Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
αγαπημενε μου βατραχε σιγουρα μια τρανσ ειναι συνειδειτοποιημενη οταν εχει υποστει ολο αυτο κ πιστεψε με ειναι γλυκο πλασμα  αν φερθεις ανθρωπινα. το θεμα μπερδευται κ ολους αυτους τουσ αβυζους με περουκες που ανεφερεσ.
εξαλου εχω δει σε πολλα προφιλ μεταμφιεσμενων πολους να τους αποκαλουν τρανσ κ να τουσ εκθειαζουν.
προσωπικα ο δρομοσ ειναι ανοιχτοσ στον καθενα να κανει οτι θελει αλλα οχι να εξαπατα.
αν δεν εισαι τρανσ μη λες γαμωτο οτι εισαι, αυτο με πειραζει, περασαμε πολα να γινουμε αν ηταν με μια περουκα κ ενα σουτιεν θα ταν  πολυ ευκολο

φιλικα
μακια
μαρκελλα τρ

μια χαρα τα λες κ ασε τους μαλακες να πηγαινουν και να δινουν τα ωραια τους 50 σε αβηζα πουλακι που κανουν μπαμ απο μια φωτο πολλα φιλια....τα καλα κομματια μωρο μου κανουν μπαμ κ απο τη φωτο εκτος εαν η φωτο ειναι αλλης....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
μια χαρα τα λες κ ασε τους μαλακες να πηγαινουν και να δινουν τα ωραια τους 50 σε αβηζα πουλακι που κανουν μπαμ απο μια φωτο πολλα φιλια....τα καλα κομματια μωρο μου κανουν μπαμ κ απο τη φωτο εκτος εαν η φωτο ειναι αλλης....

Μ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
ΑΝ Κ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΣΟΥΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ Κ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ, ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ!!!!

ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

makis1313

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα στο φορουμ θα ηθελα να ρωτησω μια τρανσ ξανθια στη συγρου ειδα το σαβατο σε ενα ασπρο καινου ργιο σμαρτ ξερει κανεισ τι παιζει επαθα τη πλακα μου πολι οραιο κοματι

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
καλημερα στο φορουμ θα ηθελα να ρωτησω μια τρανσ ξανθια στη συγρου ειδα το σαβατο σε ενα ασπρο καινου ργιο σμαρτ ξερει κανεισ τι παιζει επαθα τη πλακα μου πολι οραιο κοματι
γιατι δεν την ρωτησες βηζα ειχαι αν ειχαι κ νινι τοτε μαλον ειναι trans......

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
παιδια το τραβελι που αραζει με ενα μαυρο αυτοκινητο στο ρευμα προς λαμια στην εθνικη στο παραδρομο μολις βγουμε απο λενορμαν(στη γωνια ειναι η εκκλησια 50 μετρα πιο πανω στο παρκιν μιας αντιπροσοπειας)
τι ξερουμε για αυτο,ποσο παιρνει κτλ?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
παιδια το τραβελι που αραζει με ενα μαυρο αυτοκινητο στο ρευμα προς λαμια στην εθνικη στο παραδρομο μολις βγουμε απο λενορμαν(στη γωνια ειναι η εκκλησια 50 μετρα πιο πανω στο παρκιν μιας αντιπροσοπειας)
φιλε βουλγαρα κ παιζει 20 πηπα 10 γαμηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:παντος αν θθμαμαι καλα δεν εχει στηθος

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477

Αν αναφερεσαι για την "κοπελα" με το μαυρο γκολφ, ονομαζεται Σασσα,20 ευρο στο αυτοκινητο,πολυ καλη πιπα "γνωριμιας" και 0 μικρης διαμετρου.Την ειχα τιμησει παλιοτερα...

φιλε βουλγαρα κ παιζει 20 πηπα 10 γαμηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:παντος αν θθμαμαι καλα δεν εχει στηθος

δεν μου φανηκε για βουλγαρα...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
Αν αναφερεσαι για την "κοπελα" με το μαυρο γκολφ, ονομαζεται Σασσα,20 ευρο στο αυτοκινητο,πολυ καλη πιπα "γνωριμιας" και 0 μικρης διαμετρου.Την ειχα τιμησει παλιοτερα...

δεν μου φανηκε για βουλγαρα...
ετσι εισαι ωραιος....αυτο λει

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
Μ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
ΑΝ Κ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΣΟΥΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ Κ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ, ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ!!!!

ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!
ξερεις πολυ καλα οτι οι σταθερες αξειες ειναι σταθερες και δεν με νιαζει τη θα πουν πολλα φιλια σε? παντου...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Μαρκελα  και  βατραχε.  Ετσι  μπραβο,αγαπημενα  θελω  νασται.  Α,  να  ετοιμαζεσται  σιγα-σιγα,  εχουμε  γαμο  στη  Θεσσαλονικη!!!!!!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
Μαρκελα  και  βατραχε.  Ετσι  μπραβο,αγαπημενα  θελω  νασται.  Α,  να  ετοιμαζεσται  σιγα-σιγα,  εχουμε  γαμο  στη  Θεσσαλονικη!!!!!!!!

και στα δικα μας τοτε εμεις οι ελευθεροι...παντος εγω αγαπω αυτη την περιοδο.....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ!!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΘΑ ΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ
ΧΕΧΕΧΕΧΕ

ΜΑΚΙΑ
ΜΑΡΚΕΛΛΑ

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Για  να  μη  ρωταει  ο γαμπρος,  ποιος  παντρευεται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom