Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και πολυ σωστα μπηκα....

Χωρος αψογος
Ανεση χρονου
Προγραμμα "απολα" και με το βασικοτερο προτοβουλιες
Κορμι(αρα) ολα τα λεφτα
Παρουσια πολυ δυνατη και θυλυκη (αμαζονα του στυλ μου)

Τι αλλο να πω;;
Τσακαλια ορματε!!!

Donald approved :thumbsup:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Και πολυ σωστα μπηκα....

Χωρος αψογος
Ανεση χρονου
Προγραμμα "απολα" και με το βασικοτερο προτοβουλιες
Κορμι(αρα) ολα τα λεφτα
Παρουσια πολυ δυνατη και θυλυκη (αμαζονα του στυλ μου)

Τι αλλο να πω;;
Τσακαλια ορματε!!!

Donald approved :thumbsup:
τώρα πηγές ; Πως ηταν ντυμένη ;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
τώρα πηγές ; Πως ηταν ντυμένη ;

α ξεχασα η βερονηκα χαμηλα στην συγγρου κανει παρεα κ με την τζουλι την γνωστη από κολονο που κ αυτή εχει βγει στο παιζοδρομειο και μοιραζονται κ το υδιο σπιτι κυκλοφορουν κ μ ένα οπελ αστρα αν θυμαμαι καλα .....αυτα

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες φυλατε το οχυρο ;; Τι κανετε τετοια ωρα?? 
Φρογκ μαν να πας!
Ντυμενη ετσι προστυχα οπως τις φωτο...ερωτας :s&m_2: :s&m_2:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Καλησπερες..

Ψαχνω συγκεκριμενη Τρανς που συχναζει σε παραδρομο της Συγγρου με λευκο Peugeot 306. Ψηλη, όχι μεγαλο στηθος, φερνει σε Ιωαννα Λιλη λιγο στο προσωπο. Ξερουμε ονομα/φωτος κατι;

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Καλησπερες..

Ψαχνω συγκεκριμενη Τρανς που συχναζει σε παραδρομο της Συγγρου με λευκο Peugeot 306. Ψηλη, όχι μεγαλο στηθος, φερνει σε Ιωαννα Λιλη λιγο στο προσωπο. Ξερουμε ονομα/φωτος κατι;
μια που φοραει και γυαλιά με μεγάλα βυζια ;

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ήταν να κατέβω συγγρου τωρα αλλα πολυ βροχή ρε φίλε

Nonstop24

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερες ! Μετα απο καιρο ειπα να ριξω και εγω μια γυρα απο τρανς και επειδη εχω χασει επεισοδια και βλεπω πολλα νεα κομματια ... Εχουμε ιδεα για τις παρακατω ? :

Για την πρωτη δεν βρηκα κατι , για την δευτερη το thread εδω εχει λεει οτι της αρεσει το ενεργητικο ποιο πολυ κ οτι ειναι ομορφη (φαινετε κι ολας) αλλα καμια αποψη για να βγαλεις νοημα και για την τριτη μου φαινετε ψιλο εως πολυ μουφα απο αυτα π γραφει κ μονο  :P

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Καλησπερες ! Μετα απο καιρο ειπα να ριξω και εγω μια γυρα απο τρανς και επειδη εχω χασει επεισοδια και βλεπω πολλα νεα κομματια ... Εχουμε ιδεα για τις παρακατω ? :

Για την πρωτη δεν βρηκα κατι , για την δευτερη το thread εδω εχει λεει οτι της αρεσει το ενεργητικο ποιο πολυ κ οτι ειναι ομορφη (φαινετε κι ολας) αλλα καμια αποψη για να βγαλεις νοημα και για την τριτη μου φαινετε ψιλο εως πολυ μουφα απο αυτα π γραφει κ μονο  :P
την πρωτη την βρίσκεις στη σατωβριανδου με 20 € κάθε μέρα μαζι με το ξενοδωχειο

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16

πριν απο λιγο ειδα την πρωτη και την τελευταια τις ειδα ως αντρες . την τελευταια την ειδα σε εστιατοριο διπλα στο adult theater η οποια δουλευει εκει ως κα8αριστρια ( την ειδα με σκουπα κ φαρασι). την πρωτη την ειδα  με γενακι στην σατωβριανδου να πινει μπυριτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom