Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
η συγκεκριμένη ειναι καλη στο παθητικο ?
δεν ξερω αν ειναι καλη στο παθητικο αλλα η κοπελα δηλωνει ανοιχτα οτι το παιζει καλα το παιχνιδι και στα δυο ταμπλο...στο δειχνει κιολας βασικα...υπαρχουν...πειστηρια...η συγκεκριμένη ειναι καλη στο παθητικο ?
Τι πειστηρια ?δεν ξερω αν ειναι καλη στο παθητικο αλλα η κοπελα δηλωνει ανοιχτα οτι το παιζει καλα το παιχνιδι και στα δυο ταμπλο...στο δειχνει κιολας βασικα...υπαρχουν...πειστηρια...
φιλε στην αγγελια που ποσταρες η κοπελα εχει και αποκαλυπτικη φωτο με τα προσοντα της...αν αυτα εσυ δεν τα βλεπεις για πειστηρια...τοτε καπου το χανουμεΤι πειστηρια ?
Αν νομίζεις πως μια φωτογραφία από ένα καυλί είναι πειστήριο ικανότητας τότε μην ακολουθήσεις τον δικαστικό κλάδο...φιλε στην αγγελια που ποσταρες η κοπελα εχει και αποκαλυπτικη φωτο με τα προσοντα της...αν αυτα εσυ δεν τα βλεπεις για πειστηρια...τοτε καπου το χανουμε
ειδες να γραφω καπου οτι την θελω ενεργητικη?φιλε στην αγγελια που ποσταρες η κοπελα εχει και αποκαλυπτικη φωτο με τα προσοντα της...αν αυτα εσυ δεν τα βλεπεις για πειστηρια...τοτε καπου το χανουμε
Δεν ειπα πως ειναι πειστηριο ποιοτητας...σιγουρα ειναι ικανοτητας-λειτουργικοτητας για να μην μπερδευομαστε...ουτε καν την ξερω την κοπελα απο βορεια ειμαι και δεν εχω βρεθει μαζι της ουδεποτε...οσο για τον κλαδο να εισαι καλα μιλαω αρκετα καλα ελληνικα αλλα σιγουρα ουτε δικαστικο ουτε δικηγορικο κλαδο σκοπευω να ακολουθησω...αφηνω αλλους να κανουν την δουλεια αυτη...να εισαι καλα για την υπενθυμιση παντως...ξερω οτι υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα να με κατευθυνει στα του επαγγελματικου προσανατολισμου...Αν νομίζεις πως μια φωτογραφία από ένα καυλί είναι πειστήριο ικανότητας τότε μην ακολουθήσεις τον δικαστικό κλάδο...
Δεν κάνει τίποτα, ότι χρειαστείς είμαι στη διάθεσή σου. Χρόνια πολλά και καλά!!Δεν ειπα πως ειναι πειστηριο ποιοτητας...σιγουρα ειναι ικανοτητας-λειτουργικοτητας για να μην μπερδευομαστε...ουτε καν την ξερω την κοπελα απο βορεια ειμαι και δεν εχω βρεθει μαζι της ουδεποτε...οσο για τον κλαδο να εισαι καλα μιλαω αρκετα καλα ελληνικα αλλα σιγουρα ουτε δικαστικο ουτε δικηγορικο κλαδο σκοπευω να ακολουθησω...αφηνω αλλους να κανουν την δουλεια αυτη...να εισαι καλα για την υπενθυμιση παντως...ξερω οτι υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα να με κατευθυνει στα του επαγγελματικου προσανατολισμου...
Αδελφε..εδω γραφουμε οσοι γουσταρουμε να πηγαινουμε με τραβελια...
Βλεπω οτι εισαι ο μονος που ποσταρει εδω χωρις να εχεις κατι να πεις,
δεν γουσταρεις ετσι κι αλλιως τη φαση..
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΡΕΝΤ..
ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ,ΜΙΚΡΕ...
ΟΥΣΤ!!!!
Που είστε κορίτσια;;;
Χθεσινοβραδινή, νωρίς, εξόρμηση στον παράδρομο της αμαρτίας και δυστυχώς λιγοστές οι παρουσίες των ατίθασων κορασίδων με αποτέλεσμα μια στιγμιαία απογοήτευση και επιστροφή δίχως ξεφόρτωμα. Κορίνα, Νάντια, Ζιζέλ, Άσπα και δυο άλλες (άγνωστες για μένα) ξανθιές μπροστά στο παρκάκι χαμηλά όλες και όλες. Γιατί έτσι αλήθεια;
MHΠΩΣ εχουμε αυγουστο στην Αθηνα?