Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Kαλησπερα παιδια ειμαι μεταξυ :
η

θελω παθητικη ομως!αν μπορει ας με διαφωτισει καποιος  :think:

την νανσυ την ειχα παρει παλια απο συγγρου μεσα σε ενα φοκους μπλε δικο της.πολυ καλη. και gfe.μονο παθητικη +1 απο εμενα

kostakis_sexy

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
Αδερφέ πλάκα μας κάνεις !!!!!!!! Η Νάνση είναι κορυφαία (ήταν) για την πόλη μας αλλά μάλλον πήγε Λάρισα πολύ καλή και εντυπωσιακή και με φινέτσα...χόρευε στα μεγαλύτερα κλάμπ εδώ στην μπάρα...αν δε την ξέρεις χαλαρά την περνάς για γυναίκα.

Λάρισα??? Τωρα εκει είμαι...χορεύτρια ειναι? Σε ποιο μαγαζι? Εξασκει ακομα το αρχαιοτερο επαγγελμα?

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
επιτελους ας γινει μια ψηφοφορια ν τελειωνουμε

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
εχει υδραυλικα αυτό το μωρο"????
Ναι έχει αλλά δε γουστάρει είναι 95% παθητικιά και ίσως απο της περιπτώσεις που λές ότι κάτι πήγε λάθος με την φύση. Το χορεύτρια το έκανε παλιά ... έχει πολύ καλό σώμα και ωραία κίνηση (που τα βρίσκω) το αρχαιότερο επάγγελμα το εξασκούσε εδώ στα μέρη μας αλλά περίεργες ώρες, μετά απο τις 3.00 δλδ έφευγε απο το κλάμπ και πήγαινε στην πιάτσα. Τώρα πρέπει να έχει πιάσει τα 40αντα αλλά είναι πολύ δυνατό !!! Εγώ την έχω πετύχει πολλές φορές σε dance club στην Θεσσαλονίκη και μια φορά για την πλάκα της ανέβηκε μπάρα και χάζεψε το μαγαζί. Καθόμασταν δίπλα δίπλα οι παρέες μας...εγώ με κοπέλα και έναν δυό φίλους και κανένας απο την παρέα δεν ψιλιάστηκε τίποτα !!! φοβερές ματάρες και άμα την πιάσεις την κουβέντα μπορείς να μιλάς με τις ώρες πολύ γέλιο !!! ΑΑΑααα τελευταία φορά μου σούφρωσε με την συγκατάθεση μου το CD απο το αυτοκίνητο μιας και της άρεσαν τα τραγούδια ;) beat & dance

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Ναι έχει αλλά δε γουστάρει είναι 95% παθητικιά και ίσως απο της περιπτώσεις που λές ότι κάτι πήγε λάθος με την φύση. Το χορεύτρια το έκανε παλιά ... έχει πολύ καλό σώμα και ωραία κίνηση (που τα βρίσκω) το αρχαιότερο επάγγελμα το εξασκούσε εδώ στα μέρη μας αλλά περίεργες ώρες, μετά απο τις 3.00 δλδ έφευγε απο το κλάμπ και πήγαινε στην πιάτσα. Τώρα πρέπει να έχει πιάσει τα 40αντα αλλά είναι πολύ δυνατό !!! Εγώ την έχω πετύχει πολλές φορές σε dance club στην Θεσσαλονίκη και μια φορά για την πλάκα της ανέβηκε μπάρα και χάζεψε το μαγαζί. Καθόμασταν δίπλα δίπλα οι παρέες μας...εγώ με κοπέλα και έναν δυό φίλους και κανένας απο την παρέα δεν ψιλιάστηκε τίποτα !!! φοβερές ματάρες και άμα την πιάσεις την κουβέντα μπορείς να μιλάς με τις ώρες πολύ γέλιο !!! ΑΑΑααα τελευταία φορά μου σούφρωσε με την συγκατάθεση μου το CD απο το αυτοκίνητο μιας και της άρεσαν τα τραγούδια ;) beat & dance

περιπτωση το μουτρο..

lakiskiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
471
Πόντοι
301
καλησπερα παιδια
ξερουμε πια ειναι στον παραδρομο της εθνικης προς λαμια
μετα την melissa οπως στριβουμε απο κολωνο δεξια για εθνικη?
ειναι σε ενα μαυρο αυτοκινητο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
καλησπερα παιδια
ξερουμε πια ειναι στον παραδρομο της εθνικης προς λαμια
μετα την melissa οπως στριβουμε απο κολωνο δεξια για εθνικη?
ειναι σε ενα μαυρο αυτοκινητο
με 20 γαμας τη άλλο θες????βουλγαρα ονομα δεν θυμαμαι αμαξακη φυση

djpapas

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα!!!....μηπως ξε ρει κανεις(αν περασε από Συγγρου...),αν είναι εκει η Τανια Κελλη?

autokratorikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία με tzenitr ?
Δεν έχει γράψει κανείς πολύ καιρό...
Ευχαριστώ πολύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom