batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.370
- Πόντοι
- 606
σοβαρος??Κανενα νεο για αυτην...? υπαρχει λογος...
σοβαρος??Κανενα νεο για αυτην...? υπαρχει λογος...
Ζητημα ζωης και θανατου....Οχι μονο για μενα...μουτρο...;)σοβαρος??
έχει αγγελία στο ts-dating.com τι άλλο νέο θέλεις;Κανενα νεο για αυτην...? υπαρχει λογος...
Εχω πληροφοριες πως ειναι πολυ....ρομαντικη.Και θα ηθελα μια μαρτυρια να προσεχουμε τν κωλο μας..Μαλλον...Τον κωλο της.έχει αγγελία στο ts-dating.com τι άλλο νέο θέλεις;
δηλαδής;;Εχω πληροφοριες πως ειναι πολυ....ρομαντικη.Και θα ηθελα μια μαρτυρια να προσεχουμε τν κωλο μας..Μαλλον...Τον κωλο της.
Στελνω p.m.δηλαδής;;
Αν πρεπει να χειροκροτησουμε για να παρεις θαρρος και να μας πεις τον σοβαρο λογο, να το κανουμε..........Ζητημα ζωης και θανατου....Οχι μονο για μενα...μουτρο...;)
το λεει ξεκαθαρα Ζητημα ζωης και θανατου...νομιζω οτι τη γαμησε χωριςΑν πρεπει να χειροκροτησουμε για να παρεις θαρρος και να μας πεις τον σοβαρο λογο, να το κανουμε..........
Χαχαχαχαχα οχι τυπε μου!Καμια σχεση..glykomoutsounos kai vatraxomourhs ξερουνε... ;)Αν πρεπει να χειροκροτησουμε για να παρεις θαρρος και να μας πεις τον σοβαρο λογο, να το κανουμε..........
ελα μην ντρεπεσε πες τ αεραΧαχαχαχαχα οχι τυπε μου!Καμια σχεση..glykomoutsounos kai vatraxomourhs ξερουνε... ;)
Απλα μου εκανε προταση για...Ρομαντικο..Αυτο. ;)ελα μην ντρεπεσε πες τ αερα
Απλα μου εκανε προταση για...Ρομαντικο..Αυτο. ;)
ΘΕΟΣ... δεν παω γιατι θα ειναι το τελευταιο μου ρε τυπερε μουτρο πρωταση για δειπνο σου εκανε τ μωρο κ δεν πας????
ΘΕΟΣ... δεν παω γιατι θα ειναι το τελευταιο μου ρε τυπε
μια μουναρα κιμ με σμαρτ στη συγγρου ειναι εγχειρησμενη? την ειδα σημερα στις 10.30 αλα μοθ πε 50 ακατεβατα και απο οτι καταλαβα δεν με κανε κεφι και εφυγα
πολυ καλη
Η φενια εχει ανετα το 7 στους 10.....πολυ καλη σε ολους τους ρολους ,εχω αρκετο καιρο να την δω.....το κακο με την φενια ειναι οτι δεν ανανεωνει το φωτογραφικο υλικο που εχει.....