τρανσεξουαλ αλλο τρανς.
Τωρα σε αυτο που ρωτας συνηθως στις αγγελιες τα ατομα που εχουν προχωρησει σε αλλαγη φυλου αναφερουν συνηθως την φραση γυναικα απο διορθωση φυλου η γυναικα εξ αλλαγης.
Συμφωνω σε αυτα που λε σε οτι εχει να κανει με την ενδυση που αναφερεις με μια υποσημειωση.Το να ειναι καποιος παρενδυτικος θα μπορουσε να το κανει και στο σπιτι του.Μεχρι προσφατα ομως για να σου υπογραψει γιατρος χαρτι οτι πασχεις απο διαταραχη φυλου σου ελεγε οτι πρεπει να κυκλοφορεις για 2 χρονια ως κρος.Τωρα σωστο λαθος ειναι αλλο ειδος συζητησης.Κρος, παρενδυτικός και τραβεστί είναι ένα και το αυτό και αναφέρεται στον τρόπο ένδυσης. Transgender (τρανς, διαφυλικά ή διεμφυλικά) είναι τα άτομα που αντιλαμβάνονται το φύλο τους διαφορετικά από το φύλο που ταξινομήθηκαν στη γέννηση. Τρανσέξουαλ ή φυλομεταβατικά χαρακτηρίζονται τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται με διαφορετικό φύλο από εκείνο που τους αποδόθηκε κατά τη γέννηση και ίσως επιθυμούν να μεταβούν μόνιμα σε αυτό μέσω ιατρικής επέμβασης.
Σωστό! Ο παρενδυτικός αρέσκεται να το κάνει στην ιδιωτικότητα του σπιτιού του και σε κάθε περίπτωση σε χώρους μη δημόσιους. Οι κρος βγαίνουν σε δημόσια θέα.Συμφωνω σε αυτα που λε σε οτι εχει να κανει με την ενδυση που αναφερεις με μια υποσημειωση.Το να ειναι καποιος παρενδυτικος θα μπορουσε να το κανει και στο σπιτι του.Μεχρι προσφατα ομως για να σου υπογραψει γιατρος χαρτι οτι πασχεις απο διαταραχη φυλου σου ελεγε οτι πρεπει να κυκλοφορεις για 2 χρονια ως κρος.Τωρα σωστο λαθος ειναι αλλο ειδος συζητησης.
Για αυτο και εκανα διαχωρισμο στους ορους ασχετα αν αναφερομουν στο ιδιο θεμα.
τ ενα ειναι τροπος ζωης τ αλλο ειναι τροπος εκφρασης στυγμης ..