batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
εγώ άνεταΠοιος έχει τα κότσια να πάει εδώ
?
εγώ άνεταΠοιος έχει τα κότσια να πάει εδώ
?
ρε φιλε τι κολλημα εχεις φαει και τον ρωτας συνεχεια γτ παει με τραβελια?Ε οχι ρε βατραχε.... :S
μούτρο κ άλλος ένας πριν χρόνια Χρισο με είχε κάνει από πάνω μέχρι κάτω ν τ παντρευτώ αλλά δεν τ εκατσερε φιλε τι κολλημα εχεις φαει και τον ρωτας συνεχεια γτ παει με τραβελια?
Γιατί θέλει κότσια ρε φίλε; μια χαρά δείχνει και ομορφουλα... εχει τεσταριστει απο έγκυρο μελος του σάιτ και έχει πάρει το ΟκΠοιος έχει τα κότσια να πάει εδώ
?
ρε φιλε τι κολλημα εχεις φαει και τον ρωτας συνεχεια γτ παει με τραβελια?
Αδελφε..εδω γραφουμε οσοι γουσταρουμε να πηγαινουμε με τραβελια...Γιατι μου φαινεται μεγαλη ανωμαλια να δηλωνεις στρειτ κ οτι σ αρεσει το μουνι κ να γαμιεσαι με τραβελια....
Η Τζουλιάνα που έβγαινε Συγγρού κάποτε, στο τέλος του παραδρομου τι έχει γίνει, ήταν η πρώτη μου εμπειρία με τρανς κ θα ήθελα να ξαναπήγαινα μαζί της. Έχει κάποιος ιδέα που είναι;
Ναι ρε φίλε, σε αυτή αναφέρομαι. Τι λες τώρα, έφυγε από την ζωή; Κρίμα, την θυμάμαι πολύ καλή κοπέλα κ είχε σεβαστεί πολύ ότι ήμουν πρωτάρης κ μου έδωσε αρκετό χρόνο για να γίνει παιχνίδι μεταξύ μας. Τι να πω, πραγματικά στεναχωρέθηκα. Όντως κάποιος πρέπει να κατεβάσει την αγγελία.Μου φαινεται πως αναφερεσαι στην κοπελα παρακατω:
Δυστυχως ειχε ενα θανατηφορο ατυχημα στο σπιτι απ'ότι διαβασα. Εν τω μεταξυ δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανονιζει καποιος γωνστος της να βγαλουν την αγγελια της κοπελας απο εκει...
μούτρο ποιος σ μαύρισε ??? Αφού δεν γούσταρει τ στ διαλα ασχολίας Μ λες;;;Γιατι μου φαινεται μεγαλη ανωμαλια να δηλωνεις στρειτ κ οτι σ αρεσει το μουνι κ να γαμιεσαι με τραβελια....
μούτρο ποιος σ μαύρισε ??? Αφού δεν γούσταρει τ στ διαλα ασχολίας Μ λες;;;
Μου φαινεται πως αναφερεσαι στην κοπελα παρακατω:
Δυστυχως ειχε ενα θανατηφορο ατυχημα στο σπιτι απ'ότι διαβασα. Εν τω μεταξυ δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανονιζει καποιος γωνστος της να βγαλουν την αγγελια της κοπελας απο εκει...