nickgreekgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Όχι απλά το ποσταρα γιατί ήταν γκαβλα. Αυτό που ζητάμε οι περισσοτεροι εδώ μέσα νομίζω.Ειναι καποια ελληνιδα?
για amateur εχεις δικιο, ειναι καλη καβλα, μακαρι να ειχαμε και ελλαδα τετοιες amateur...Όχι απλά το ποσταρα γιατί ήταν γκαβλα. Αυτό που ζητάμε οι περισσοτεροι εδώ μέσα νομίζω.
αν διαβαζει καποιο τραβελι ή τρανς κ γουσταρει ας μ στειλει p.m
Girlfriend experience. Πολύ φιλική. Λιγο γεματουλα αλλα το κρυβει ωραια . Στο προκειμενο. Καλό γκαβλί 17 εκ. Ανοιχτή σε όλα. Εμένα με γαμησε με το πόδι της αλλα και κανονικά. Χυσιμο στο στόμα μου. Την συνιστώ.Παιδες εχουμε καμια πληροφορια;
Ξέχασα. Είχε πολύ γλυκά χυσια. Τα καταπίνεις ευχάριστα.Girlfriend experience. Πολύ φιλική. Λιγο γεματουλα αλλα το κρυβει ωραια . Στο προκειμενο. Καλό γκαβλί 17 εκ. Ανοιχτή σε όλα. Εμένα με γαμησε με το πόδι της αλλα και κανονικά. Χυσιμο στο στόμα μου. Την συνιστώ.
Girlfriend experience. Πολύ φιλική. Λιγο γεματουλα αλλα το κρυβει ωραια . Στο προκειμενο. Καλό γκαβλί 17 εκ. Ανοιχτή σε όλα. Εμένα με γαμησε με το πόδι της αλλα και κανονικά. Χυσιμο στο στόμα μου. Την συνιστώ.
steile k esuεγω που ειμαι γκομενακι μπανικο με βυζακι μουνακι κολαρακι να στειλω?????
αν είσαι ενεργητικός τι την θέλεις ρε φίλε όταν υπάρχει Βίκυ και Χαρά που και εγχειρισμενες είναι και σίγουρες γι΄αυτό που λες ότι θές? δεν είναι ώρα για πειράματα με τύπους που γαμάνε.....Φιλε μου ξερεις αν ειναι καλη στο παθητικο, γιατι ειμαι μονο ενεργητικος;
αν είσαι ενεργητικός τι την θέλεις ρε φίλε όταν υπάρχει Βίκυ και Χαρά που και εγχειρισμενες είναι και σίγουρες γι΄αυτό που λες ότι θές? δεν είναι ώρα για πειράματα με τύπους που γαμάνε.....
φίλε έχω χάσει ίχνη τελευταία...ένα τηλ. για Βίκυ ήταν 6974211184Φιλε που τις βρισκω αυτες που ανεφερες; Αν θες στειλε πμ.
φίλε έχω χάσει ίχνη τελευταία...ένα τηλ. για Βίκυ ήταν 6974211184