the all seeing eye6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
. τι εννοεις σαχλαμαρες;σαχλαμάρεσαχλαμάρες .
. τι εννοεις σαχλαμαρες;σαχλαμάρεσαχλαμάρες .
Ζηλευεις!!!!σαχλαμάρεσαχλαμάρες .
από ποια πολη είναι τα κορίτσια?Για το διδυμο αυτο ξερουμε κατι ;
από ποια πολη είναι τα κορίτσια?
να συμπληρωσω τον συναγωνιστη οτι απο κοντα ειναι πολυ πιο ωραια απο οτι στις φωτο ;) ;)Απο Θεσσαλονίκη η Στέλλα.έχει αναφερθεί στη σελίδα της Θεσσαλονίκης,καλή στο παθητικό με χοντρό και καλό εργαλείο ,όποτε έχω πάει μαζί της (καθαρά ενεργητικός) πέρασα μια χαρα.
ειναι κουκλα η Στελλα και φιλη καληΑπο Θεσσαλονίκη η Στέλλα.έχει αναφερθεί στη σελίδα της Θεσσαλονίκης,καλή στο παθητικό με χοντρό και καλό εργαλείο ,όποτε έχω πάει μαζί της (καθαρά ενεργητικός) πέρασα μια χαρα.
2 φορεςγιατί συμφωνείς; έχεις πάει κι εσύ και δεν πέρασες καλά;;
ε τοτε τι ρωτας απο που ειναι αφου την ξερεις την στελααπό ποια πολη είναι τα κορίτσια?
επυδη γνωριζω καλα τ θεμα της κωλοτρηπιδας και γενηκα δεν ειμαι αγαρμπος προσπαθω ν μην πιεζω τ αλλο θεωρω οτι φοβαται μαλον..στην πιπα ηταν πολυ καλη αλλα παρακατω μου τ χαλασε και τ θεμα μ μενα ειναι οτι αμα πεσω θελω πολυ ωρα και διαδικασια για να ξανασηκωθω αν ει μουν μ την γκομενα μου οκ αλλα σε αυτην την περίπτωση απλα εφυγα ..2 φορες
κ τις 2 ακουγα συνεχεια μη γιατι ειναι ευαισθητα τα στηθη μου μη μπαινεις κ βγαινεις συνεχεια αλλα σιγα σιγα μη το ενα μη το αλλο
δε λεω καλο παιδι αλλα ολο μη κ μη ηταν
οποτε ναι εχω παει κ συμφωνω με τον βατραχο
Η στελλα δεν βρισκεται αθηνα.Εχει επιστρεψει στην βαση της την θεσ/νικη.....
Να σου πω εγώ, faccia di rana :μουτρο πες μας δυο λογια για την Στελιτσα !!!!!
Μια ερωτηση ξερει κανεις κατι για τη Γαλενα? Ευχαριστ.
με κάλυψες μουτροΝα σου πω εγώ, faccia di rana :
Λοιπόν, γνώρισα τη Στέλλα το 2003 στη Θεσσαλονίκη και ήμουν εντυπωσιασμένος. Σώμα πολύ καλό, ψηλή και εργαλείο πρώτο μεγάλο και σκληρό με πολλά παιχνίδια αν και δεν είμαι παθητικός. Την επισκεπτόμουν πολύ τακτικά για κανα χρόνο μέχρι που γνώρισα τη Φιόνα και όλα τα λεφτά !!!
Δεν ξαναπήγα στη Στέλλα μέχρι πέρυσι που ήρθε Αθήνα και τη συνάντησα στους Αμπελόκηπους. Με θυμήθηκε, με καλοδέχτηκε, ευγενική και φιλική όπως πάντα αλλά μέχρις εκεί. Στα του αγώνα σκέτη απογοήτευση, βαριότανε και θα έλεγα πως βιαζότανε και λίγο. Της σηκώθηκε λιγάκι αλλά δεν έκανε παιχνίδι όπως κάποτε. Το σώμα της αρκετά ταλαιπωρημένο, και γενικά με χάλασε σε όλο το σεξουαλικό θέμα. Φιληθήκαμε καλοσυνάτα κι έφυγα απογοητευμένος. Δεν είναι η Στέλλα που δείχνει , η φωτο είναι από παλια. Ελπίζω να βοήθησα κα άντε καλή τύχη.