gregoriou77
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καθαρή επικοινωνιακή πιο πολύ προς cross. Της αρέσει ο παθητικός ρόλος και να υπηρετεί ;) αν της δώσεις κάτι παραπάνω.
Καθαρή επικοινωνιακή πιο πολύ προς cross. Της αρέσει ο παθητικός ρόλος και να υπηρετεί ;) αν της δώσεις κάτι παραπάνω.
μια χαρά τραβελάκι ειναι και πολύ καυλιάρα.. και όχι δεν χρειάζεται να της δωσεις κατι παραπανω..Καθαρή επικοινωνιακή πιο πολύ προς cross. Της αρέσει ο παθητικός ρόλος και να υπηρετεί ;) αν της δώσεις κάτι παραπάνω.
'Εχω την εντύπωση πως είναι στο Πιπίνου 54.Έχει κριτική σχετικά
20Τι ταρίφα έχουν αυτοί οι οίκοι ??
εχει κανεις σας εμπειρια απ την κυρια?'Εχω την εντύπωση πως είναι στο Πιπίνου 54.Έχει κριτική σχετικά
οντως στα 25 ειναι, απ τα καλα τραβελακια
τραβεστολαγνοςΣε ποιο και τι ώρα δουλέυει ρε παλικάρια ?
τραβεστολαγνος
ευκολα,δε το κυνυγαω ακομα
βλέπω το 2016 να είμαστε DUO Mr. MALAKES 2016
μήπως ξέρουμε κάτι για αυτό το μωρο;;; Ευχαριστω
Τι ταρίφα έχουν αυτοί οι οίκοι ??
εχει κανεις σας εμπειρια απ την κυρια?
οντως στα 25 ειναι, απ τα καλα τραβελακιαΝομίζω 25e παίρνει !!! Τώρα αν αλλάξε κάτι δεν ξέρω
στο πιπινου 54 δουλευει τυπε μου,τωρα για ωρες δε θυμαμαιΣε ποιο και τι ώρα δουλέυει ρε παλικάρια ?
απο φατσα τι λεει?έτσι είναι ...25€ ..την είχα πάρει παλιότερα...δεν βιάζεται..μικρό και στητό πουλάκι..παραπανίσια κιλά αλλά με ωραία ....
έτσι είναι ...25€ ..την είχα πάρει παλιότερα...δεν βιάζεται..μικρό και στητό πουλάκι..παραπανίσια κιλά αλλά με ωραία ....Νομίζω 25e παίρνει !!! Τώρα αν αλλάξε κάτι δεν ξέρω