Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.275
Πόντοι
2.356

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
325
Πόντοι
21
τι θεωρεις σαβορα μουτρο????γιατι τ γουστα ειναι σχετικα !!!!αν εγω ας πουμε γαμαω για τ δικα σου δεμονεμα κοπελες μετριας εμφανισεις με 50 60 30 Ε !!!θα πρεπει ν τ κοψω??
Δεν είπε κανείς να κόψεις τίποτα. Ότι ευχαριστεί τον καθένα. Αλλά για να λέμε την αλήθεια με 50€ δεν παίρνεις κάτι καλό.

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
325
Πόντοι
21
Κάνεις λάθος και μάλιστα σοβαρό. Και υποιθετικά αν έχεις δίκιο χίλιες φορές να ρισκάρεις το 50ρικο παρά το 200αρικο. Ναι η ποιότητα εχει πέσει και για αυτό πλέον κάποιοι σχεδόν απέχουμε - αλλά όχι και να πάμε στα 200άρια σε κάτι ξεπέτες τουρίστριες τρανς...
Για τις ξεπετες συμφωνώ απόλυτα. Εξάλλου εδώ είμαστε για να τις αναφέρουμε και να γλιτώσουμε κόσμο. Αλλά τυχαίνει να υπάρχουν και πολύ καλές με 100-150. Με 50 ρε παιδιά μόνο σαβούρα υπάρχει. Ας λέμε την αλήθεια (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα).οι καλές Βέβαια είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.238
Πόντοι
4.510
Ρε μάγκες η Αντριάνα από Ευελπίδων έχει κάτι φωτό με μπεκους...Έχει πάει κανείς να δει τ φάση;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.749
Πόντοι
606
Για τις ξεπετες συμφωνώ απόλυτα. Εξάλλου εδώ είμαστε για να τις αναφέρουμε και να γλιτώσουμε κόσμο. Αλλά τυχαίνει να υπάρχουν και πολύ καλές με 100-150. Με 50 ρε παιδιά μόνο σαβούρα υπάρχει. Ας λέμε την αλήθεια (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα).οι καλές Βέβαια είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
να ξερεις πολλες απο αυτες που θεωρεις καλες υπαρχει περιπτωση απο 100/150 να τις παρεις μ ενα 70 και παραπανω απο μισαωρο κυτα γυρο σου ο κοσμος ειναι κατω τις μεσεας ταξης μην θεωρεις καποια πραγματα... ελα μορε κ τ εγυνε ...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.318
Πόντοι
1.446
να ξερεις πολλες απο αυτες που θεωρεις καλες υπαρχει περιπτωση απο 100/150 να τις παρεις μ ενα 70 και παραπανω απο μισαωρο κυτα γυρο σου ο κοσμος ειναι κατω τις μεσεας ταξης μην θεωρεις καποια πραγματα... ελα μορε κ τ εγυνε ...
Μέχρι στιγμής δεν τα'χω καταφέρει να τις ρίξω στα 70
(εννοώ τις "κορυφαίες")

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.093
Πόντοι
206
Εγώ πάντως κατά καιρούς έχω περάσει σούπερ με αλλοδαπά κροσάκια. Μέσα στο πάθος και γαμάνε σαν μηχανάκια. Περούκα; Περούκα. Αδιάφορο. Βοηθά προφανώς πως τις προτιμώ άβυζες (θες "άβυζους"; Άβυζους. Δε χαλάμε χατίρια) έτσι και αλλιώς, οπότε μόνο μείον δε θεωρώ το στήθος-πλάκα.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.318
Πόντοι
1.446
Εγώ πάντως κατά καιρούς έχω περάσει σούπερ με αλλοδαπά κροσάκια. Μέσα στο πάθος και γαμάνε σαν μηχανάκια. Περούκα; Περούκα. Αδιάφορο. Βοηθά προφανώς πως τις προτιμώ άβυζες (θες "άβυζους"; Άβυζους. Δε χαλάμε χατίρια) έτσι και αλλιώς, οπότε μόνο μείον δε θεωρώ το στήθος-πλάκα.
Τότε γιατί κρόσσια και όχι αγόρια (εννοώ νεαρούς άντρες)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.093
Πόντοι
206

Και με τέτοιους έχω πάει. Αλλά δε γουστάρω μούσια, μουστάκια και ιστορίες. Τα κρόσια βγάζουν μεγαλύτερη θηλυπρέπεια. Ό,τι πρέπει δλδ.

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
232
Πόντοι
1
σε ποιο site τα βρισκεις φιλε μου? γιατι σε κανεσεχ κτλ οτι παιζει σε αγγελια ειναι παθητικα

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.093
Πόντοι
206
Χεχ, κυριολεκτικά πριν λίγες ώρες πήγα σ' αυτήν:

Αλλά εδώ να προσθέσω πως έχει πέσει επεξεργασία στις φωτογραφίες. Υπήρχε μέχρι χθες μια αγγελία του συγκεκριμένου κανονικά ως άντρα. Εκεί η εικόνα είναι πιο ακριβής. Είχε και μουσάκι μάλιστα στις φωτογραφίες, αλλά σήμερα ήταν κομπλέ. Του το έθιξα και μου είπε πως οι φωτογραφίες της παραπάνω αγγελίας ήταν όταν ήταν στα 20 του. Τώρα είναι 23. Τον πίστεψα γιατί είχα δει πριν λίγο καιρό μια αγγελία του από Ισπανία όπου ήταν αυτός με περούκα, γυναικεία εσώρουχα κλπ (τον αναγνώρισα από ένα μεγάλο τατουάζ στο χέρι που ακριβώς ίδιο έχει στην αγγελία του ως άντρας και προφανώς είχε και σήμερα). Η "κοπέλα" στην αγγελία εκείνη έμοιαζε με την παραπάνω. Πιο κοντά στην πραγματικότητα η ισπανική πάντως σε σχέση με την άνω.

Εγώ προσωπικά πέρασα σούπερ. Ευγενικός (και στα μηνύματα ήταν και μάλιστα ήταν και αρκετά υπομονετικός), παθιασμένος (φουλ γλωσσόφιλα, γλειψίματα αυτιών, λαιμού κλπ) και μια χαρά πούτσος. Καλό μήκος, σχετικά παχύς, αλλά διαστάσεις ανθρώπινες. Τον ένιωσα φουλ χωρίς να κλαίω απ' τον πόνο. Και του σηκώθηκε σε χρόνο DT εννοείται. Κοντούλης.

Μελανό σημείο που έχω παρατηρήσει κυρίως στα νεαρά κροσάκια (και στον συγκεκριμένο) είναι πως, ενώ γαμούν με πάθος, δεν κρατιούνται και χύνουν γρήγορα. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Δεν πειράζει, μεταξύ της κυρίως πράξης, των φιλιών, των γλειψιμάτων κλπ, μια χαρά πήγε η συνεύρεση.

100/ώρα τού χύσου του συμπεριλαμβανομένου. Δεν ξέρω, αν το παζαρέψεις, ίσως κατέβει. Τρίτη ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για 4 ημέρες μου είπε, μετά πίσω Αθήνα μέχρι να συμπληρωθεί διβδόμαδο όπου θα φύγει Βραζιλία και θα ξαναγυρίσει προς Απρίλη μετά. Γενικά, έρχεται συχνά στην Ελλάδα. Του αρέσει μού ειπε.

Αν βρω τις πιο ακριβείς αγγελίες, θα τις ποστάρω.

Τελευταία τροποποίηση:

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
230
Πόντοι
21

zhanna_frost

εδω ινφος?? ισχυριζετε σε βιντεακια οτι τον εχει και μεγαλο μαλιστα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.238
Πόντοι
4.510
Σε ποια μπαράκια στην Αθήνα συχνάζουν τραβελακια για να κάνουμε παιχνίδι;

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.318
Πόντοι
1.446
Χεχ, κυριολεκτικά πριν λίγες ώρες πήγα σ' αυτήν:

Αλλά εδώ να προσθέσω πως έχει πέσει επεξεργασία στις φωτογραφίες. Υπήρχε μέχρι χθες μια αγγελία του συγκεκριμένου κανονικά ως άντρα. Εκεί η εικόνα είναι πιο ακριβής. Είχε και μουσάκι μάλιστα στις φωτογραφίες, αλλά σήμερα ήταν κομπλέ. Του το έθιξα και μου είπε πως οι φωτογραφίες της παραπάνω αγγελίας ήταν όταν ήταν στα 20 του. Τώρα είναι 23. Τον πίστεψα γιατί είχα δει πριν λίγο καιρό μια αγγελία του από Ισπανία όπου ήταν αυτός με περούκα, γυναικεία εσώρουχα κλπ (τον αναγνώρισα από ένα μεγάλο τατουάζ στο χέρι που ακριβώς ίδιο έχει στην αγγελία του ως άντρας και προφανώς είχε και σήμερα). Η "κοπέλα" στην αγγελία εκείνη έμοιαζε με την παραπάνω. Πιο κοντά στην πραγματικότητα η ισπανική πάντως σε σχέση με την άνω.

Εγώ προσωπικά πέρασα σούπερ. Ευγενικός (και στα μηνύματα ήταν και μάλιστα ήταν και αρκετά υπομονετικός), παθιασμένος (φουλ γλωσσόφιλα, γλειψίματα αυτιών, λαιμού κλπ) και μια χαρά πούτσος. Καλό μήκος, σχετικά παχύς, αλλά διαστάσεις ανθρώπινες. Τον ένιωσα φουλ χωρίς να κλαίω απ' τον πόνο. Και του σηκώθηκε σε χρόνο DT εννοείται. Κοντούλης.

Μελανό σημείο που έχω παρατηρήσει κυρίως στα νεαρά κροσάκια (και στον συγκεκριμένο) είναι πως, ενώ γαμούν με πάθος, δεν κρατιούνται και χύνουν γρήγορα. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Δεν πειράζει, μεταξύ της κυρίως πράξης, των φιλιών, των γλειψιμάτων κλπ, μια χαρά πήγε η συνεύρεση.

100/ώρα τού χύσου του συμπεριλαμβανομένου. Δεν ξέρω, αν το παζαρέψεις, ίσως κατέβει. Τρίτη ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για 4 ημέρες μου είπε, μετά πίσω Αθήνα μέχρι να συμπληρωθεί διβδόμαδο όπου θα φύγει Βραζιλία και θα ξαναγυρίσει προς Απρίλη μετά. Γενικά, έρχεται συχνά στην Ελλάδα. Του αρέσει μού ειπε.

Αν βρω τις πιο ακριβείς αγγελίες, θα τις ποστάρω.
είχα στείλει και ζητούσε 200 ... δεν με ενδιέφερ και τόσο βέβαια

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.318
Πόντοι
1.446

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.318
Πόντοι
1.446
Τι διάολο, πότε; Μήπως ζήτησες το τρίο που κάνει με τη φίλη της ή τπτ ζόρικα βίτσια;
Όχι βέβαια! Τι με πέρασες κάνα ανώμαλο;:cheesy:
Απλή ερώτηση είχα κάνει... όταν ήρθε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom