nickgreekgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Αναζητώ πληροφορίες-εντυπώσεις εάν υπάρχουν για την παρακάτω trans
www.adoos.gr/post/26080237/ipoundiiimiddot_iiiplusmnifrac12i]http://www.adoos.gr/post/26080237/ipoundiiimiddot_iiiplusmnifrac12i[/url]
Δείχνει ωραίο κορμί αλλά με προβληματίζει το πρόσωπο.... παλεύεται ή είναι τελείως αντροκατάσταση ??
Φιλε δεν γινονται αυτα τα πραγματα.Θα πεσει φωτια να μας καψει!!!ρε παιδες να ρωτησω κατι που προεκυψε απο απορια φιλου;
υπαρχουν τρανσεξουαλ χωρις πουλι αλλα με μουνι; δηλαδη με εγχειρηση να απεκτησαν τρυπα αναλογη του μουνιου;
ναι αλλα γα κοιτα τι μου εδειξε και επαθα πλακα: η συγκεκριμενη ειναι τρανσεξουαλ.. φαινεται ομως οτι εχει τρυπα!!Φιλε δεν γινονται αυτα τα πραγματα.Θα πεσει φωτια να μας καψει!!!
υπαρχουν τρανσεξουαλ χωρις πουλι αλλα με μουνι; δηλαδη με εγχειρηση να απεκτησαν τρυπα αναλογη του μουνιου;
Ελα ρε!!!!Δεν γινονται αυτα τα πραγματα!!!!ναι αλλα γα κοιτα τι μου εδειξε και επαθα πλακα: η συγκεκριμενη ειναι τρανσεξουαλ.. φαινεται ομως οτι εχει τρυπα!!
πω ρε που φτασαμε... εγω νομιζα οτι δεν υπαρχει τρανσεξουαλ χωρις πουλι...και η Βικυ και η Αντελα που σου παραθεσαμε παραπανω ηταν σειρά στο στρατό που το έκοψαν και τωρα εχουν μουνακι που το πληρωνεις για να το γαμησεις.
ειναι ο λαγουδακης επανω....θα σε μαθει τα παντα!Ειμαι απο Σαλονικα 23 χρονων και θελω να πηδηξω τραβελι θελει κανεις να κανονιζουμε να παμε μαζι καποιος που να εχει ξαναπαει εγω κολωνω που δεν εχω εμπειρια να παω μονος. Μονο με το αμαξι εχω περασει απο την 26ης
ειναι ο λαγουδακης επανω....θα σε μαθει τα παντα!
Τι φοβασαι φιλαρακι;Δεν δαγκωνουν!!Ειμαι απο Σαλονικα 23 χρονων και θελω να πηδηξω τραβελι θελει κανεις να κανονιζουμε να παμε μαζι καποιος που να εχει ξαναπαει εγω κολωνω που δεν εχω εμπειρια να παω μονος. Μονο με το αμαξι εχω περασει απο την 26ης
τυπε γιατι ποσταρεις τον σοφια?Αναζητώ πληροφορίες-εντυπώσεις εάν υπάρχουν για την παρακάτω trans
www.adoos.gr/post/26080237/ipoundiiimiddot_iiiplusmnifrac12i]http://www.adoos.gr/post/26080237/ipoundiiimiddot_iiiplusmnifrac12i[/url]
Δείχνει ωραίο κορμί αλλά με προβληματίζει το πρόσωπο.... παλεύεται ή είναι τελείως αντροκατάσταση ??
ο λαγουδακης που γαμιεται, του ειπα να περασει απο 'δω..τυπε γιατι ποσταρεις τον σοφια?
πηρες αδεια απτον λαγουδακη?ειναι το κοριτσι του