Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
εγω και γαμησα κ λιγα εδοσα και καβλοσε τ μωρο και με πηρε κ τηλ να ξανα παω ....
το ξενοδοχειο οκ ηταν σε περιεργη περιοχη αλλα αξηζε.......τωρα βεβαια δεν δοκημασα ν δω αν μ αρεσει τ καυλι της ...ισως μια άλλη φορα.....να αναφερω ότι την κοπελα την ξερω από τ πρωτα χρονια που ερχαιτε ελλαδα......το τη λεν η άλλη δεν μ ενδιαφερει τ τη λεω εγω που βαζω τ χερι στη τσεπη μ νιαζει.......

ποσα?

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
Παλιά δεν έκανε πιάτσα Λ.Καβάλας?Μετά το γωνιακό πλυντήριο?Αυτη νομίζω πως ήταν υπό την 'προστασία' της Αλόμας όταν ήταν εν ζωη. Κανω λάθος.Αν είναι αυτη πάντος από χαρακτήρα είναι όπου κάτσει η μπίλια.Μυστήριο τραίνο και πρώτα το χαρτι βλέπει.

συμφωνω απολυτα. Να συμπληρωσω οτι τοτε την ελεγανε Ροζα, ακομα τα βουλγαρακια την λενε Ροζα. την ειχα παρει τοτε, ηταν ξεπετα αλλα υπο το καθεστως της αλομα...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
συμφωνω απολυτα. Να συμπληρωσω οτι τοτε την ελεγανε Ροζα, ακομα τα βουλγαρακια την λενε Ροζα. την ειχα παρει τοτε, ηταν ξεπετα αλλα υπο το καθεστως της αλομα...

πρωτη φωρα 50 2  :knockinb:

navigon

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
για σας παιδες .. μια που κανει πιατσα στη συγγρου προς το τελος σε ενα σμαρτακι κιτρινο ξανθια  καμια φορα ειναι μαζι και με ενα μελαχρινο ... μήπος γνωριζει καποιος πια ειναι ? εχει fd ?

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
κατι μου λεει η μαπα της, αλλα δεν... στην αρχη που? εχει αυτοκινητο? τοσο χαλια? ειναι δοκιμασμενη?

don pepe

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
0

Ξερουμε τιποτα;
οτι γραφει στις αγγελιες της ισχυουν. ωραιος χωρος κ εμφανιση απο κοντα καλυτερη. πρωτα θελει να σε γνωρισεικ οσο μιλας αυτη χαιδευει, προσφερει ποτο,ντουζακι κ στο κρεβατι την βρισκει οσο κ εσυ. φιλια με γλωσσα γλυψιματα παντου κ το πισω συστημα ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει.για οσους θελουν κανει κ ενεργητικο .

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

junglejim4322

Μέλος