atsalakotos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 118
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα που βρίσκεται αυτό το παιδί? έχει κανένας επαφή?
Kαμια πληροφορία για αυτή;;
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Προσπαθω παντα για το καλυτερο.Αλλα αν ρωτησεις κοσμο απο θεσσαλονικη θα πει τι καυλιαρες τρανς εχει η Αθηνα.Δεν μπορουμε απλα να τα εχουμε ολα δικα μας....Εχω και εγω απωθημενα απο Αθηνα...Λαγνε για εμενα εδώ μεσα εισαι ο καλυτερος στο αθλημα και ότι λες είναι αληθεια και ισχυουν απλα respect .Αλλα εμεις οι υπολοιποι που δεν την γνωριζουμε από παλια για να την γνωρισουμε πρεπει να παμε σε άλλη πολη μονο στην πολη μας το κανει αυτό στην κυπρο που είναι τοσα χρονια γιατι συνεχιζει και εχει τηλεφωνο δεν εχει κανει ακομα δικους της πελατες!Ολα αυτά τα λεω από παραπονο να βλέπεις ένα τετοιο μωρο και μην μπορεις να την παρεις
Μεγαλο απωθημενο η Βαλερια θελω να την παρω εδώ και 2 χρονια.Υποτιθεται ότι είναι θεσσαλονικια και είναι συνεχεια στην κυπρο,τωρα που ηρθε Ελλαδα πηγε στην λαρισα και τωρα βλεπω στην αθηνα τι να πω.Περυσι ειχε ερθει θεσσαλονικη και ειχε βαλει αγγελια χωρις τηλεφωνο (ειχε της κυπρου)
Τα εχω πει στο θεμα της θεσσαλονικης.Ειναι για μενα απο τις ωραιοτερες τρανς που κυκλοφορουν.Απο κοντα ειναι ακομα ποιο ωραια.Καθαρα παθητικη.Δεν καταλαβαινεις οτι ειναι τρανς.Χαμογελαστη γλυκομιλητη.Αρκετα χρονια στον χωρο.
Καλε μου φιλε δεν θα διαφωνισω ουτε θα αμφισβητησω αυτα που λες.Εγω εχω πει πως καθε μερα ειναι διαφορετικη.Μπορει χιλια δυο πραγματα να ειχαν συμβει πριν το ραντεβου σου.Μπορει εγω να την πετυχα στις καλες της.θα συμφωνήσω σε όλα πλην των χαμογελαστή και γλυκομίλητη, περισσότερο το αντίθετο βίωσα προσωπικά.
Καλε μου φιλε δεν θα διαφωνισω ουτε θα αμφισβητησω αυτα που λες.Εγω εχω πει πως καθε μερα ειναι διαφορετικη.Μπορει χιλια δυο πραγματα να ειχαν συμβει πριν το ραντεβου σου.Μπορει εγω να την πετυχα στις καλες της.
Θα σας πω ενα μυστικο.Εγω κυκλοφορω σε μαγαζια με τρανς εχω στο φβ στο τουιτερ και στο ισταγκραμ πολλες του χωρου φιλες.Οποτε οταν θα παρω τηλεφωνο μπορω πολυ πιο ευκολα να κανω προσεγγιση και εχω αυξημενες πιθανοτητες να περασω καλα.
φενια μπεμπα ....εγω γουσταρω φενια ποιο πολυΠοιά θα προτείνατε ως καλύτερη παθητική , χωρίς πίεση χρόνου,με διάθεση και σε προσιτή τιμή : Μπέμπα , Σιλβί , Εβελίνα ή Φένια ???
ευχαριστώ πολύ δάσκαλεφενια μπεμπα ....εγω γουσταρω φενια ποιο πολυ
Καλησπέρα γνωρίζουμε πού έχει χαθεί η Νικολέτα Χατζημανώλη ??καλό παιδί του χώρου ..φενια μπεμπα ....εγω γουσταρω φενια ποιο πολυ
Καλησπέρα γνωρίζουμε πού έχει χαθεί η Νικολέτα Χατζημανώλη ??καλό παιδί του χώρου ..
Καλησπέρα γνωρίζουμε πού έχει χαθεί η Νικολέτα Χατζημανώλη ??καλό παιδί του χώρου ..
Καμια σχεση...η ευριδικη ειναι μαχιμη..και συνηθως την βρισκεις να κανει πιατσα απεναντι απο τα δικαστηρια.aka Ευριδίκη ?
Ναι 99% ψευτικο προφηλ....