Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606

neos1919

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε ολους του παλιους κ εμπειρους.
Εχω παρει αποφαση να δοκιμασω το σεξ με μια τρανσ, αλλα σαν πρωταρης ειμαι περιεργος.
Η ερώτηση μου λοιπον στους παλιους είναι:
Πια προτεινετε για καποιον πρωτάρη (μα τελειως), για πρωτη φορά. Θελω να ειναι αρκετα θηλυπρεπης αλλα κ ενεργητική γιατι θελω να δοκιμασω κ αυτη την πλευρα. Κ κυριως υπομονονετική στην αμηχανία μου....

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Εχω παρει αποφαση να δοκιμασω το σεξ με μια τρανσ, αλλα σαν πρωταρης ειμαι περιεργος.
Πια προτεινετε για καποιον πρωτάρη (μα τελειως), για πρωτη φορά. Θελω να ειναι αρκετα θηλυπρεπης αλλα κ ενεργητική γιατι θελω να δοκιμασω κ αυτη την πλευρα. Κ κυριως υπομονονετική στην αμηχανία μου....

Gia Darling!

Και αν δεν απαντάει δοκίμασε Allanah Starr!

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

Πλάκα κάνω φίλε, συγγνώμη!
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί προτιμάω τα ενεργητικά κορίτσια.
Σίγουρα εδώ όμως υπάρχουν αρκετά άτομα που θα σε βοηθήσουν-καθοδηγήσουν!
Απλά διαφωνώ στο θέμα του θυληπρεπισμού γιατί είναι υποκειμενική η άποψη του καθενός.
Καλό βόλι και καλή διασκέδαση!

sexairetikos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Έχει σε όλα τα site καταχωρήσεις, αλλά δεν έχω δει πουθενά σχόλια γι' αυτήν.
Αν το θέμα έχει συζητηθεί, ζητώ συγνώμη από τους συναγωνιστές, αλλά δεν το έχω δει. Αν όχι, μήπως έχει κανείς άποψη για τη συγκεκριμένη;

φιλε κουραζεις

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
ξερεις κανεις ποια ειναι η κουκλα Συγγρου με το λευκο smart; ηταν σημερα γυρω στις 3:00 (παθητικη)

sexairetikos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Γιατί σε κουράζω ρε μεγάλε; Έχεις ξαναδεί σχετική ερώτηση από εμένα; Στο κάτω - κάτω, άν δεν γουστάρεις, άσε ΄ν' ασχοληθούν όσοι θέλουν ν' απαντήσουν. 

καλα ξεμπερδεματα

neos1919

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πλάκα κάνω φίλε, συγγνώμη!
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί προτιμάω τα ενεργητικά κορίτσια.
Σίγουρα εδώ όμως υπάρχουν αρκετά άτομα που θα σε βοηθήσουν-καθοδηγήσουν!
Απλά διαφωνώ στο θέμα του θυληπρεπισμού γιατί είναι υποκειμενική η άποψη του καθενός.
Καλό βόλι και καλή διασκέδαση!
Μα και εγω για ενεργητική ρωτάω, αλλα οχι κατι σαν την Θελξη (χωρις να εχω κατι μαζι της). Κατι σαν την
, την , την ή την , καταλαβαίνεις τι ενοοω, αλλα κυρίως θα ήθελα αποψεις απο οσους ξέρουν για την συμπεριφορά τους απεναντι σε καποιον τελειως πρωταρη

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Μα και εγω για ενεργητική ρωτάω, αλλα οχι κατι σαν την Θελξη (χωρις να εχω κατι μαζι της). Κατι σαν την Natalie24, vanessa24, αλλα κυρίως θα ήθελα αποψεις απο οσους ξέρουν για την συμπεριφορά τους απεναντι σε καποιον τελειως πρωταρη

natalie24 απόσα έχω ακούσει μακρυά!
αν με ρωτας εμένα θα σου πρότεινα την Τζένη!
Μπορεί το εργαλείο να μην ενδύκνυται για πρωτάρη αλλά σίγουρα θα σε περιποιηθεί και θα σε προσέξει!

neos1919

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
natalie24 απόσα έχω ακούσει μακρυά!
αν με ρωτας εμένα θα σου πρότεινα την Τζένη!
Μπορεί το εργαλείο να μην ενδύκνυται για πρωτάρη αλλά σίγουρα θα σε περιποιηθεί και θα σε προσέξει!
Ποια ειναι η Τζενη?

iceman1973

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Kserei kaneis ti paizei piso apo Onasseio???
Exei merika kala milf trans

ntinos76

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα βρέθηκα με την Alyssa, είχα διαβάσει διάφορες κριτικές και η αλήθεια είναι ότι πήγα αγχωμένος. Τελικά πέρασα τέλεια, η κοπέλα είναι όπως στις φώτο με μια μικρή επεξεργασία, πολύ φιλική, πολύ θηλυκή, (είμαι ενεργητικος) φιλιά που μου αρέσουν, έκανε ότι γούσταρα, έκατσα σχεδόν μια ώρα και δεν βιαζόταν καθόλου.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Σήμερα βρέθηκα με την Alyssa, είχα διαβάσει διάφορες κριτικές και η αλήθεια είναι ότι πήγα αγχωμένος. Τελικά πέρασα τέλεια, η κοπέλα είναι όπως στις φώτο με μια μικρή επεξεργασία, πολύ φιλική, πολύ θηλυκή, (είμαι ενεργητικος) φιλιά που μου αρέσουν, έκανε ότι γούσταρα, έκατσα σχεδόν μια ώρα και δεν βιαζόταν καθόλου.
Kserei kaneis ti paizei piso apo Onasseio???
Exei merika kala milf trans
ωραις??

translover1967

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες  ειμαι νεοσ στο αθλημα  αλλα σκοπευω να το τιμησω  δεοντωςΞερει καποιος κατι για την κοπελα στη φωτο

Συνημμένα

• xara.jpg
    xara.jpg
    54,5 KB · Εμφανίσεις: 39

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες  ειμαι νεοσ στο αθλημα  αλλα σκοπευω να το τιμησω  δεοντωςΞερει καποιος κατι για την κοπελα στη φωτο
Νομίζω πως περιμένει την γραμμή Άγιος Δημήτριος-Άγιος Αντώνιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom