Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

foufoutos123

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μάγκες στο vicesisters έχει κάτι γκομενάκια από εξωτερικό αυτή την εποχή στην Αθήνα. Ειδικά γι αυτήν την dayse ξέρει κανείς τίποτα???

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
            Πριν την Εξοδο. Με φανταζεστε να σκυβω αγαπες μου??

Συνημμένα

• TRANS DANAH .jpg
    TRANS DANAH .jpg
    74,5 KB · Εμφανίσεις: 60

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ποια Εξοδο βρε μπεμπα?
ετσι οπως το εγραψες ειναι σα να μιλας για την Εξοδο του Μεσσολογγιου ;)
            Πριν την Εξοδο. Με φανταζεστε να σκυβω αγαπες μου??
πλακιτσα κανω  :)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ποια Εξοδο βρε μπεμπα?
ετσι οπως το εγραψες ειναι σα να μιλας για την Εξοδο του Μεσσολογγιου ;)πλακιτσα κανω  :)

Μωρο μου τι κανεις??  Αν βγαιναμε μαζι συνεχεια κατι θα μου επεφτε μωρο μου εντελως κατα λαθος. 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πολυ καλα ειμαι!
...στις ομορφιες σου !
σου παει το ταγιερ μωρο μου ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
πολυ καλα ειμαι!
...στις ομορφιες σου !
σου παει το ταγιερ μωρο μου ;)
Σε ευχαριστω μωρο μου. Να σου πω να βαλω και γυαλι να το παιξω Δασκαλα στην Εδρα??

Η μηπως να το παιξω Διευθυντρια σε εταιρεια,  με αντρες υπαλληλους, που ξεμυαλιζονται κανουν πολλα λαθη, και δεν θελουν ποτε να πηγαινουν σπιτη τους??  24ωρο θα δουλευουν,  το θεμα ειναι τι ακριβως θα κανουν..... 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δανάη κουκλάρα, με το εσώρουχο θα την κάνεις απόψε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

Μωρο μου εξαρτατε.  Το εσωρουχο ειναι αξεσουαρ. Μπαινη βγαινη αμεσως. Ειναι και σοβαρη Εταιρεια. Οι υπαλληλοι με σεβονται. Χωρις βρακι θα τους προκαλεσω. Και ειναι περιπου 50 ατομα. Θα βρεθω σε πολυ δυσκολη θεση. Καταλαβαινης καυλα μου εεεε????

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
κυρια κυρια αυτος με πειραζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσενα πρωτο θρανιο θα σε βαλω. Διοτι θελω να σε επιτηρω. Την προηγουμενη εβδομαδα σε ειχα βαλη στη 5η Σειρα,  και μεχρη να γυρισω απο τον πινακα ειχες ηδη βρεγμενα χειλακια. Να φορας και ποδια, διοτι η μητερα σου μου εκανε παραπονα οτι τα ρουχα σου ειχαν λεκεδες.

Duca

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μωρο μου εξαρτατε.  Το εσωρουχο ειναι αξεσουαρ. Μπαινη βγαινη αμεσως. Ειναι και σοβαρη Εταιρεια. Οι υπαλληλοι με σεβονται. Χωρις βρακι θα τους προκαλεσω. Και ειναι περιπου 50 ατομα. Θα βρεθω σε πολυ δυσκολη θεση. Καταλαβαινης καυλα μου εεεε????

No problem, but, πώς ξέρεις ότι είμαι καύλα???
Μπορεί και να μην βλέπομαι ;>)

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
o ποιο καλοοοος οο μαθητηηηηηηηηηηηηηηςςς ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηημουν εγω στη ταααααααααξη οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :dancing:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
o ποιο καλοοοος οο μαθητηηηηηηηηηηηηηηςςς ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηημουν εγω στη ταααααααααξη οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :dancing:
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Χρονια και Ζαμανια. Εθνικε μου σημερα που δεν εχει βενζινη με τι βολταρης?? Δεν εχει και Ταχι. Εχεις το Εθνικο οχημα???

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ενας εθνικος αστερας παντα βρισκει τροπο να μετακινηθει :dancing:
εχω φροντισει γιαυτο.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom