Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
και γιουβετσι και κοκορετσι

gregoriou77

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Αφού δουλεύει εκεί το τηλέφωνο στο ts τι ρόλο παίζει. Δεν απαντάει ποτέ.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
στο πιπινου 54 δουλευει τυπε μου,τωρα για ωρες δε θυμαμαι

Μετά τις 11 το πρωί την βρίσκετε...

Καλό παιδί....πραγματικά...

Και καυλώνει για αυτούς που τους ενδιαφέρει.....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
οκ αμα γουσταρει γαμας οσο θες από εμφανιση μετρια για μενα ...τη εχω παρει πολλες φορες για τ 20 καλη είναι .....
και γιουβετσι και κοκορετσι

στη μασαμπουκα εισαι πρωτος....

Αφού δουλεύει εκεί το τηλέφωνο στο ts τι ρόλο παίζει. Δεν απαντάει ποτέ.

για κανα εχτραδακι μηπως

navigon

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
για σας παιδες .. μια που κανει πιατσα στη συγγρου προς το τελος σε ενα σμαρτακι κιτρινο ξανθια  καμια φορα ειναι μαζι και με ενα μελαχρινο ... μήπος γνωριζει καποιος πια ειναι ? εχει fd ?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

περασμα δυο φορες με την vanessa σε hotel κοντα αθηνα κεντρο .....εγω την εχω παρει πολλες φορες είναι
από τυα στανταρακια μου ....απλα ν ενημερωσω ότι με λιγο ζορι χαμηλωνει τιμη από τ τηλ και είναι μια καλη επιλογή γι ξεκαυλομα ....δεν είναι βιαστικη και δεν σε ανχωνει γενηκα με τ χρωνο.....αυτά τα λιγα από εμφανιση εμενα μ αρεσει πολύ στη φατσα και γ αυτό τ λογο και την εχω παρει ηδη δυο φορες απο την μερα που ηρθε......

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

περασμα δυο φορες με την vanessa σε hotel κοντα αθηνα κεντρο .....εγω την εχω παρει πολλες φορες είναι
από τυα στανταρακια μου ....απλα ν ενημερωσω ότι με λιγο ζορι χαμηλωνει τιμη από τ τηλ και είναι μια καλη επιλογή γι ξεκαυλομα ....δεν είναι βιαστικη και δεν σε ανχωνει γενηκα με τ χρωνο.....αυτά τα λιγα από εμφανιση εμενα μ αρεσει πολύ στη φατσα και γ αυτό τ λογο και την εχω παρει ηδη δυο φορες απο την μερα που ηρθε......

πόσα ?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

αχαχαχαχα εγραψες παλι αμφιβιακι μου

επειδη καποιοι ΣΑΣ περνανε για μαλακες

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
αχαχαχαχα εγραψες παλι αμφιβιακι μου

επειδη καποιοι ΣΑΣ περνανε για μαλακες

εγω και γαμησα κ λιγα εδοσα και καβλοσε τ μωρο και με πηρε κ τηλ να ξανα παω ....
το ξενοδοχειο οκ ηταν σε περιεργη περιοχη αλλα αξηζε.......τωρα βεβαια δεν δοκημασα ν δω αν μ αρεσει τ καυλι της ...ισως μια άλλη φορα.....να αναφερω ότι την κοπελα την ξερω από τ πρωτα χρονια που ερχαιτε ελλαδα......το τη λεν η άλλη δεν μ ενδιαφερει τ τη λεω εγω που βαζω τ χερι στη τσεπη μ νιαζει.......

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736

Παλιά δεν έκανε πιάτσα Λ.Καβάλας?Μετά το γωνιακό πλυντήριο?Αυτη νομίζω πως ήταν υπό την 'προστασία' της Αλόμας όταν ήταν εν ζωη. Κανω λάθος.Αν είναι αυτη πάντος από χαρακτήρα είναι όπου κάτσει η μπίλια.Μυστήριο τραίνο και πρώτα το χαρτι βλέπει.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εγω και γαμησα κ λιγα εδοσα και καβλοσε τ μωρο και με πηρε κ τηλ να ξανα παω ....
το ξενοδοχειο οκ ηταν σε περιεργη περιοχη αλλα αξηζε.......τωρα βεβαια δεν δοκημασα ν δω αν μ αρεσει τ καυλι της ...ισως μια άλλη φορα.....να αναφερω ότι την κοπελα την ξερω από τ πρωτα χρονια που ερχαιτε ελλαδα......το τη λεν η άλλη δεν μ ενδιαφερει τ τη λεω εγω που βαζω τ χερι στη τσεπη μ νιαζει.......

καπως ετσι
και το τι γραφεις εσυ ποιον νοιαζει ειδικα οταν αυτα που γραφεις εχουν κενο περιεχομενο

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Παλιά δεν έκανε πιάτσα Λ.Καβάλας?Μετά το γωνιακό πλυντήριο?Αυτη νομίζω πως ήταν υπό την 'προστασία' της Αλόμας όταν ήταν εν ζωη. Κανω λάθος.Αν είναι αυτη πάντος από χαρακτήρα είναι όπου κάτσει η μπίλια.Μυστήριο τραίνο και πρώτα το χαρτι βλέπει.

εχουν γραφτει παλιοτερα και στα θεματα που αντεγραψα παραπανω

στην Αγγλια εν τω μεταξυ δηλωνε Ελληνιδα

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
εχουν γραφτει παλιοτερα και στα θεματα που αντεγραψα παραπανω

στην Αγγλια εν τω μεταξυ δηλωνε Ελληνιδα

Απλά ήθελα να ξερω σχετικά.Ευχαριστώ συναγωνιστή!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom