Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
μαγκες, μη περιμενετε να λειτουργησουν εκει κατω τα "κοριτσακια" .τα εχει απο κοντα η γρια με το astra, χειροτερη απ την αλομα ειναι αυτη... βαζει και αγγελια
ναι ρε συ ποια ειναι αυτη? μου ειχε πει η τζουλιαννα και ξερω οτι την ακουνε.. πρεπει να ειναι 60αρα

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
επισης παιζει και αυτο . δε καταλαβαινω ποιο ειναι. λεει οτι εχει και μουνακι χαχαχαχ. απορω πως γιατι εχουν την εντυπωση οτι οι γυρω τους ειναι χαζοι! ξερει καποιος κατι?

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
καλησπέρα συναγωνιστές και καλή Παρασκευή βράδυ

γνωρίζει κάποιος αγγελία κάποιας Σαμάνθα  ;  Δίνω το λινκ :

λέει τίποτε το μωρό  ;  Αν θέλει κάποιος και πμ

(και μια εμπιστευτική πληροφορία προς ενδιαφερόμενους : η Βερόνικα είναι μια χαρά, απλά λείπει σε προγραμματισμένο ταξίδι για την γνωστή αλλαγή ! Ο νοών νοείτο. Σε λίγους μήνες θα γυρίσει ως κανονικό κοριτσάκι). 

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
αυτη ειναι η γνωστη αντζυ απο δροσοπουλου. οι φωτο της ειναι πειραγμενες.
εχω δει αυτην σε αγγελιες δεν περιμενα οι φωτο να ειναι 30χρονια πριν.για την αλλη που ρωτησες ετσι γεννιουντε τα ερμαρφροδιτα παιδια. με πεος και μουνι πανω στα αρχιδια.λαθος της φυσης η κατι τετοιο.η ιδια δεν ξερω πως ειναι η λεξη αυτο συμαινει παντως

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
μετρια παθητικη κατασταση για μενα χαμηλα συγγρου με καναρινι σμαρτ στεγαζοταν μαζι με βερονικα η οποια εχει χαθει ...αλλα τελευτεα βλεπω την άλλη καυλα την ψιλέ θα ανευασω ποστ γιατι δεν θυμαμαι ονωμα .....
ζηνα η ασπα. αυτη εδω πρεπει να λες

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

ναι αυτή ειναι
επισης παιζει και αυτο . δε καταλαβαινω ποιο ειναι. λεει οτι εχει και μουνακι χαχαχαχ. απορω πως γιατι εχουν την εντυπωση οτι οι γυρω τους ειναι χαζοι! ξερει καποιος κατι?

αυτό παντα ηθελα ν τ στησω στα 4.....

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
εχω δει αυτην σε αγγελιες δεν περιμενα οι φωτο να ειναι 30χρονια πριν.για την αλλη που ρωτησες ετσι γεννιουντε τα ερμαρφροδιτα παιδια. με πεος και μουνι πανω στα αρχιδια.λαθος της φυσης η κατι τετοιο.η ιδια δεν ξερω πως ειναι η λεξη αυτο συμαινει παντως
δεν ειναι 30χρονια πριν αλλα ειναι πειραγμενες. αυτη ειναι
οσο για το αν υπαρχουν ερμαφροδιτες προκειται πολυ σπανιο φαινομενο. εχουν παρατηρηθει 2 περιπτωσεις σ ολο το κοσμο και νομιζω δεν επιβιωσαν.

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1

(και μια εμπιστευτική πληροφορία προς ενδιαφερόμενους : η Βερόνικα είναι μια χαρά, απλά λείπει σε προγραμματισμένο ταξίδι για την γνωστή αλλαγή ! Ο νοών νοείτο. Σε λίγους μήνες θα γυρίσει ως κανονικό κοριτσάκι). 

ναι φιλε μου αυτη ειναι που βγαινει στο τελος της συγγρου με το κιτρινο φαμπια. μεγαλη ξεπετα. καταρχην πουλαει παραμυθι οτι εχει καυλι! τα υπολοιπα... ειναι ακομα χειροτερα

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
οσο για το αν υπαρχουν ερμαφροδιτες προκειται πολυ σπανιο φαινομενο. εχουν παρατηρηθει 2 περιπτωσεις σ ολο το κοσμο και νομιζω δεν επιβιωσαν.
τηαν εκανα παντως απο το προσωπο να ειναι..δεν επιμενω δεν την εχω δει. ασπα και εδω δεν εχω ακουσει καλα λογια..δεν εχω παει ομως

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
ναι καταλαβα δηλωνε γαλλιδα σε καποιες αγγελιες παντως οπως ειπες οι μικρες υπακουν τυφλα:)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26

αυτή στην αγγελία την ξέρω κι ως Σύλβια....είναι εγχειρισμένη και βγαίνει  αραιά και στη Συγγρού...είναι άνετη στο χρόνο, δεν βιάζεται αλλά δεν τη λες και δυναμίτη...την είχα πάρει στην  Καλλιθέα ...

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
αυτλη έβαλε και πρόσφατα στήθος ...στη φάτσα χάνει αλλά έχει κολάρα... δηλώνει χορεύτρια και κομμώτρια  :rockon: :rockon:...έχει σπίτι πάνω στον παράδρομο πριν το βενζινάδικο της αστυνομίας..πουλάκι μεγάλο και στητό ...παίζει και στους 2 ρόλους...το σπίτι πάντως δεν ήταν καθαρό...νομίζω πρόσφατα είχε πάει Κύπρο ...

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
τα παντα εχουμαι

σε προσφατη επαφη με τ μωρο περασα πολύ σουπερ ...ειχε ολοι την καλη διαθεση για παιχνιδεια και με αναψε τρελα ...συναντιση χωρις να χει τ νου της στην ωρα .....ενεργητικος
Aγορινα μου δεν μου εστειλες το φεησμπουκ της ομως... :s&m_2:

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Ρε τσακαλια την εν λογω κυρια την εχει δοκιμασει κανεις? Εχω δει ερχεται συχνα Αθηνα...τσεπωσα κατι λεφτα από τον θειο και λεω να παω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom