You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
Ειμαι αρκετα νεος στον χωρο και γραφτηκα γιατι ηθελα να κανω μια πρωτη προσπαθεια με τρανς. Ειμαι 28 ετων και δεν ειχα ποτε παθητικη εμπειρια παντα μου αρεσε ομως να βλπεω τσοντες με ανδρες σε παθητικο ρολο και τρανς σε ενεργητκο. Το ζητημα ειναι αν εχεται να προτεινεται καποια για πρωτη φορα να εχουμε ανεση χρονου να πιουμε κανενα ποτακι να χαλαρωσουμε και σε γενικες γραμμες τι κοστος παιζει για κατι τετοιο
η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό, σύμφωνα με τα θέλω σου,
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
για ποια?ειχα ρωτησει κ εγω αλλα δε πηρα απάντηση
Οποιος ξερει κατι ας πει
transakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
καμια θυλιπρεπι τρανς ειπαρχι?
Καλησπερα σας.
Γνωριζει κανεις για την Ευα,μεγεθος εργαλειου και λειτουργηκοτητα?
απο μεγεθος νορμαλ, την εχω παρει ως ενεργητικος, πολυ καλη, το τιμαει το ευρω...
Kakoslikos45
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 210
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παίδες!
Θέλω τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να πάω πρώτη φορά με τραβέλι. Θέλω λοιπόν τη βοήθειά σας. Το ψάχνω πολύ εδώ και καιρό αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη...
Θα ήθελα να είναι αρκετά θηλυκή στην εμφάνιση με μέτριο εργαλειάκι και υπομονετική γιατί δεν είμαι σίγουρος μέχρι που θα το φτάσω...
Μετά από ψάξιμο σε εκατοντάδες αγγελίες και από παρακολούθηση του φόρουμ, έχω καταλήξει ότι από εμφάνιση θα ήθελα κάτι τέτοιο...
Αυτή ας πούμε είναι ωραία και λέει ότι είναι υπομονετική με τους πρωτάρηδες αλλά τι διαθέτει δε μας δείχνει...
Όλες οι πληροφορίες, οι συμβουλές και οι γνώμες είναι ανεκτίμητης αξίας...
Θέλω τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να πάω πρώτη φορά με τραβέλι. Θέλω λοιπόν τη βοήθειά σας. Το ψάχνω πολύ εδώ και καιρό αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη...
Θα ήθελα να είναι αρκετά θηλυκή στην εμφάνιση με μέτριο εργαλειάκι και υπομονετική γιατί δεν είμαι σίγουρος μέχρι που θα το φτάσω...
Μετά από ψάξιμο σε εκατοντάδες αγγελίες και από παρακολούθηση του φόρουμ, έχω καταλήξει ότι από εμφάνιση θα ήθελα κάτι τέτοιο...
Αυτή ας πούμε είναι ωραία και λέει ότι είναι υπομονετική με τους πρωτάρηδες αλλά τι διαθέτει δε μας δείχνει...
♖REDROOK♖
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Σκέφτομαι να πάω πρώτη φορά με τραβέλι.
Να ξέρεις ότι αν ο κώλος σου είναι μαθεμένος μόνο στην έξοδο, θα σε πονέσει αρκετά, όσο μικρό και αν σου φαίνεται το εργαλείο της.
Τώρα όσον αφορά τα τραβέλια, δε έχω καμία εμπείρια με ελληνίδες τρανς γιατί με εξαίρεση 2-3, καμία δε φτάνει το επίπεδο θηλυπρέπειας που θέλω.
Όμως καλά κάνεις και επιλέγεις ντόπια για τη 1η σου φορά. Θέλει καλή επικοινωνία και καλή χημεία, κάτι που οι περισσότερες αλλοδαπές δύσκολα το έχουν.
Μη διστάσεις να κάνεις ό,τι ερώτηση θέλεις και στο τηλέφωνο που θα πάρεις αλλά και αφου περάσεις τη πόρτα. Εσύ πληρώνεις στο κάτω κάτω της γραφής και πρέπει να ξέρεις τι πληρώνεις.
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Φαίνεται δυνατό κορμί αν και crooss ,το μόνο θα έλεγα αρνητικό;, είναι τα πολλά λόγια στην αγγελία (ξελαριγγιάζω, ξεπαρθενιάζω, σκλαβάκια κ.α ),όπου ως γνωστόν όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι!!! Εκτός εάν τα τηρεί στο ακέραιο οπότε σημαίνει δυναμίτης!!!!
Kakoslikos45
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 210
- Πόντοι
- 0
Redrook ήσουν κατατοπιστικότατος! Αυτές οι 2-3 εξαιρέσεις που λες; Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου; Όσον αφορά για τον πόνο που λες, ξέρω ότι θα υπάρχει ζόρι γι αυτό και λέω ότι δεν ξέρω καν αν θα το φτάσω μέχρι εκεί. Θέλω όμως αν είναι να έχω τη δυνατότητα. Μην είναι η άλλη τελείως ξινή και σπαστική. Αυτοί είναι και οι λόγοι που με δυσκολεύουν στην πρώτη επιλογή.
. Πρόταση μου πολύ δυνατή. Νέο και ευγενικό άτομο. Απίθανο σεξ ! !Redrook ήσουν κατατοπιστικότατος! Αυτές οι 2-3 εξαιρέσεις που λες; Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου; Όσον αφορά για τον πόνο που λες, ξέρω ότι θα υπάρχει ζόρι γι αυτό και λέω ότι δεν ξέρω καν αν θα το φτάσω μέχρι εκεί. Θέλω όμως αν είναι να έχω τη δυνατότητα. Μην είναι η άλλη τελείως ξινή και σπαστική. Αυτοί είναι και οι λόγοι που με δυσκολεύουν στην πρώτη επιλογή.
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
τι ειναι αυτη τυπε, trans ή cross ?. Πρόταση μου πολύ δυνατή. Νέο και ευγενικό άτομο. Απίθανο σεξ ! !
♖REDROOK♖
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Επειδή μερικές τέτοιες κυρίες ποστάρουν στο σάιτ, θεωρώ καλύτερα να μην αναφέρω συγκεκριμένα ονόματα. Ο,τι θέλεις, πμ.
Έτσι και αλλιώς η εξωτερική εμφάνιση είναι υποκειμενική. Εγώ πριν αποφασίσω ποιές αξίζουν, έκανα εκτενές ψάξιμο στα διάφορα σεξοσάιτ, ύστερα γκουγκουλάρισμα (μερικές έχουν βιντεάκια ανεβασμένα στο διαδίκτυο) και τελευταία, αναζήτηση νημάτων και απόψεων για αυτές που έχω σταμπάρει εδώ μέσα.
Ελπίζω να σε βοήθησα
με την αλεξανδρα εχει παει κανεις?
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Ναι τυπε πριν πάει αγγλια βέβαια. Την πείρα εγώ ενεργητικό πολύ δυνατό τσιμπουκι. Πέρασα πολύ καλά και έχει καλά υδραυλικά αν σου κάνει κέφι. Να πω την αμαρτία μου έχει κάνει αρκετές πλαστικές τώρα και δεν με φτιάχνει τόσο. Πάντως αν σαρεσει πήγαινε
με την αλεξανδρα εχει παει κανεις?
Φαίνεται δυνατό κορμί αν και crooss ,το μόνο θα έλεγα αρνητικό;, είναι τα πολλά λόγια στην αγγελία (ξελαριγγιάζω, ξεπαρθενιάζω, σκλαβάκια κ.α ),όπου ως γνωστόν όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι!!! Εκτός εάν τα τηρεί στο ακέραιο οπότε σημαίνει δυναμίτης!!!!
Το τηρει φιλε
TzelaDeltaForever
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
. Πρόταση μου πολύ δυνατή. Νέο και ευγενικό άτομο. Απίθανο σεξ ! !
Πες μας αν μπορείς περισσότερες λεπτομέρειες, όπως πχ προσόντα
transakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
Ναι τυπε πριν πάει αγγλια βέβαια. Την πείρα εγώ ενεργητικό πολύ δυνατό τσιμπουκι. Πέρασα πολύ καλά και έχει καλά υδραυλικά αν σου κάνει κέφι. Να πω την αμαρτία μου έχει κάνει αρκετές πλαστικές τώρα και δεν με φτιάχνει τόσο. Πάντως αν σαρεσει πήγαινε
sa
Γεια σας παίδες!
από αυτές που ποστάρεις μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η μικαέλα έχει το πακέτο που ψάχνεις. είναι κοινωνική, θα σε χαλαρώσει, θα παίξει μαζί σου, θα σε φτιάξει. είναι ακριβώς όπως βλέπεις στις φώτο, πολύ αθλητικό κορμί, μέτριο και στητό στήθος, μέτριο κ λειτουργικότατο εργαλείο.
eimaiogiatros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 368
- Πόντοι
- 281
Καλησπερα στην ομαδα. Δευτερη αποπειρα επισκεψης στη Νικ, την προηγουμενη εβδομαδα. Για καποιον λογο, παρα το οτι η επικοινωνια ηταν κακη την πρωτη φορα, με εφτιαχνε τοσο η εικονα της, που δοκιμασα ξανα. Αυτην τη φορα, ολα δουλεψαν και τελικα συναντηθηκαμετελικα κοντα στο αλσος παγκρατιου. Το κοριτσι κορμαρα μελαμψη γυμνασμενη και γενικα ευχαριστος τυπος. Στο κρεβατι προθυμη, με ενεργεια φιλια ναζια και πολλα παιχνιδια. απο τις καλες που εχω δοκιμασει και χαιρομαι που επεμενα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις