Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
πολυ fake φαινεται
εχουμαι φωτα ?????λεει ότι ειναι 26 πολύ ομωρφη..
πολυ fake φαινεται
εχθες τ μεσημερι περνοντας από κεντρικο δρωμο με το πατεραμου μου περνα σχεδων δηπλα μας ένα γνωστο τρανς .Λεω από μεσα μου πλακα εχει να με δει και ν μ μιλησει !!!τη θα πω στ πατερα μου???/αυτοματος κυταω από την άλλη ....περνοντα από μπρωστατης λεει ο πατερας μου
ποπο ένα μουνι που παει μεσημεριάτικα ετσι θα τ γαμησουν ...βαζω κατι γελια εσκασα ....
εχθες τ μεσημερι περνοντας από κεντρικο δρωμο με το πατεραμου μου περνα σχεδων δηπλα μας ένα γνωστο τρανς .Λεω από μεσα μου πλακα εχει να με δει και ν μ μιλησει !!!τη θα πω στ πατερα μου???/αυτοματος κυταω από την άλλη ....περνοντα από μπρωστατης λεει ο πατερας μου
ποπο ένα μουνι που παει μεσημεριάτικα ετσι θα τ γαμησουν ...βαζω κατι γελια εσκασα ....
Εχει κανεις καμια πληροφορια??
Μαγκες υπαρχει καμια πληροφορια για εδω?? Ευχαριστω
Πολύ καλή και στους δύο ρόλους, το τιμάει όσο λίγες!!!
μακρυα και αλαργα φιλε μου ειδικα με την εμμα
και στους δυο ρολους;; δεν ειναι παθητική;; ήρθε Κύπρο αυτή;;Πολύ καλή και στους δύο ρόλους, το τιμάει όσο λίγες!!!