Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
τι ακριβως ρε μαν,οτι εχει μπερδεμενες φοτο και δν υπαρχουν κριτικες πρεπει να λεει πραγματα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλησπέρα είναι η πρωτη μερα εγγραφης μου αλλα διαβαζω καιρο τα σχολια σας λογω της καλης ενημερωσης και εχω γλιτωσει αρκετεσ φορες από κακοτοπιες...

εχω εμπειριες με τζενη και νικολ και θα ελεγα ότι είναι οι καλυτερες...

θα ηθελα να ρωτησω τους εμπειρους αν υπαρχει καποια γνωμη γιαυτη τη κυρια διοτι θελω να επισκεφθω και δεν βρισκω κατι...

αυτην την μουρη πρεπει να την βλεπω καμμια δεκαρια χρονια σε αγγελειες και σαητ γνωριμιών, λογικα θα ηταν 24 χρονων τρανς από τα 14 της εως και σημερα χοχοχο

santanas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια Angelina 23 atene (κάπως έτσι υπέγραφε παλιά το προφίλ της στο ts-dating). Μήπως γνωρίζει κανείς που εξαφανίστηκε αυτό  το "κορίτσι";

Yg400

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2016
Like
14
Πόντοι
0

Εχω  ενα 50αρικο που καιει αυτη τη στιγμη ... ποιος εχει παει και με τις 3 να μου πει ; γιατι περιθωρια δοκιμης δεν υπαρχουν δυστυχως ειμαι κυριως ενεργητικος  :erection:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

Εχω  ενα 50αρικο που καιει αυτη τη στιγμη ... ποιος εχει παει και με τις 3 να μου πει ; γιατι περιθωρια δοκιμης δεν υπαρχουν δυστυχως ειμαι κυριως ενεργητικος  :erection:
με την πρώτη και την τρίτη παιζεις ανετα ενεργητικα και περνάς καλά, την μεσαία δεν τη ξέρω..

Yg400

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2016
Like
14
Πόντοι
0
με την πρώτη και την τρίτη παιζεις ανετα ενεργητικα και περνάς καλά, την μεσαία δεν τη ξέρω..

Εγινε ...Προς την ευα με κοβω να πηγαινω ... Ελπιζω να ειναι ευγενικη και να μην μου τι σπασει..Σε ευχαριστω συναγωνιστη

steam

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
79
Πόντοι
0
παιδια ξερει κανες αν μια Ντενη Λαζαρου ειναι της δουλειας και αν κανει ραντεβου?

deleon10

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Like
222
Πόντοι
21
Για εμάς τους λάτρεις των εγχείρησμενων κάποτε στο καλλιφρονα,Λουκα Νίκη,  βρίσκαμε όλες τις θεες, Εύα, Καρμεν, Αγνή κτλ τώρα δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον, αν γνωρίζει κάνεις ανεξάρτητες ή σε κάποιο χώρο θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτο

james44

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
50
Πόντοι
0
Καλημερα.Ηθελα να ρωτησω για μια νικολ με ενα σμαρτακι αρχη της Συγγρου αξιζει τα λεφτα??Και αν μπορει καποιος να μου πει καποιες καλες επιλογες για ενεργητικες.Ευχαριστω πολυ.

xaxakes

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα περασεις καλα.... γουσταρει να ειναι ενεργιτικη.  Ειναι ανομαλοφατσα!

Zigolo

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αδέρφια ξέρουμε μια ξανθιά πάρα πολύ όμορφη στη Συγγρού σε ένα ασιμη βολξβαγκεν?

TzelaDeltaForever

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Θα περασεις καλα.... γουσταρει να ειναι ενεργιτικη.  Ειναι ανομαλοφατσα!

Αυτή η νικόλ τον έχει όντως μεγάλο; Γιατί από τις φωτό που έχει στις αγγελίες δεν μπορώ να καταλάβω ούτε πάχος ούτε μήκος...

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
130
Πόντοι
1
https://k a n e s e x.c o m/transexuals/transexuals-psaxnoun-gia-antres/einai-texni-to-gamisi-6941434679_i204664
εντυπωσεις καποιος??

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
150
Πόντοι
0
Γνωριζει καποιος να μας πει για την

Για εμένα μακράν η καλύτερη από τις μόνιμες ξένες εδώ αν και μπορώ να πω έχουμε αρκετές τίμιες. Συνήθως αυτές που έρχονται για λίγο είναι φόλες.

Dominique ίσως αξίζει μιας και θα είναι για λίγες μέρες Αθήνα εγώ πρώτη φορά την πετυχαίνω εδώ και την έχω στο πρόγραμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom