Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τελος παντων υπαρχει κανεις να μου δωσει μια απαντηση? να τρεξω? να ηρεμησω? σορυ για το πρηξιμο δικη μου ηταν η μαλακια και το ξερω...
Τι απαντηση περεμενεις;Οι κασκαντερ γραφουν και απωλειες!!!Μονο η ιδια ξερει τι εχει ,αν ξερει κιολας.

lalakiss1981

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οχι μαγκες εχει τηλεφωνο γι`αυτην μιλαμε παντα. Eχει δικο της χωρο στην Καλλιθεα σπιτι δικο της. Ειναι ευκολο να κολλησεις απο πιπα aids?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Φαίνεται δυνατό το μωρό πάντως, αποψή μου τζάμπα ανησυχείς, την επόμενη φορά λίγο προσοχή για να μη σε τρώει το άγχος. Όλοι τα χουμε περάσει με μλκίες που κάναμε πάνω στη καύλα.

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Φαίνεται δυνατό το μωρό πάντως, αποψή μου τζάμπα ανησυχείς, την επόμενη φορά λίγο προσοχή για να μη σε τρώει το άγχος. Όλοι τα χουμε περάσει με μλκίες που κάναμε πάνω στη καύλα.

Σοφή κουβέντα!!!

tanga

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
γενικως πολυ δυσκολο να κολλησεις hiv με τετοιο τροπο, εκτος αν εχεις ανοιχτη πληγη στο στομα σου. γενικως τα σωματικα υγρα ειναι επικυνδυνα, αλλα το αιμα πανω απ ολα.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Ο Φρέντυ Μέρκιουρι, ο Λιμπεράτσε , ο Ροκ Χατσον κλπ νπμίζεις ότι βρώμαγαν ? πως θα βγάλεις συμπέρασμα , με το μάτι ? Ρώτησε γιατρό ή ιατρικό φόρουμ.

ε Μιλαμε παντα για αυτο ... Καθαρο δεν σου φανηκε? Γιατι εμενα καθαρο μου φανηκε.

paidaros37

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
0
12:30 χθες βράδυ κατηφορίζοντας τη Συγγρού είχε πολύ κίνηση
Ψηλά ήταν η Μαρκέλα με το άσπρο punto πιο κάτω η ρίτα με ένα polo, η κιμ με το smart, άλλο smart μαύρο με ωραίο καστανό κομμάτι, μετά η σαντυ με το tiguan (ωραίο μωρό), σαμπρίνα με ξανθια περούκα και το ασημί A class  αμέσως πιο κάτω μια καστανή ώραίο κομμάτι με ένα Audi A3 (?) και δύο ξανθά super η μια με μία bmw σειράς 1 (?)και η άλλη με ένα λευκό fiat 500 (?) αντίστοιχα. Στο καπάκι η rafaela με το citroen. Μετά την αστυνομία η μαρκελα με το nissan και στη γωνία μια ξανθίά έξω από ένα toyota ασημί με μία νταρντάνα μελαχροινή με σγουρό μαλλί.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Ψηλά ήταν η Μαρκέλα με το άσπρο punto πιο κάτω η ρίτα με ένα polo, η κιμ με το smart, άλλο smart μαύρο με ωραίο καστανό κομμάτι, μετά η σαντυ με το tiguan (ωραίο μωρό), σαμπρίνα με ξανθια περούκα και το ασημί A class  αμέσως πιο κάτω μια καστανή ώραίο κομμάτι με ένα Audi A3 (?) και δύο ξανθά super η μια με μία bmw σειράς 1 (?)και η άλλη με ένα λευκό fiat 500 (?) αντίστοιχα. Στο καπάκι η rafaela με το citroen. Μετά την αστυνομία η μαρκελα με το nissan και στη γωνία μια ξανθίά έξω από ένα toyota ασημί με μία νταρντάνα μελαχροινή με σγουρό μαλλί.
ρε γμτ.. το μονο που συγκρατησα ηταν οι μαρκες των αυτοκινητων..

ikaria71

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Την ίδια ώρα ήταν και μια στημένη στην Δοϊράνης, πάνω από την Χαροκόπου, πολύ αδύνατη ξανθιά με σπασμένο πρόσωπο, έδειχνε μεγάλη.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ειδες τον Θεοφραστου να κοπαναει ταμπλο;

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Ρε τσακαλια για την εν λογω μανταμ εχει να πει κανεις τιποτα?

Εχω παρει 3 φορες σε μικρα χρονικα διαστήματα και ολο άλλες τιμες μου λεει!

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 19

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
Εκείνη η Χαρά που έβγαινε ύψος ΕΚΚΑ ξέρουμε που είναι; Παλιά είχε διθέσια mercedes και πρόσφατα smart. πότε βγαίνει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom