Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.238
Πόντοι
2.356
Συγνώμη ρε παιδιά, είστε με τα καλά σας που θα δώσετε 200 ευρώ για ένα σεξ; Μα είστε με τα καλά σας; Ούτε να το συζητάτε! Ναι, δε λέω, μέχρι 50 ευρώ και τέλος. Δηλαδή έλεος! Και να υπήρχε καμιά ποιότητα πάει στο καλό. Συνήθως δεν έχει.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.236
Πόντοι
4.510
Και εγωωετ
Εγώ τελευταία έχω δει κάποια αλλαγή στον τρόπο που με αντιμετωπίζει και το σκέφτομαι πότε θα ξαναπάω αλλά γενικώς είναι κορυφή .Αν πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να της πεις ότι στην πρότεινα, έτσι για να ξέρει...100/150 κοστίζει , Super VFM για αυτό που είναι.
Και εγώ έτσι έχω καταλάβει..Πρέπει να δίνει πολύ πόνο

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.891
Πόντοι
456
Συγνώμη ρε παιδιά, είστε με τα καλά σας που θα δώσετε 200 ευρώ για ένα σεξ; Μα είστε με τα καλά σας; Ούτε να το συζητάτε! Ναι, δε λέω, μέχρι 50 ευρώ και τέλος. Δηλαδή έλεος! Και να υπήρχε καμιά ποιότητα πάει στο καλό. Συνήθως δεν έχει.
πω πω τελικα μου φαινεται θα φτιαξω γραφειο τρανσοσεξισμου και οχι μονο για Πουκετ ,με 40-42 ευρω τωρα επεσε το ευρω λιγο,γι ασορτ ταιμ 2 ωρες τοτυλαχιστον στο δωματιο ,και κατι τυπισες ωραιοτερες και απο γυναικες , ενταξει ομως κυριωσ για ενεργητικους ,βρισκεις και καποιεσ με κανα 17 ποντο αλλα μεχρι εκει.Ε μετα πως να παω να σκασω τετοια ποσα εδω στην Ελλαδα ...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.300
Πόντοι
1.446
Άγνωσται αί βουλαί της Καύλας , κύριε !

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
299
Πόντοι
21
Εδώ και λίγες μέρες έχω συνομιλία με μια τρανς κοπέλα. Σήμερα της έστειλα μήνυμα "πως ήταν η μέρα σου;" και μου απάντησε "δύσκολη, γαμηθηκα στην δουλειά!!!"

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
299
Πόντοι
21
Μέχρι 50 τι παίρνεις; την χειρότερη σαβούρα που κυκλοφορεί. Δεν ξέρω. Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom