Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
130
Πόντοι
1

γνωριζει κανεις που μπορουμε να τη πετυχουμε??

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Δε νομίζω να ασκεί το λειτούργημα η συγκεκριμένη φίλε μου.

Geraldos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Συνάντηση που δεν έγινε ποτέ...
Τηλέφωνο με την Νάνσυ

Το τουπέ και το ύφος χιλίων καρδυναλίων δεν ταιριάζει στο λειτούργημα :)

Ρώτησα περιοχή και πόσο είναι το δωράκι.
Μου είπε 60 και λέω οκ, ευχαριστώ καλημέρα.
Απάντησε: "Θες να μάθεις κάτι άλλο;" με ένα άκρως ενοχλητικό υφάκι.
Κακό δείγμα, προσοχή παίδες.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συνάντηση που δεν έγινε ποτέ...
Τηλέφωνο με την Νάνσυ

Το τουπέ και το ύφος χιλίων καρδυναλίων δεν ταιριάζει στο λειτούργημα :)

Ρώτησα περιοχή και πόσο είναι το δωράκι.
Μου είπε 60 και λέω οκ, ευχαριστώ καλημέρα.
Απάντησε: "Θες να μάθεις κάτι άλλο;" με ένα άκρως ενοχλητικό υφάκι.
Κακό δείγμα, προσοχή παίδες.
Έχει βαλη στήθος η όχι ; Η ορμόνες κάνουν διαταραχές τύπε μου όποτε θέλει με το μαλακό σε αυτά τα κορίτσια και να είσαι πολύ ευγενικός και υπομονετικός αν τους πας κόντρα μόνο φασαρίες θα έχεις , παλιά είχα πάει με μια τρανς και μου λέει μολης πάω να της τον βαλο από πισο , είπαμε 30 μόνο για πίπα ,50ει ναι και για καρφομα !!! Στραβομενη ... και ενο της είχα δόση 30... της δινο ενα 50αρικο ακόμα και χαμογέλαγα τύπου τώρα με τρόμαξες !!!αμεσος στήθηκε και μου έλεγε έλα αγάπη μου βάλτο ότι θες μωρό μου είσαι Λυμπέρης εσυ και τέτοιες μαλακιες ..... όλα για το χρήμα το κάνουν αυτό το ξέρουμε απλά τα τρανς αγριεύουν και δεν είναι σαν της αληθινές γυναίκες ...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Έχει βαλη στήθος η όχι ; Η ορμόνες κάνουν διαταραχές τύπε μου όποτε θέλει με το μαλακό σε αυτά τα κορίτσια και να είσαι πολύ ευγενικός και υπομονετικός αν τους πας κόντρα μόνο φασαρίες θα έχεις , παλιά είχα πάει με μια τρανς και μου λέει μολης πάω να της τον βαλο από πισο , είπαμε 30 μόνο για πίπα ,50ει ναι και για καρφομα !!! Στραβομενη ... και ενο της είχα δόση 30... της δινο ενα 50αρικο ακόμα και χαμογέλαγα τύπου τώρα με τρόμαξες !!!αμεσος στήθηκε και μου έλεγε έλα αγάπη μου βάλτο ότι θες μωρό μου είσαι Λυμπέρης εσυ και τέτοιες μαλακιες ..... όλα για το χρήμα το κάνουν αυτό το ξέρουμε απλά τα τρανς αγριεύουν και δεν είναι σαν της αληθινές γυναίκες ...
μούτρο δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά εγώ έχω άλλη άποψη ..ελάχιστες μ αρνήθηκαν τ καρφομα και φάγαν κράξιμο

bloublou

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0

Geraldos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0

Εγώ χαλάστηκα, από τη στιγμή αυτή και μετά. Τώρα άλλοι συναγωνιστές μπορεί να έχουν άλλη εντύπωση.
Με την έρευνα που κάνα πριν  την καλέσω, νομίζω δεν έχει βάλει στήθος.

Γενικά ήμουν ήρεμος και ευγενικός αν αυτό βοηθάει :)

Ταυρος 14

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους και ολες.Καινουργιος στην παρεα.

Ταυρος 14

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Να προτεινει καποιος ενα καλο καυλακι ? Πρωτη φορα θα το κανω. Μην τα δουμε ολα.Να εχει θυλυκο κορμι

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
Εγώ χαλάστηκα, από τη στιγμή αυτή και μετά. Τώρα άλλοι συναγωνιστές μπορεί να έχουν άλλη εντύπωση.
Με την έρευνα που κάνα πριν  την καλέσω, νομίζω δεν έχει βάλει στήθος.

Γενικά ήμουν ήρεμος και ευγενικός αν αυτό βοηθάει :)
εγώ τα έγραψα για να μη την πατησει κι αλλος σαν κι εμενα - αλλά δεν διαβάζετε και κάνετε επισκέψεις σε αυτό το τσόλι, το αμόρφωτο - απολίτιστο τραβέλι της συφοράς !!

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά Λοχανυ Σάντος έχει πάρει κανείς; Αξίζει ραντεβού μαζί της;
Από τις λίγες βραζιλιάνες που δεν είναι ξεπέτες και καλό παιδί. Έχω πάει δύο φορές μαζί της και έχω περάσει πολύ καλά. Δεν ξέρω τι ψάχνεις αλλά να ξέρεις ότι γουστάρει πιο πολύ να γαμάει.

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
εγω θελω να κανω παρτουζα με εναν αντρα πουτσαρα που του αρεσουν τα αγορακια που νοωθουν πουτανακια και με μια κρος που της αρεσει να φοραει τα γυναικεια και να μας ξεσκισει μαζι..ειναι τρελη φαντασιωση.

bazilio

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Like
189
Πόντοι
0
Από τις λίγες βραζιλιάνες που δεν είναι ξεπέτες και καλό παιδί. Έχω πάει δύο φορές μαζί της και έχω περάσει πολύ καλά. Δεν ξέρω τι ψάχνεις αλλά να ξέρεις ότι γουστάρει πιο πολύ να γαμάει.
            Ευχαριστω φιλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom