Ναι αυτή είναι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.622
- Πόντοι
- 1.446
Oχι δεν περιμένω 23 , προτιμώ τα κανονικά , δεν έχω πηγάδι...Απο φωτογραφία που μου ειχε στειλει περυσι, το 23 πρέπει να είναι μονο στο μυαλο της αν περιμένεις κατι τετοιο
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 201
Εκτός από την Ντόρα, οι άλλες δύο κοπέλες είναι cross και όχι trans. Άποψή μου, όταν το κόστος είναι ίδιο τότε προτιμάω πάντα τις trans κοπέλες.Καλησπερα. Ποια θα μου προτεινατε για να ειναι αυτη σε ενεργητικο ρολο; Ειμαι πρωταρης.
![]()
Evelyn Ts Cross 6980397390 - Love List
Είμαι Αφέντρα η Έβελιν είμαι cross. Ενεργόπαθητική κύριος ενεργητική με πολύ καλά προσόντα η πούτσα μου καυλώνει κανονικά σκληρή σαν πέτρα έτοιμη για δράση ότι […]www.lovelist.com.gr
![]()
NTORA ME MEGALA PROSONTA KAI KOLARA 6.9.0.6.9.4.2.2.4.1
ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ενεργό παθητική με δικό μου πολυτελή χώρο διακριτικό εχέμυθο απόλυτη καθαριότητα το οποίο το απαιτώ και από σένα. ΧL προσόντα που μπορεί να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό Μεγάλη εμπειρία στο αυταρχικό Γίνονται όλες οι λαγνείες κατόπιν συνεννοήσεως Υπάρχει δυνατότητα...kanesex.com
![]()
Full περιποίηση Τζούλη,Αθήνα 6981856270
ΘΗΛΥΚΗ,ΕΥΓΕΝΙΚΗ,ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ! ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ(ΑΡΡΕΝΩΠΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ) AΠΟΛΑΥΣΗ,ΧΑΛΑΡΩΣΗ,ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΔΩΡΑΚΙ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ) ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 6 9 8 1 8 5 6 2 7 0 https://gr.xhamster.com/users/tzoyli...kanesex.com
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 379
- Πόντοι
- 21
Πας σε αλεξάνδρα 100% θηλυκό κι κάνεις την καβλα σου
kanesex.com

Ποιότητα!
Είμαι η Αλεξάνδρα τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με ηδονή και καυλα. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να είσαι συνειδητοποιημένος χωρίς ταμπού. Θα χαρώ να είμαι η επιλογή σου 6948226962

Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.622
- Πόντοι
- 1.446
εννοείς Cammy ? Δεν έχεις πάει ;!;!;!Κ μένα τελικά 150 Μ λέει και το σκέφτομαι...Μήπως να πάω καμί;
Βασικά δε με ενδιαφέρει τόσο αυτό όσο να είναι κατάλληλη για την πρώτη μου φορά. Ποια από τις 3 είναι η καλύτερη για έναν παρθένο;Εκτός από την Ντόρα, οι άλλες δύο κοπέλες είναι cross και όχι trans. Άποψή μου, όταν το κόστος είναι ίδιο τότε προτιμάω πάντα τις trans κοπέλες.
Evelyn Ts Cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2025
- Like
- 228
- Πόντοι
- 20
Το λέγοντάς με το Βαγγέλη δεν προσβάλλεις εσύ εμένα ναι. Το ότι κάθεσαι εδώ όμως και ψάχνεις να βρεις έναν Βαγγέλη καλή τρύπα είσαι καλή συνέχεια.εγινε βαγγελη μου
Evelyn Ts Cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2025
- Like
- 228
- Πόντοι
- 20
Θα πρέπει να μιλήσεις στο τηλέφωνο να ρωτήσεις μερικά πράγματα να σου εξηγήσει και έτσι θα μιλήσεις με την καθεμία και όπου νιώθεις εμπιστοσύνη εκεί θα πας.Βασικά δε με ενδιαφέρει τόσο αυτό όσο να είναι κατάλληλη για την πρώτη μου φορά. Ποια από τις 3 είναι η καλύτερη για έναν παρθένο;
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 550
- Πόντοι
- 81
Φίλε μου άμα σ αρέσει εσένα εμάς μας περισσεύει. Μήπως σου αρέσουν τα αυτοκίνητα που φέρνει απ τη Βουλγαρία και μπερδευεσαι?
