Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
και αυτη τι γαμισες γιατρε?? :think: :think:
σαν αμερικανος παλαιστης ειναι τουτη ρε βατραχε θα μας τρελανεις τελειως ρε δικε μου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ειπα πως το γαμησα???αλλο τα γειτονακια κ αλλο η συμπαθειες

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
καλησπερα παιδια!!!!
μηπως εχετε να πρωτεινετε καμια τρανσ παθητικη
υποψιν ειμαι πρωταρης σε θεμα τρανσ και θα εκτιμουσα καθε βοηθεια!!!
Ψαχνεις να βρεις τρανς παθητικια και οχι μονον , η , ψαχνεις να βρεις τη ειναι ...ερωτας!!!!
        αυτα που ψαχνεις μπορεις να τα βρεις οοολαα σε αυτο το link...           :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Ψαχνεις να βρεις τρανς παθητικια και οχι μονον , η , ψαχνεις να βρεις τη ειναι ...ερωτας!!!!
        αυτα που ψαχνεις μπορεις να τα βρεις οοολαα σε αυτο το link...          :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!!!
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ερωτα αχ ερωτα

εγω ενα για λεω και αυτο ειναι...

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!!!!

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
σημερα το πρωι κατα τις 11.30 συγγρου στον παραδρομο χαμηλα προς παραλια ηταν μια τρανς πολυ καβλα μου φανηκε ψηλη, μαυρισμενη(απτο make up ισως?), με μακρυ καταμαυρο μαλι και εντονο κοκκινο κραγιον αν καταλαβε κανεις απ την περιγραφη ποια ειναι ας βοηθησει.ημουν συνεπιβατης σε ξενο αμαξι και δεν μπορεσα να παω να δω τι παιζει ρε γμτ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
γνωριζουμε ωρε κλεφτοπουλα τπτ για τα εν λογο παιδια? :think: :think:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

πολυ  καλα κοριτσια  εξαιρετικα ταλαντουχες ως σοου γκερλ

τις αγαπω ιδιαιτερα διοτι εχουμε συνεργαστει οταν ειμουνα στισ κουκλες!!!!!

μακια
μαρκελλα τρ

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1

η δεξια στην φωτο ειναι η μανια (καμια σχεση με την μελαχρινη που βαζει αγγελιες στο adoos). πιο παλια την ειχα πετυχει στην συγγρου. πολυ καλη περιπτωση, αρκετα φιλικη, με καλο εργαλειο.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
η δεξια στην φωτο ειναι η μανια (καμια σχεση με την μελαχρινη που βαζει αγγελιες στο adoos). πιο παλια την ειχα πετυχει στην συγγρου. πολυ καλη περιπτωση, αρκετα φιλικη, με καλο εργαλειο.
σωστος ελα περιμενο απο την παλια φρουρα να μας πουν για τα παιδια :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
πολυ  καλα κοριτσια  εξαιρετικα ταλαντουχες ως σοου γκερλ

τις αγαπω ιδιαιτερα διοτι εχουμε συνεργαστει οταν ειμουνα στισ κουκλες!!!!!

μακια
μαρκελλα τρ
εχθες κυρια μου σερφαρωντας εις το cam4 πετυχαινω ετουτη εδω την κυρια
βρε που την ξερω βρε που την ξερω :think: :think: :think:
θυμαμαι τελικα οτι την εχω δει σε καποια εκπομπη του μεγκα για τα κοριτσια απο τις κουκλες
σοβαρο παιδι ουτε σοου ουτε τπτ εκανε τσατ μονο
μετα τις απαραιτητες χερετουρες
1η μπουκα του αλεφαντου στο κορμι ''κυρια μου το bourdela.com το ξερετε?''
υπαρχει ακομη αυτο το σαιτ λεει(φυσικα και το ξερω λεει μεσα της :2funny: :2funny:)
2η μπουκα ο κυρ νικος''κυρια μου τι θα λεγαται να μου διναται μια συνεντευξη στο σαιτ?''
μπα δεν μπαινω σε τετοια διαδικασια και δεν με αποσχολει το σαιτ λεει(το θελω αλλα βαριεμαι πολυ)
3η μπουκα ο αλεφαντος''κυρια μου θελουμε να ακουμε τις αποψεις των κοριτσιων ελατε να δουμε καποια θεματα''
μπα μπαινω και διαβαζω το αραια και που(μπαινω καθε μερα αλλα βαριεμαι που ζω :grin: :grin:)
γενικο συμπερα ετοιμη ειναι θα σκασει μυτη αργα η γρηγορα :2funny: :2funny:
την εν λογο κυρια την παρακολουθω απο το ιστορικο adult.gr η αληθεια ειναι οτι με εντιπωσιασε τρελα οταν την πρωτοειδα
αλλα τα γραφομενα της ηταν ζορικα και μυριζαν ξε....
μετα την χθεσινη μας κουβεντα μπερδευτικα περισσοτερο ως προς αυτο και αυτο γιατι ειναι απο τις τρανς που εχουν μυαλο για 2 ατομα μιλαμε οτι το παιδι εχει εξερετικο μυαλο επαθα πλακα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μεγα-αλέφα, την έχουν κράξει παλιότερα εδώ μέσα δίκαια-άδικα θα σε γελάσω. Αλλά είχε μπει και η ίδια εδώ και ξεμαλλιαζόταν.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Μεγα-αλέφα, την έχουν κράξει παλιότερα εδώ μέσα δίκαια-άδικα θα σε γελάσω. Αλλά είχε μπει και η ίδια εδώ και ξεμαλλιαζόταν.
σοπα ρε ουτε που το θυμαμε ρε γμτ :think: :think: :think:
τα ειπα εγω εχει υποπτει φατσα και απο τα γραφομενα της καταλαβα οτι τρεχει κατι
οπως ελεγα για την μπαρμι οτι ειναι ξεπετα μονο και μονο που την ακουσα στην συνεντευξη απευθειας βγηκα και εσωσα κοσμο μακρια ειπα
βγηκαν τοτε κατι δικα της τσιρακια με εχλεβασαν και λεγαν ποιος εισαι εσυ που την ξερεις και δοκιμασε την πρωτα και μετα πες και μην τις κανεις ετσι στο ντουκου κακο
ψαρωσαν τοτε κατι αλλοι εδω συναγωνιστες πηγαν και ειπαν τα χειροτερα και οποιος παει ακομη κα σημερα κραζει συνεχεια
τεσπα για την ρια παντως δεν το θυμαμε καθολου ρε γμτ

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
η ζωη γενικα μιας τρανς οπως κ να χει ειναι πολυ δυσκολη. οταν δουλευεις κ δεν εισαι πελατης ειναι κατι τελειος διαφορετικο. μπορω να τις καταλαβω διοτι περνανε τα ιδια με μενα κ πιστεψτε με ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο. ο πελατης μπορει να εχει αξιωσεις που ουτε περναει απο το μυαλο πολλων... αλλος χωρις προφυλακτικο, αλλος μεθυσμενος, αλλο με κοκαινη, αλλος εριστικος, αλλος κακος, αλλος κλεφτης κτλ κτλ  οταν αντιμετωπιζεις ολα αυτα ειναι λιγακι δυσκολο πιστεψτε με. ολα αυτα αλλιωνουν κ το δικο μας χαρακτηρα καποιες φορες, ανθρωποι ειμαστε εξαλου. υστερα πια πιστευω το θεμα τρανσ  ειναι πολυ λεπτο, οταν βλεπεισ να αυτοαποκαλοθντε τρανσ ατομα που δεν ειναι, κ εμας μας κακοφαινετε να συγρινεται μια παροδικη μεταμφιεση με την τρανσ.

παντα φιλικα
μαρκελλα τρ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
οπως κ να χει μαρκελα αλλο τρανς κ αλλο φοραω μια περουκα τα βραδυα βαζω και μια αγγελεια κ καλησπερασας.με λιγα λογια μπωρο ενμερη να καταλαβω της δυσκολεις που τραβαται ...το θεμα μαρκελα μου ειναι να εισαι συνειδιτοποιημενος και να ξερεις τη ζητας για να καταλαβεις τη πραγματηκα εισαι ....εισαι ενα πλασματακη που αισθανεται γυναικα η μια κρυφη πουστρα που δεν χανει εφκερια να παρει φραγγα...το θεμα ειναι η καθημερινοτητα σου...φιλια

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
οπως κ να χει μαρκελα αλλο τρανς κ αλλο φοραω μια περουκα τα βραδυα βαζω και μια αγγελεια κ καλησπερασας.με λιγα λογια μπωρο ενμερη να καταλαβω της δυσκολεις που τραβαται ...το θεμα μαρκελα μου ειναι να εισαι συνειδιτοποιημενος και να ξερεις τη ζητας για να καταλαβεις τη πραγματηκα εισαι ....εισαι ενα πλασματακη που αισθανεται γυναικα η μια κρυφη πουστρα που δεν χανει εφκερια να παρει φραγγα...το θεμα ειναι η καθημερινοτητα σου...φιλια
αγαπημενε μου βατραχε σιγουρα μια τρανσ ειναι συνειδειτοποιημενη οταν εχει υποστει ολο αυτο κ πιστεψε με ειναι γλυκο πλασμα  αν φερθεις ανθρωπινα. το θεμα μπερδευται κ ολους αυτους τουσ αβυζους με περουκες που ανεφερεσ.
εξαλου εχω δει σε πολλα προφιλ μεταμφιεσμενων πολους να τους αποκαλουν τρανσ κ να τουσ εκθειαζουν.
προσωπικα ο δρομοσ ειναι ανοιχτοσ στον καθενα να κανει οτι θελει αλλα οχι να εξαπατα.
αν δεν εισαι τρανσ μη λες γαμωτο οτι εισαι, αυτο με πειραζει, περασαμε πολα να γινουμε αν ηταν με μια περουκα κ ενα σουτιεν θα ταν  πολυ ευκολο

φιλικα
μακια
μαρκελλα τρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom