batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
εχεικ χαρτι να μην χαθεις ....αυτο παει ν πει μουρλαααα
παλιότερα την είχα πάρει νομίζω ότι μ Χ πει ότι ανεβαίνει και θες...Δε νομίζω να ασκεί το λειτούργημα η συγκεκριμένη φίλε μου.
Έχει βαλη στήθος η όχι ; Η ορμόνες κάνουν διαταραχές τύπε μου όποτε θέλει με το μαλακό σε αυτά τα κορίτσια και να είσαι πολύ ευγενικός και υπομονετικός αν τους πας κόντρα μόνο φασαρίες θα έχεις , παλιά είχα πάει με μια τρανς και μου λέει μολης πάω να της τον βαλο από πισο , είπαμε 30 μόνο για πίπα ,50ει ναι και για καρφομα !!! Στραβομενη ... και ενο της είχα δόση 30... της δινο ενα 50αρικο ακόμα και χαμογέλαγα τύπου τώρα με τρόμαξες !!!αμεσος στήθηκε και μου έλεγε έλα αγάπη μου βάλτο ότι θες μωρό μου είσαι Λυμπέρης εσυ και τέτοιες μαλακιες ..... όλα για το χρήμα το κάνουν αυτό το ξέρουμε απλά τα τρανς αγριεύουν και δεν είναι σαν της αληθινές γυναίκες ...Συνάντηση που δεν έγινε ποτέ...
Τηλέφωνο με την Νάνσυ
Το τουπέ και το ύφος χιλίων καρδυναλίων δεν ταιριάζει στο λειτούργημα
Ρώτησα περιοχή και πόσο είναι το δωράκι.
Μου είπε 60 και λέω οκ, ευχαριστώ καλημέρα.
Απάντησε: "Θες να μάθεις κάτι άλλο;" με ένα άκρως ενοχλητικό υφάκι.
Κακό δείγμα, προσοχή παίδες.
μούτρο δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά εγώ έχω άλλη άποψη ..ελάχιστες μ αρνήθηκαν τ καρφομα και φάγαν κράξιμοΈχει βαλη στήθος η όχι ; Η ορμόνες κάνουν διαταραχές τύπε μου όποτε θέλει με το μαλακό σε αυτά τα κορίτσια και να είσαι πολύ ευγενικός και υπομονετικός αν τους πας κόντρα μόνο φασαρίες θα έχεις , παλιά είχα πάει με μια τρανς και μου λέει μολης πάω να της τον βαλο από πισο , είπαμε 30 μόνο για πίπα ,50ει ναι και για καρφομα !!! Στραβομενη ... και ενο της είχα δόση 30... της δινο ενα 50αρικο ακόμα και χαμογέλαγα τύπου τώρα με τρόμαξες !!!αμεσος στήθηκε και μου έλεγε έλα αγάπη μου βάλτο ότι θες μωρό μου είσαι Λυμπέρης εσυ και τέτοιες μαλακιες ..... όλα για το χρήμα το κάνουν αυτό το ξέρουμε απλά τα τρανς αγριεύουν και δεν είναι σαν της αληθινές γυναίκες ...
γνωριζει κανεις που μπορουμε να τη πετυχουμε??
Πολύ καλή για gfe με άνεση χρόνου και καθαρή. άμα σε ενδιαφέρει προσόντα μέτρια λειτουργικάΓνώμη για την όμορφη κυρία εδω;
Έχει βαλη στήθος η όχι ; Η ορμόνες κάνουν διαταραχές τύπε μου όποτε θέλει με το μαλακό σε αυτά τα κορίτσια και να είσαι πολύ ευγενικός και υπομονετικός αν τους πας κόντρα μόνο φασαρίες θα έχεις , παλιά είχα πάει με μια τρανς και μου λέει μολης πάω να της τον βαλο από πισο , είπαμε 30 μόνο για πίπα ,50ει ναι και για καρφομα !!! Στραβομενη ... και ενο της είχα δόση 30... της δινο ενα 50αρικο ακόμα και χαμογέλαγα τύπου τώρα με τρόμαξες !!!αμεσος στήθηκε και μου έλεγε έλα αγάπη μου βάλτο ότι θες μωρό μου είσαι Λυμπέρης εσυ και τέτοιες μαλακιες ..... όλα για το χρήμα το κάνουν αυτό το ξέρουμε απλά τα τρανς αγριεύουν και δεν είναι σαν της αληθινές γυναίκες ...
εγώ τα έγραψα για να μη την πατησει κι αλλος σαν κι εμενα - αλλά δεν διαβάζετε και κάνετε επισκέψεις σε αυτό το τσόλι, το αμόρφωτο - απολίτιστο τραβέλι της συφοράς !!Εγώ χαλάστηκα, από τη στιγμή αυτή και μετά. Τώρα άλλοι συναγωνιστές μπορεί να έχουν άλλη εντύπωση.
Με την έρευνα που κάνα πριν την καλέσω, νομίζω δεν έχει βάλει στήθος.
Γενικά ήμουν ήρεμος και ευγενικός αν αυτό βοηθάει
Από τις λίγες βραζιλιάνες που δεν είναι ξεπέτες και καλό παιδί. Έχω πάει δύο φορές μαζί της και έχω περάσει πολύ καλά. Δεν ξέρω τι ψάχνεις αλλά να ξέρεις ότι γουστάρει πιο πολύ να γαμάει.Καλησπέρα παιδιά Λοχανυ Σάντος έχει πάρει κανείς; Αξίζει ραντεβού μαζί της;
Ευχαριστω φιλοςΑπό τις λίγες βραζιλιάνες που δεν είναι ξεπέτες και καλό παιδί. Έχω πάει δύο φορές μαζί της και έχω περάσει πολύ καλά. Δεν ξέρω τι ψάχνεις αλλά να ξέρεις ότι γουστάρει πιο πολύ να γαμάει.