Κοίτα άμα το πάρεις κυριολεκτικά .... είναι 100% αληθινές ..... Τωρα βέβαια , άλλο αν είναι παλαιότερης δεκαετίαςΚλαίω με το 100% ΑΛΗΘΙΝΕς® ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 201
Αυτό δεν το ξέρω φίλε μου μιας και δεν είμαι παθητικός, αλλά δεν έχω βρεθεί και με καμία από τις κοπέλες. Έκανα ένα σχόλιο ελαφρώς δεκτικό για την τιμολογιακή πολιτική των cross κοριτσιών, που ενώ δεν έχουν επενδύσει στην εμφάνιση τους όσο μια trans κοπέλα, παρ όλα αυτά, αγγίζουν τις τιμές αυτών. Πιστεύω θα πρέπει να αναθεωρήσουν λίγο αυτά τα κορίτσια γιατί με αυτό, αδικούν λίγο τους εαυτούς τους. Να προσθέσω πως, απ' όσο θυμάμαι, η Τζούλη είναι ένα κλικ κάτω και αυτό την τιμά. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώσετε μεΒασικά δε με ενδιαφέρει τόσο αυτό όσο να είναι κατάλληλη για την πρώτη μου φορά. Ποια από τις 3 είναι η καλύτερη για έναν παρθένο;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.298
- Πόντοι
- 4.510
Ναι.... Αξίζει;εννοείς Cammy ? Δεν έχεις πάει ;!;!;!
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.622
- Πόντοι
- 1.446
Εγώ τελευταία έχω δει κάποια αλλαγή στον τρόπο που με αντιμετωπίζει και το σκέφτομαι πότε θα ξαναπάω αλλά γενικώς είναι κορυφή .Αν πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να της πεις ότι στην πρότεινα, έτσι για να ξέρει...100/150 κοστίζει , Super VFM για αυτό που είναι.Ναι.... Αξίζει;
Λαρα TOP TRANS 19 χρονον
Έχουμε τίποτα πληροφορίες για εδώ ρε παιδια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσο χρεώνει η Αλεξάνδρα ρε μαγκεςΠας σε αλεξάνδρα 100% θηλυκό κι κάνεις την καβλα σου
![]()
Ποιότητα!
Είμαι η Αλεξάνδρα τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με ηδονή και καυλα. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να είσαι συνειδητοποιημένος χωρίς ταμπού. Θα χαρώ να είμαι η επιλογή σου 6948226962kanesex.com
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.622
- Πόντοι
- 1.446
200 την ώραΛαρα TOP TRANS 19 χρονον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσο χρεώνει η Αλεξάνδρα ρε μαγκες
Πάλι για ενοίκιο μιλάμε..... Άκου 200€....200 την ώρα
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.515
- Πόντοι
- 2.356
Συγνώμη ρε παιδιά, είστε με τα καλά σας που θα δώσετε 200 ευρώ για ένα σεξ; Μα είστε με τα καλά σας; Ούτε να το συζητάτε! Ναι, δε λέω, μέχρι 50 ευρώ και τέλος. Δηλαδή έλεος! Και να υπήρχε καμιά ποιότητα πάει στο καλό. Συνήθως δεν έχει.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.298
- Πόντοι
- 4.510
Και εγωωετ
Και εγώ έτσι έχω καταλάβει..Πρέπει να δίνει πολύ πόνοΕγώ τελευταία έχω δει κάποια αλλαγή στον τρόπο που με αντιμετωπίζει και το σκέφτομαι πότε θα ξαναπάω αλλά γενικώς είναι κορυφή .Αν πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να της πεις ότι στην πρότεινα, έτσι για να ξέρει...100/150 κοστίζει , Super VFM για αυτό που είναι.
Dimitris2003ds
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Katharina τρανσέξουαλ γυναίκα (Ανεξάρτητη) ξέρει κανείς πόσα ζητάει η κοπέλα εδώ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις