Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

gino028

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
10
Πόντοι
0
ειχα ρωτησει κ εγω αλλα δε πηρα απάντηση
Οποιος ξερει κατι ας πει  :happy:

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
Ειμαι αρκετα νεος στον χωρο και γραφτηκα γιατι ηθελα να κανω μια πρωτη προσπαθεια με τρανς. Ειμαι 28 ετων και δεν ειχα ποτε παθητικη εμπειρια παντα μου αρεσε ομως να βλπεω τσοντες με ανδρες σε παθητικο ρολο και τρανς σε ενεργητκο. Το ζητημα ειναι αν εχεται να προτεινεται καποια για πρωτη φορα να εχουμε ανεση χρονου να πιουμε κανενα ποτακι να χαλαρωσουμε και σε γενικες γραμμες τι κοστος παιζει για κατι τετοιο

η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό, σύμφωνα με τα θέλω σου,

upourgos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2014
Like
4
Πόντοι
0

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Γεια σας παίδες!
Θέλω τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να πάω πρώτη φορά με τραβέλι. Θέλω λοιπόν τη βοήθειά σας. Το ψάχνω πολύ εδώ και καιρό αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη...
Θα ήθελα να είναι αρκετά θηλυκή στην εμφάνιση με μέτριο εργαλειάκι και υπομονετική γιατί δεν είμαι σίγουρος μέχρι που θα το φτάσω...
Μετά από ψάξιμο σε εκατοντάδες αγγελίες και από παρακολούθηση του φόρουμ, έχω καταλήξει ότι από εμφάνιση θα ήθελα κάτι τέτοιο...

Αυτή ας πούμε είναι ωραία και λέει ότι είναι υπομονετική με τους πρωτάρηδες αλλά τι διαθέτει δε μας δείχνει...

Όλες οι πληροφορίες, οι συμβουλές και οι γνώμες είναι ανεκτίμητης αξίας...

♖REDROOK♖

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να πάω πρώτη φορά με τραβέλι.

Να ξέρεις ότι αν ο κώλος σου είναι μαθεμένος μόνο στην έξοδο, θα σε πονέσει αρκετά, όσο μικρό και αν σου φαίνεται το εργαλείο της.

Τώρα όσον αφορά τα τραβέλια, δε έχω καμία εμπείρια με ελληνίδες τρανς γιατί με εξαίρεση 2-3, καμία δε φτάνει το επίπεδο θηλυπρέπειας που θέλω.
Όμως καλά κάνεις και επιλέγεις ντόπια για τη 1η σου φορά. Θέλει καλή επικοινωνία και καλή χημεία, κάτι που οι περισσότερες αλλοδαπές δύσκολα το έχουν.

Μη διστάσεις να κάνεις ό,τι ερώτηση θέλεις και στο τηλέφωνο που θα πάρεις αλλά και αφου περάσεις τη πόρτα. Εσύ πληρώνεις στο κάτω κάτω της γραφής και πρέπει να ξέρεις τι πληρώνεις.

Algeria

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Πρότεινε μας σε παρακαλώ τις δυο τρεις που θεωρείς κορυφή

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Φαίνεται δυνατό κορμί αν και crooss ,το μόνο θα έλεγα αρνητικό;, είναι τα πολλά λόγια στην αγγελία (ξελαριγγιάζω, ξεπαρθενιάζω, σκλαβάκια κ.α ),όπου ως γνωστόν όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι!!! Εκτός εάν τα τηρεί στο ακέραιο οπότε σημαίνει δυναμίτης!!!!

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Redrook ήσουν κατατοπιστικότατος! Αυτές οι 2-3 εξαιρέσεις που λες; Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου; Όσον αφορά για τον πόνο που λες, ξέρω ότι θα υπάρχει ζόρι γι αυτό και λέω ότι δεν ξέρω καν αν θα το φτάσω μέχρι εκεί. Θέλω όμως αν είναι να έχω τη δυνατότητα. Μην είναι η άλλη τελείως ξινή και σπαστική. Αυτοί είναι και οι λόγοι που με δυσκολεύουν στην πρώτη επιλογή.  :think:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Redrook ήσουν κατατοπιστικότατος! Αυτές οι 2-3 εξαιρέσεις που λες; Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου; Όσον αφορά για τον πόνο που λες, ξέρω ότι θα υπάρχει ζόρι γι αυτό και λέω ότι δεν ξέρω καν αν θα το φτάσω μέχρι εκεί. Θέλω όμως αν είναι να έχω τη δυνατότητα. Μην είναι η άλλη τελείως ξινή και σπαστική. Αυτοί είναι και οι λόγοι που με δυσκολεύουν στην πρώτη επιλογή.  :think:
.  Πρόταση μου πολύ δυνατή. Νέο και ευγενικό άτομο. Απίθανο σεξ !  ! 

