Χεχ, κυριολεκτικά πριν λίγες ώρες πήγα σ' αυτήν:
+34657215741 - My name is BRENDA, 20 years old, a delicious babe who has just arrived for a short season in the city, enjoy. A high-standard transvestite, refined, polite, friendly, complete, always available and full of lust waiting for you, with that service that will not let you lack...
kanesex.com
Αλλά εδώ να προσθέσω πως έχει πέσει επεξεργασία στις φωτογραφίες. Υπήρχε μέχρι χθες μια αγγελία του συγκεκριμένου κανονικά ως άντρα. Εκεί η εικόνα είναι πιο ακριβής. Είχε και μουσάκι μάλιστα στις φωτογραφίες, αλλά σήμερα ήταν κομπλέ. Του το έθιξα και μου είπε πως οι φωτογραφίες της παραπάνω αγγελίας ήταν όταν ήταν στα 20 του. Τώρα είναι 23. Τον πίστεψα γιατί είχα δει πριν λίγο καιρό μια αγγελία του από Ισπανία όπου ήταν αυτός με περούκα, γυναικεία εσώρουχα κλπ (τον αναγνώρισα από ένα μεγάλο τατουάζ στο χέρι που ακριβώς ίδιο έχει στην αγγελία του ως άντρας και προφανώς είχε και σήμερα). Η "κοπέλα" στην αγγελία εκείνη έμοιαζε με την παραπάνω. Πιο κοντά στην πραγματικότητα η ισπανική πάντως σε σχέση με την άνω.
Εγώ προσωπικά πέρασα σούπερ. Ευγενικός (και στα μηνύματα ήταν και μάλιστα ήταν και αρκετά υπομονετικός), παθιασμένος (φουλ γλωσσόφιλα, γλειψίματα αυτιών, λαιμού κλπ) και μια χαρά πούτσος. Καλό μήκος, σχετικά παχύς, αλλά διαστάσεις ανθρώπινες. Τον ένιωσα φουλ χωρίς να κλαίω απ' τον πόνο. Και του σηκώθηκε σε χρόνο DT εννοείται. Κοντούλης.
Μελανό σημείο που έχω παρατηρήσει κυρίως στα νεαρά κροσάκια (και στον συγκεκριμένο) είναι πως, ενώ γαμούν με πάθος, δεν κρατιούνται και χύνουν γρήγορα. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Δεν πειράζει, μεταξύ της κυρίως πράξης, των φιλιών, των γλειψιμάτων κλπ, μια χαρά πήγε η συνεύρεση.
100/ώρα τού χύσου του συμπεριλαμβανομένου. Δεν ξέρω, αν το παζαρέψεις, ίσως κατέβει. Τρίτη ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για 4 ημέρες μου είπε, μετά πίσω Αθήνα μέχρι να συμπληρωθεί διβδόμαδο όπου θα φύγει Βραζιλία και θα ξαναγυρίσει προς Απρίλη μετά. Γενικά, έρχεται συχνά στην Ελλάδα. Του αρέσει μού ειπε.
Αν βρω τις πιο ακριβείς αγγελίες, θα τις ποστάρω.