takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 341
- Πόντοι
- 21
τανια κελυ θεααααααααααααααΑυτή την ξέρει κανείς?
Θα έρθει στο Ηράκλειο κ θα ήθελα να την δω. Δεν έχω βρει κρτικές γι αυτήν.
τανια κελυ θεααααααααααααααΑυτή την ξέρει κανείς?
Θα έρθει στο Ηράκλειο κ θα ήθελα να την δω. Δεν έχω βρει κρτικές γι αυτήν.
τανια κελυ θεαααααααααααααα
τανια κελυ θεαααααααααααααα
Τελικα δε συχναζουν εκει τρανς; Κριμα και ειχα σκοπο να παω.. Τελικα που συχναζουν; Το εχουμε πολλοι απορια τελικα.
Στην θεσσαλονικη υπαρχει το ts14 οδυσσεως 5 απεναντι απο τα δικαστηρια και το enola στην βαλαωριτου 19 στο κεντροΔεν υπάρχουν κάποια "μέρη" ή μπαρ όπου "συχνάζουν" κατά βάση τρανσ κορίτσια. Πάνε παντού. Παλιότερα υπήρχαν. Κάτι έχω ακούσει ότι υπάρχει στη Θεσσαλονίκη. Ίσως να κάνω λάθος Πάντως Αθήνα δεν υπάρχει τέτοιο μέρος.
Στην θεσσαλονικη υπαρχει το ts14 οδυσσεως 5 απεναντι απο τα δικαστηρια και το enola στην βαλαωριτου 19 στο κεντρο
Τα μαγαζια που ανεφερα εχουν σελιδα στο φατσοβιβλιο.Για ριξε μια ματια.... ;) ;) ;) ;)Όποιος ή όποια οργανώσει και λειτουργήσει ένα τέτοιο μπαρ ή χώρο στας Αθήνας νομίζω θα αξίζει συγχαρητηρίων και οικονομικού κέρδους. Καθαρόαιμο όμως για τρανσ και θαυμαστες (όχι sodade ή army escape κλπ. Πολύ καλά μαγαζίά κι αυτα αλλά με άλλο κοινό.
Τα μαγαζια που ανεφερα εχουν σελιδα στο φατσοβιβλιο.Για ριξε μια ματια.... ;) ;) ;) ;)
Στο ενολα η στο τς14 αν εισαι γκευ κρος η τρανς δεν προκειται να σε στραβοκοιταξουνΤο Enola πιο πολύ gay. Το βλέπω.
Οχι φίλε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΝΙΑ ΑΥΤΗ. Αυτη ειναι μια ευσωμη (εως παχια θα έλεγα) ξεπετα τριτοτεταρτης επιλογης. Μακρυάάάά !τανια κελυ θεαααααααααααααα
και βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η Κέλλυ, αφού είναι η Εβίτα.Καλα τα λεει ο φιλος απο πανω , δεν ειναι αυτη η Τανια κελλυ
Την Νάνσυ από Αιγάλεω την έχει πάρει κανείς?
και βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η Κέλλυ, αφού είναι η Εβίτα.
Κολλημένος για πάνω από 5 χρόνια τρελαίνομαι για το κορμί της.
Διέκοψα λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης έξω από τη χώρα, πιστεύω τώρα που γύρισα να τη βρώ στην Αθήνα.
[/qu. Μουτρο είμαι ετημος ν πάω κ γω ν ξερεις;....
Καλησπερα η Νανσυ απο Αιγαλεω δουλευει στο Αγκυρας 1.εκανα χτες επισκεψη κ ηταν οπως παντα σουπερ καυλιαρα.εχω παει κ σπιτι της ,τα ιδια..Αξιζει
Μονο για ενεργητικους