♖REDROOK♖

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
0

Επειδή μερικές τέτοιες κυρίες ποστάρουν στο σάιτ, θεωρώ καλύτερα να μην αναφέρω συγκεκριμένα ονόματα. Ο,τι θέλεις, πμ.
Έτσι και αλλιώς η εξωτερική εμφάνιση είναι υποκειμενική. Εγώ πριν αποφασίσω ποιές αξίζουν, έκανα εκτενές ψάξιμο στα διάφορα σεξοσάιτ, ύστερα γκουγκουλάρισμα (μερικές έχουν βιντεάκια ανεβασμένα στο διαδίκτυο) και τελευταία, αναζήτηση νημάτων και απόψεων για αυτές που έχω σταμπάρει εδώ μέσα.
Ελπίζω να σε βοήθησα  :hi:

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
Ναι τυπε πριν πάει αγγλια βέβαια. Την πείρα εγώ ενεργητικό πολύ δυνατό τσιμπουκι. Πέρασα πολύ καλά και έχει καλά υδραυλικά αν σου κάνει κέφι. Να πω την αμαρτία μου έχει κάνει αρκετές πλαστικές τώρα και δεν με φτιάχνει τόσο. Πάντως αν σαρεσει πήγαινε

kelvin

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
29
Πόντοι
0
Φαίνεται δυνατό κορμί αν και crooss ,το μόνο θα έλεγα αρνητικό;, είναι τα πολλά λόγια στην αγγελία (ξελαριγγιάζω, ξεπαρθενιάζω, σκλαβάκια κ.α ),όπου ως γνωστόν όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι!!! Εκτός εάν τα τηρεί στο ακέραιο οπότε σημαίνει δυναμίτης!!!!

Το τηρει φιλε

TzelaDeltaForever

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
Ναι τυπε πριν πάει αγγλια βέβαια. Την πείρα εγώ ενεργητικό πολύ δυνατό τσιμπουκι. Πέρασα πολύ καλά και έχει καλά υδραυλικά αν σου κάνει κέφι. Να πω την αμαρτία μου έχει κάνει αρκετές πλαστικές τώρα και δεν με φτιάχνει τόσο. Πάντως αν σαρεσει πήγαινε

sa
Γεια σας παίδες!
Θέλω τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να πάω πρώτη φορά με τραβέλι. Θέλω λοιπόν τη βοήθειά σας. Το ψάχνω πολύ εδώ και καιρό αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη...
Θα ήθελα να είναι αρκετά θηλυκή στην εμφάνιση με μέτριο εργαλειάκι και υπομονετική γιατί δεν είμαι σίγουρος μέχρι που θα το φτάσω...
Μετά από ψάξιμο σε εκατοντάδες αγγελίες και από παρακολούθηση του φόρουμ, έχω καταλήξει ότι από εμφάνιση θα ήθελα κάτι τέτοιο...

Αυτή ας πούμε είναι ωραία και λέει ότι είναι υπομονετική με τους πρωτάρηδες αλλά τι διαθέτει δε μας δείχνει...

Όλες οι πληροφορίες, οι συμβουλές και οι γνώμες είναι ανεκτίμητης αξίας...

από αυτές που ποστάρεις μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η μικαέλα έχει το πακέτο που ψάχνεις. είναι κοινωνική, θα σε χαλαρώσει, θα παίξει μαζί σου, θα σε φτιάξει. είναι ακριβώς όπως βλέπεις στις φώτο, πολύ αθλητικό κορμί, μέτριο και στητό στήθος, μέτριο κ λειτουργικότατο εργαλείο.

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
368
Πόντοι
281
Καλησπερα στην ομαδα. Δευτερη αποπειρα επισκεψης στη Νικ, την προηγουμενη εβδομαδα. Για καποιον λογο, παρα το οτι η επικοινωνια ηταν κακη την πρωτη φορα, με εφτιαχνε τοσο η εικονα της, που δοκιμασα ξανα. Αυτην τη φορα, ολα δουλεψαν και τελικα συναντηθηκαμετελικα κοντα στο αλσος παγκρατιου. Το κοριτσι κορμαρα μελαμψη γυμνασμενη και γενικα ευχαριστος τυπος. Στο κρεβατι προθυμη, με ενεργεια φιλια ναζια και πολλα παιχνιδια. απο τις καλες που εχω δοκιμασει και χαιρομαι που επεμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom