Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Tony-Montana

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
65
Πόντοι
0
Καλησπερα στη παρεα,

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση να μου πειτε την αποψη σας.

Ειμαι first timer και θελω να συναντηθω με καποια αρκετα θηλυκη σε gfe φαση που να δινει γλωσσοφιλα και να μην ειναι ξεπετα. επισης δεν με ενδιαφερει ο παθητικος ρολος. εχετε να προτεινετε καποια απο αυτα τα Link που παραθετω?

Μακριά από την πρώτη, είναι ο ορισμός της ξεπέτας

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.847
Πόντοι
3.886
Την Αντα την εχει δοκιμασει κανενας?

TS mpempa

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Μακριά από την πρώτη, είναι ο ορισμός της ξεπέτας
Γεια σας παιδια μια ερωτηση. Εχει καπου στην Αθηνα μπαρ που να συχναζουν τρανς; Οπως στη Θεσσαλονικη το TS-14 υπαρχει κατι αντιστοιχο στην Αθηνα; Ευχαριστω.
γεια  σου αγορινα  ναι  ειναι  οι ΚΟΥΚΛΕΣ CLUB απο Σεπτεμβριο ξανα  open

costas1988

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
η αντα πια ειναι ρε παιδες? Ελλαδα βρίσκετε?

topmpixtis

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
8
Πόντοι
0

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Παιδια δεν ειναι ντροπη να χρησιμοποιειτε την εφαρμογη "αναζητηση"

sketos.askepos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
55
Πόντοι
0

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς το Ριανακι καυλακι που είναι ο χώρος της στα βόρεια προάστια? την παιρνω και δεν το σηκωνει ελεος.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ξέρει κανείς το Ριανακι καυλακι που είναι ο χώρος της στα βόρεια προάστια? την παιρνω και δεν το σηκωνει ελεος.
Aν τσεκαρεις αγγελιες το μωρο ειναι λαρισσα....ισως ειναι απασχολημενο... :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21

zerar

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ψηλα συγγρου κοντα στο ΚΙΝΚΥ ειχα τη χειροτερη εμπειρια-ξεπετα ever.Ψηλη μελαχροινη με κωλαρα (ονομα δυστυχως δε θυμαμαι) αλλα οτι χειροτερο παιζει.
Βαριοταν πολυ κ κοιτουσε να ξεμπερδευει οσο πιο γρηγορα,ζηταγε επιπλεον φραγκα για"καλυτερο σερβις" κ καλα και τελος τα ποδια και οι πατουσες της/του ηταν μες στη βρωμα.
Αυτα.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
Ψηλα συγγρου κοντα στο ΚΙΝΚΥ ειχα τη χειροτερη εμπειρια-ξεπετα ever.Ψηλη μελαχροινη με κωλαρα (ονομα δυστυχως δε θυμαμαι) αλλα οτι χειροτερο παιζει.
Βαριοταν πολυ κ κοιτουσε να ξεμπερδευει οσο πιο γρηγορα,ζηταγε επιπλεον φραγκα για"καλυτερο σερβις" κ καλα και τελος τα ποδια και οι πατουσες της/του ηταν μες στη βρωμα.
Αυτα.
η εμπειρία μου λέει μακριά από Συγγρού καλή συνεχεια

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
Ξερουμε τιποτα για την αγαπητη Φενια ?

Την εχω δει και σε βιντεο στο youtube απο ενα γρηγορο ψαξιμο

Η Φένια είναι καλή, ενργοπαθητική και γενικά σίγουρα δεν είναι ξεπέτα. Έχω πάει δυο φορές παλιότερα. Το πέος της είναι μεγάλο. Στα αρνητικά είναι ότι έχει μεγαλώσει, εάν σε ενδιαφέρει.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Η Φένια είναι καλή, ενργοπαθητική και γενικά σίγουρα δεν είναι ξεπέτα. Έχω πάει δυο φορές παλιότερα. Το πέος της είναι μεγάλο. Στα αρνητικά είναι ότι έχει μεγαλώσει, εάν σε ενδιαφέρει.
Ποιος εχει μεγαλωσει?
Η Φενια η το πεος?

:S :S :S :S

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
γεια  σου αγορινα  ναι  ειναι  οι ΚΟΥΚΛΕΣ CLUB απο Σεπτεμβριο ξανα  open

Κάπου διάβασα ότι στις Κούκλες συχνάζουν τρανσ. Μην λέτε κάτι που δεν ισχύει πλέον. Στις Κούκλες δεν συχνάζουν τρανσ ούτε κροσ πια. Δεν πάνε εκεί. Δεν ξέρω που πάνε. Εκεί σκάνε μύτη ελάχιστες κοπέλες τρανς (μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού και σπάνια). Οι περισσότεροι θαμώνες είναι gay, λεσβίες και str8.

Όποιος όμως ξέρει τέτοια μπαρ να μας πει να πάμε  :think:

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Κάπου διάβασα ότι στις Κούκλες συχνάζουν τρανσ. Μην λέτε κάτι που δεν ισχύει πλέον. Στις Κούκλες δεν συχνάζουν τρανσ ούτε κροσ πια. Δεν πάνε εκεί. Δεν ξέρω που πάνε. Εκεί σκάνε μύτη ελάχιστες κοπέλες τρανς (μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού και σπάνια). Οι περισσότεροι θαμώνες είναι gay, λεσβίες και str8.

Όποιος όμως ξέρει τέτοια μπαρ να μας πει να πάμε  :think:

Τελικα δε συχναζουν εκει τρανς; Κριμα και ειχα σκοπο να παω.. Τελικα που συχναζουν; Το εχουμε πολλοι απορια τελικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom