Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
Ναι..Πηραμε και τις καταληλες προφυλαξεις ..Απλα Οσο να ναι σου ανοιγει μια τετοια καυλα αν εισαι ενεργητικος σου σηκωνεται κιολας ..μετα αντιλαμβανεσαι τον χωρο και ξενερωνεις ..δεν κολαει με το συνολο της αλλα ενταξει εφοσον πηγα για αυτην δεν εκατσα να ασχοληθω παραπανω

Σε καταλαβαίνω φίλε, απλά όταν πας και ο χώρος είναι φανερά βρώμικος σε προδιαθέτει άσχημα. Επίσης 9 στις 10 περιπτώσεις, όταν δεν προσέχουν το χώρο που δουλεύουν σε θέμα καθαριότητας, δεν προσέχουν ούτε την προσωπική τους καθαριότητα και υγιεινή.  :shower: Διπλό το κακέτο δηλαδή.  :fart-in-bed: Γι' αυτό και η ερώτηση. ;)

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.678
Πόντοι
736
Βανέσσα Καραμανη,Καλλιθέα(από  kanesex kai sexgr κ.λ.π) έχει κάποιος φίλος εμπειρία και κριτική?? Γράφει για πολλές υπηρεσίες στις αγγελίες της...

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.678
Πόντοι
736

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.000
Πόντοι
736

Καλησπερα συναγωνιστες ... Προσφατη Εμπειρια Με το Μωρο ...Εμφανιση 9/10 τη πηρα καλα αν και ηταν λιγο στενη αφου προτιμα να ειναι ενεργητικη στα 50ε και αυτο που με χαλασε ηταν ο χωρος καθως ηταν βρωμικος παντου απο το δωματιο μεχρι και τη τουαλετα..βεβαια την εκραξα γιατι ουτε τα χερια μου δεν μπορουσα να πλυνω και σε χαρακτηρα αρπαζεται ευκολα ... Αυτα

Δεν είσαι ο μόνος που το αναφέρει αυτό συναγωνιστή σχετικά με την καθαριότητα του χώρου.

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1

3 αγγελίες βρήκα με το ίδιο τηλ.

η μια για Λαμία, η άλλη για Λάρισα και η πιο πρόσφατη για νομό Μαγνησίας, Βόλο φαντάζομαι.

Δεν το βάζεις και στο νήμα του Βόλου μήπως ξέρει κάποιος κάτι, αν και εμένα για μούφα μου φαίνεται από φωτό και κείμενο αγγελίας.

KingGogeta

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2014
Like
56
Πόντοι
1

Καλησπερα συναγωνιστες ... Προσφατη Εμπειρια Με το Μωρο ...Εμφανιση 9/10 τη πηρα καλα αν και ηταν λιγο στενη αφου προτιμα να ειναι ενεργητικη στα 50ε και αυτο που με χαλασε ηταν ο χωρος καθως ηταν βρωμικος παντου απο το δωματιο μεχρι και τη τουαλετα..βεβαια την εκραξα γιατι ουτε τα χερια μου δεν μπορουσα να πλυνω και σε χαρακτηρα αρπαζεται ευκολα ... Αυτα
Αν ειναι βρωμιαρα λος μπουλος

Tony-Montana

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
65
Πόντοι
0

Accountant 7