batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 606
εχουν γραφτει παλιοτερα και στα θεματα που αντεγραψα παραπανω
στην Αγγλια εν τω μεταξυ δηλωνε Ελληνιδα
κ γω παπας
εχουν γραφτει παλιοτερα και στα θεματα που αντεγραψα παραπανω
στην Αγγλια εν τω μεταξυ δηλωνε Ελληνιδα
τα έχουμε ξαναπεί.... πράγματι σε αγγελία στην Αγγλία δηλωνε ελληνίδα...την είχα πάρει κάποτε σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια...τίποτα το ιδιαίτερο..τσουτσούνι μέτριο, μεγάλους βύζους αλλά αγριόφατσα και ψιλοξεπέτα φάση...δεν θα ξαναέδινα ούτε ευρώ για δαύτη...προσωπική άποψη...κ γω παπας
τα έχουμε ξαναπεί.... πράγματι σε αγγελία στην Αγγλία δηλωνε ελληνίδα...την είχα πάρει κάποτε σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια...τίποτα το ιδιαίτερο..τσουτσούνι μέτριο, μεγάλους βύζους αλλά αγριόφατσα και ψιλοξεπέτα φάση...δεν θα ξαναέδινα ούτε ευρώ για δαύτη...προσωπική άποψη...
www.sexgr.net/transexual/ad149879-aleksandra-in-athens]http://www.sexgr.net/transexual/ad149879-aleksandra-in-athens[/url]
Καλησπέρα, υπάρχει κανένας που να έχει δοκιμάσει την εν λόγω κορασίδα;
καπου πηρε το ματι μου μια κακη κριτικη, δεν ξερω αν ειναι αληθειαwww.sexgr.net/transexual/ad149879-aleksandra-in-athens]http://www.sexgr.net/transexual/ad149879-aleksandra-in-athens[/url]
Καλησπέρα, υπάρχει κανένας που να έχει δοκιμάσει την εν λόγω κορασίδα;
εχει μεγαλη διαφορα απο κοντακαπου πηρε το ματι μου μια κακη κριτικη, δεν ξερω αν ειναι αληθεια
εννοεις πιο ασχημη ? εκεινη η κριτικη ελεγε για χαλια προγραμμαεχει μεγαλη διαφορα απο κοντα
πιο ασχημηεννοεις πιο ασχημη ? εκεινη η κριτικη ελεγε για χαλια προγραμμα
τα έχουμε ξαναπεί.... πράγματι σε αγγελία στην Αγγλία δηλωνε ελληνίδα...την είχα πάρει κάποτε σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια...τίποτα το ιδιαίτερο..τσουτσούνι μέτριο, μεγάλους βύζους αλλά αγριόφατσα και ψιλοξεπέτα φάση...δεν θα ξαναέδινα ούτε ευρώ για δαύτη...προσωπική άποψη...
50 θελει και δεν ειναι Σατωβριανδου τα βραδυα αφου εχει διαμερισμα σε ενα στενο στις αρχες της Αχαρνων60 θελει αλλα κάθε βραδυ είναι σατοβριανδου
απο τις φωτό της συγκεκριμενης αγγελίας, όχι δεν έχει διαφορά.. απο παλαιότερες που έβαζε ναι ειχε... αυτες δεν εχουν επεξεργασιαεχει μεγαλη διαφορα απο κοντα
απο τις φωτό της συγκεκριμενης αγγελίας, όχι δεν έχει διαφορά.. απο παλαιότερες που έβαζε ναι ειχε... αυτες δεν εχουν επεξεργασια
το χειροτερο απ ολα ηταν οτι λεγανε για βρωμιαρα
και βασικα φαινεται και απο το λιγδιασμενο μαλλι στις φωτο
παίζει πρέφα;;δεν μ λες κατι εγω περνα σχεδων κάθε μερα στο καφεν`ειο είναι
και ζαριαπαίζει πρέφα;;
καλα να μην ότι θελει ο καθενας λεει εδεν τ διαπιστωσα αυτο
δεν την εχω γνωρισει αλλα απο καπου ξερω πως ειναι καλη κοπελα, δεν εχει εργαλειο οπως θα διαβασεςεχει δοκιμασει κανεις;