omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Tύπε που τη πέτυχες? Τηλ. ή έξω?
Τι απαντηση περεμενεις;Οι κασκαντερ γραφουν και απωλειες!!!Μονο η ιδια ξερει τι εχει ,αν ξερει κιολας.τελος παντων υπαρχει κανεις να μου δωσει μια απαντηση? να τρεξω? να ηρεμησω? σορυ για το πρηξιμο δικη μου ηταν η μαλακια και το ξερω...
Αφου δεν τα αντεχεις τα αλμυρά γιατι τα τρως;οχι μαγκες εχει τηλεφωνο γι`αυτην μιλαμε παντα. Eχει δικο της χωρο στην Καλλιθεα σπιτι δικο της. Ειναι ευκολο να κολλησεις απο πιπα aids?
Φαίνεται δυνατό το μωρό πάντως, αποψή μου τζάμπα ανησυχείς, την επόμενη φορά λίγο προσοχή για να μη σε τρώει το άγχος. Όλοι τα χουμε περάσει με μλκίες που κάναμε πάνω στη καύλα.
ε Μιλαμε παντα για αυτο ... Καθαρο δεν σου φανηκε? Γιατι εμενα καθαρο μου φανηκε.
ρε γμτ.. το μονο που συγκρατησα ηταν οι μαρκες των αυτοκινητων..12:30 χθες βράδυ κατηφορίζοντας τη Συγγρού είχε πολύ κίνηση
Ψηλά ήταν η Μαρκέλα με το άσπρο punto πιο κάτω η ρίτα με ένα polo, η κιμ με το smart, άλλο smart μαύρο με ωραίο καστανό κομμάτι, μετά η σαντυ με το tiguan (ωραίο μωρό), σαμπρίνα με ξανθια περούκα και το ασημί A class αμέσως πιο κάτω μια καστανή ώραίο κομμάτι με ένα Audi A3 (?) και δύο ξανθά super η μια με μία bmw σειράς 1 (?)και η άλλη με ένα λευκό fiat 500 (?) αντίστοιχα. Στο καπάκι η rafaela με το citroen. Μετά την αστυνομία η μαρκελα με το nissan και στη γωνία μια ξανθίά έξω από ένα toyota ασημί με μία νταρντάνα μελαχροινή με σγουρό μαλλί.
AYTO ΘΑ ΠΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΠΟΙΑ ΚΟΝΣΙΤΑ Κ ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ????ρε γμτ.. το μονο που συγκρατησα ηταν οι μαρκες των αυτοκινητων..
Ειδες τον Θεοφραστου να κοπαναει ταμπλο;12:30 χθες βράδυ κατηφορίζοντας τη Συγγρού είχε πολύ κίνηση
Ψηλά ήταν η Μαρκέλα με το άσπρο punto πιο κάτω η ρίτα με ένα polo, η κιμ με το smart, άλλο smart μαύρο με ωραίο καστανό κομμάτι, μετά η σαντυ με το tiguan (ωραίο μωρό), σαμπρίνα με ξανθια περούκα και το ασημί A class αμέσως πιο κάτω μια καστανή ώραίο κομμάτι με ένα Audi A3 (?) και δύο ξανθά super η μια με μία bmw σειράς 1 (?)και η άλλη με ένα λευκό fiat 500 (?) αντίστοιχα. Στο καπάκι η rafaela με το citroen. Μετά την αστυνομία η μαρκελα με το nissan και στη γωνία μια ξανθίά έξω από ένα toyota ασημί με μία νταρντάνα μελαχροινή με σγουρό μαλλί.
που χάθηκε αυτος ο τύπος !!!! κορυφή !!!!Ειδες τον Θεοφραστου να κοπαναει ταμπλο;
σαν τον τριανταφυλλο ειναι
Ρε τσακαλια για την εν λογω μανταμ εχει να πει κανεις τιποτα?
Εχω παρει 3 φορες σε μικρα χρονικα διαστήματα και ολο άλλες τιμες μου λεει!
σαν τον τριανταφυλλο ειναι
μην με τρυπας σαν το τριανταφυλο...???
Τωρα με εβαλες σε σκεψεις...ρε μπας και ΕΙΝΑΙ ο Τριανταφυλλος????? :S :S :S
συνηθως ολες τις μερες εκτος ΠΣΚ.. ;) ;)Εκείνη η Χαρά που έβγαινε ύψος ΕΚΚΑ ξέρουμε που είναι; Παλιά είχε διθέσια mercedes και πρόσφατα smart. πότε βγαίνει;