Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
29
Πόντοι
1
χωρίς λόγια...από τα καλύτερα photoshop που έχω δει. Το τρανσ φαίνεται πως είναι στην 4η φωτο.

sexotronic

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όχι απλά το ποσταρα γιατί ήταν γκαβλα.  Αυτό που ζητάμε οι περισσοτεροι εδώ μέσα νομίζω.
για amateur εχεις δικιο, ειναι καλη καβλα, μακαρι να ειχαμε και ελλαδα τετοιες amateur...

thrassos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Υπαρχει καποιο μαγαζι που να συχναζουν τρανς κτλ?? η ολες βγαινουν μονο συγγρου??

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
αν διαβαζει καποιο τραβελι ή τρανς κ γουσταρει ας μ στειλει p.m

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
Girlfriend experience.  Πολύ φιλική.  Λιγο γεματουλα αλλα το κρυβει ωραια  . Στο προκειμενο. Καλό γκαβλί 17 εκ. Ανοιχτή σε όλα.  Εμένα με γαμησε με το πόδι της αλλα και κανονικά.  Χυσιμο στο στόμα μου.  Την συνιστώ.

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
Girlfriend experience.   Πολύ φιλική.  Λιγο γεματουλα αλλα το κρυβει ωραια  . Στο προκειμενο. Καλό γκαβλί 17 εκ. Ανοιχτή σε όλα.  Εμένα με γαμησε με το πόδι της αλλα και κανονικά.  Χυσιμο στο στόμα μου.  Την συνιστώ.
Ξέχασα.  Είχε πολύ γλυκά χυσια.  Τα καταπίνεις ευχάριστα.

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Girlfriend experience.   Πολύ φιλική.  Λιγο γεματουλα αλλα το κρυβει ωραια  . Στο προκειμενο. Καλό γκαβλί 17 εκ. Ανοιχτή σε όλα.  Εμένα με γαμησε με το πόδι της αλλα και κανονικά.  Χυσιμο στο στόμα μου.  Την συνιστώ.

Φιλε μου ξερεις αν ειναι καλη στο παθητικο, γιατι ειμαι μονο ενεργητικος;

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Φιλε μου ξερεις αν ειναι καλη στο παθητικο, γιατι ειμαι μονο ενεργητικος;
αν είσαι ενεργητικός τι την θέλεις ρε φίλε όταν υπάρχει Βίκυ και Χαρά που και εγχειρισμενες είναι και σίγουρες γι΄αυτό που λες ότι θές? δεν είναι ώρα για πειράματα με τύπους που γαμάνε.....

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
αν είσαι ενεργητικός τι την θέλεις ρε φίλε όταν υπάρχει Βίκυ και Χαρά που και εγχειρισμενες είναι και σίγουρες γι΄αυτό που λες ότι θές? δεν είναι ώρα για πειράματα με τύπους που γαμάνε.....

Φιλε που τις βρισκω αυτες που ανεφερες; Αν θες στειλε πμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom