DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
παρε και τους δυο να μην σου λειπουν...ρε ο Χριστος ειναι!ποιος Αγιος νικολας...
ενας Αγιος δεν φτανη... θελουμε και ενισχυσεις....
παρε και τους δυο να μην σου λειπουν...ρε ο Χριστος ειναι!ποιος Αγιος νικολας...
Βατσιμάνης!!!τωρα καταλαβα ,ηταν παλια λοστρομος σε γκαζαδικα.
αυτο ειναι προσευχη.... οχι σαν και μερικες που σταυροκοπιουντε... και απο πισω αλλα.... Εδω μιλαμε για ενα σταδιο πριν το μοναστηρι.....Ντροπή παλιοκόριτσο!!! Απορώ πως δε μπήκε σφήνα κανας χριστιανός χούλιγκαν ήδη....
Γιατί το εκθέτεις το κορίτσι βρέ?αυτο ειναι προσευχη.... οχι σαν και μερικες που σταυροκοπιουντε... και απο πισω αλλα.... Εδω μιλαμε για ενα σταδιο πριν το μοναστηρι.....
Μπράβο Αλέξανδρε, πολύ ωραίες.
Πόλη πιθανό να έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά αν είναι έτσι τότε τι κάνουμε? απλά χαζεύουμε και δεν ακουμπάμε? Συνήθως αυτές θέλουν 250 την ώρα! αλλά θα είναι μια ώρα ή θα είναι ξεπέτα?!! δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε!!.
Δεν ξέρω έχω κάπως μπερδευτεί και απογοητευτεί μην σου πω.
Δεν υπάρχουν πολλοί που έχουν λεφτά για πέταμα και νευρα για σπάσιμο.Να δοκιμασεις
κουκλα ..τα κανουν και με με μας ..αλλα δε τα λενε...
αλλοστε δοκιμαζουν και το ξενο ... σαμπως εμεις δεν θελουμε λατινους?
αλλα πηδιομαστε με ελληνες ....καλα περναμε, οπως καλα περνανε και αυτοι ... κατα τη γνωμη μου καλα κανουν ....
εμας 365 μερες εδω μας βρησκουν ....τις ξενες ομως, πολυ σπανιοτερα...λογικο δεν ειναι να τι θελουν ?
[/quot
ΦΙΛΗ ΜΟΥ, δεν ενοουσα γιατι καποιοσ να προτιμησει αυτεσ απο εμασ δικαιωμα του ειναι και δικο του γουστο..(κ εμενα μαρεσουν οι αραβες και ψωλαρεσ ειναι και το γουστο τουσ το σεβονται) αλλα σταθηκα κυριωσ στη σχεση ποιοτητασ παροχησ υπηρεσιων ανεσησ χρονου-τιμησ..με αφορμη τα παραπονα που γινονται ενιοτε κ σε συνδυασμο με την πρωσοπικη μ γνωμη κ εμπειρια...και παλι τονιζω πωσ δεν θελω να παρεξηγηθω..