You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πήγες με kalena rios ???? Γράψε κριτική ρε φίλε , η πες εδω λεπτομέρειες
εχειρισμενη ειναι?αστο,ειδα καλυτερα.μαλακιες λεω...
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Επειδή είμαι πολύ πιεσμένος οικονομικά αλλά πρέπει οπωσδήποτε να τον φάω, έχω πάνω από έξι μήνες, ξέρετε κάτι οικονομικό ενεργοπαθητικό και light ; δεν αντέχω τα μεγάλα εργαλεία . Δεν έχω απαιτήσεις μεγάλες στην εμφάνιση αρκεί να μην είναι χοντρή .
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Και σε μπουρδέλο δεν έχω πρόβλημα αλλά θέλω να τον δώσω και να τον πάρω .
υπαρχουν νομιζω σχετικα θρεντ για αυτην στις προηγουμενες σελιδες ως λολα λατινοκωλα...κοιταξε στις πισω σελιδες και σιγουρα θα βρεις πληροφοριες...αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη...στη σελιδες δυο και τρια συγκεκριμενα νομιζω
Σωστός ο "Μάκης", απ ότι λένε...ξεπετουάρ και αυτή..τσάμπα η κωλάρα...
καλησπερα σε ολους,
εχει κανεις πληροφοριες για:
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 218
- Πόντοι
- 1
την ειχα πετυχει συγγρου κοντα στην παντειο. μου ειπε εχει χωρο εκει κοντα... φτασαμε στην θησεως (κεντρικοτατος δρομος στην καλλιθεα, και πολυ καρφωμα με πολλους περαστικους) χωρος σε ενα βρωμερο υπογειο, υπηρχε και καποια αλλη τρανς στο σπιτι, που κοιμοταν στο δωματιο και καθησαμε στο σαλονι. το εργαλειο καλο, αλλα ενω μου ειχε πει 50 ευρω για ενεργοπαθητικο, ζητησε αλλα 30 για να ειναι ενεργητικη. κορμι οπως φαινεται στις φωτο, σχετικα καλο, και με πολλα κακοχτυπημενα τατου σαν αυτα των παλιων φυλακοβιων και ναυτικων. η γνωμη μου, μακρυα, μαλλον πολυ μακρυα...καλησπερα σε ολους,
σκεφτομαι να δοκιμασω την INNA TRANS..υπηρχαν πολυ λιγες πληροφοριες καποια στιγμη..δεν βρισκω αλλες....αν μπορει κανεις να βοηθησει....
επισης ..αξιζει κατι η παρακατω???
παιδες για τη συγκεκριμένη ξερει κανείς τίποτα ;;;
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Την Έλσα την έχω πάρει πριν κάτι μήνες, έκανε πιάτσα στην Συγγρού . Μου υποσχέθηκε ότι δεν βιάζεται και θα τα κάνουμε όλα ψευδώς . Ζήταγε εξτρά να με πηδήξει, της πήρα λίγο πίπα μόνο . Της τον έδωσα για πίπα, δεν ήταν καλή και στο τέλος έχυσα με μαλακία . Αυτά με 30 ευρώ, δεν ξέρω για παραπάνω τι θα έκανε αλλά εγώ δεν ξαναπάω . Δεν έχω λεφτά για πέταμα .σκεφτομαι να δοκιμασω την INNA TRANS..υπηρχαν πολυ λιγες πληροφοριες καποια στιγμη..δεν βρισκω αλλες....αν μπορει κανεις να βοηθησει....
Τα χείλια της είναι κωμικά και το χειρότερο είναι ότι δεν πιπώνουν καλά .
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
αυτή η έλσα είναι η Νικόλ.... έχουν γραφτεί πολλές γνώμες...σκεφτομαι να δοκιμασω την INNA TRANS..υπηρχαν πολυ λιγες πληροφοριες καποια στιγμη..δεν βρισκω αλλες....αν μπορει κανεις να βοηθησει....
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
εγω δεν περασα και πολυ καλα ...δουλευει με το καβλι της περισσοτερο ...ειναι για domination κατασταση νομιζω!αυτή η έλσα είναι η Νικόλ.... έχουν γραφτεί πολλές γνώμες...
dante1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα!
Γνωρίζει κανείς για το παρακάτω μωρό και πως μπορούμε να την βρούμε γιατί δεν έχει τηλέφωνο...
Γνωρίζει κανείς για το παρακάτω μωρό και πως μπορούμε να την βρούμε γιατί δεν έχει τηλέφωνο...
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
κουκλα γιατρε φτου σκορδα
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
την εχεις δοκιμασει γιατρέ;;κουκλα γιατρε φτου σκορδα
christos-sexy
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καλησπερα, γνωριζει κανενασ φιλοσ για την συγκεκριμενη κατι, υπηρεσιεσ, ξεπετα, κ.τ.λ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις