VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
καλή είναι...όπως στις φωτό...απο φατσα τι λεει?
καλή είναι...όπως στις φωτό...απο φατσα τι λεει?
έτσι είναι ...25€ ..την είχα πάρει παλιότερα...δεν βιάζεται..μικρό και στητό πουλάκι..παραπανίσια κιλά αλλά με ωραία ....
αντε!!!!μακραν οτι καλυτερο εχω παρει σε trans !!!!
αντε!!!!
κ ναι κ οχιεχεις αντιθετη αποψη ?
καλη ορεξηκαι γιουβετσι και κοκορετσι
στο πιπινου 54 δουλευει τυπε μου,τωρα για ωρες δε θυμαμαι
οκ αμα γουσταρει γαμας οσο θες από εμφανιση μετρια για μενα ...τη εχω παρει πολλες φορες για τ 20 καλη είναι .....κ ναι κ οχι
και γιουβετσι και κοκορετσι
Αφού δουλεύει εκεί το τηλέφωνο στο ts τι ρόλο παίζει. Δεν απαντάει ποτέ.
περασμα δυο φορες με την vanessa σε hotel κοντα αθηνα κεντρο .....εγω την εχω παρει πολλες φορες είναι
από τυα στανταρακια μου ....απλα ν ενημερωσω ότι με λιγο ζορι χαμηλωνει τιμη από τ τηλ και είναι μια καλη επιλογή γι ξεκαυλομα ....δεν είναι βιαστικη και δεν σε ανχωνει γενηκα με τ χρωνο.....αυτά τα λιγα από εμφανιση εμενα μ αρεσει πολύ στη φατσα και γ αυτό τ λογο και την εχω παρει ηδη δυο φορες απο την μερα που ηρθε......
περασμα δυο φορες με την vanessa σε hotel κοντα αθηνα κεντρο .....εγω την εχω παρει πολλες φορες είναι
από τυα στανταρακια μου ....απλα ν ενημερωσω ότι με λιγο ζορι χαμηλωνει τιμη από τ τηλ και είναι μια καλη επιλογή γι ξεκαυλομα ....δεν είναι βιαστικη και δεν σε ανχωνει γενηκα με τ χρωνο.....αυτά τα λιγα από εμφανιση εμενα μ αρεσει πολύ στη φατσα και γ αυτό τ λογο και την εχω παρει ηδη δυο φορες απο την μερα που ηρθε......
αχαχαχαχα εγραψες παλι αμφιβιακι μου
επειδη καποιοι ΣΑΣ περνανε για μαλακες
εγω και γαμησα κ λιγα εδοσα και καβλοσε τ μωρο και με πηρε κ τηλ να ξανα παω ....
το ξενοδοχειο οκ ηταν σε περιεργη περιοχη αλλα αξηζε.......τωρα βεβαια δεν δοκημασα ν δω αν μ αρεσει τ καυλι της ...ισως μια άλλη φορα.....να αναφερω ότι την κοπελα την ξερω από τ πρωτα χρονια που ερχαιτε ελλαδα......το τη λεν η άλλη δεν μ ενδιαφερει τ τη λεω εγω που βαζω τ χερι στη τσεπη μ νιαζει.......
Παλιά δεν έκανε πιάτσα Λ.Καβάλας?Μετά το γωνιακό πλυντήριο?Αυτη νομίζω πως ήταν υπό την 'προστασία' της Αλόμας όταν ήταν εν ζωη. Κανω λάθος.Αν είναι αυτη πάντος από χαρακτήρα είναι όπου κάτσει η μπίλια.Μυστήριο τραίνο και πρώτα το χαρτι βλέπει.
εχουν γραφτει παλιοτερα και στα θεματα που αντεγραψα παραπανω
στην Αγγλια εν τω μεταξυ δηλωνε Ελληνιδα