Nicknick69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2024
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Στα 100 αλλά χαλαρά με την ώρα σουΆντε μπράβο! Και πόσα ζητάει η φιλενάδα σου?
Στα 100 αλλά χαλαρά με την ώρα σουΆντε μπράβο! Και πόσα ζητάει η φιλενάδα σου?
Άσε μας κουκλίτσα μου! Που νομίζετε πως τα κατοστάρικα είναι μαρούλια! Εσύ τι δουλειά κάνεις? Πόσες ώρες εργάζεσαι για να βγάλεις 100€? Ρε δεν πάτε να ξεφορτώσετε κανά φορτηγό να δείτε πως βγαίνει το μεροκάματο? Που η κάθε μία την έχει δει κάποια και ζητάει 100 και καλά χαλαρά και με άνεση χρόνου, και με το καλησπέρα ζητάει παραπάνω "για να περάσουμε όμορφα", λες και τα 100 τα έδωσες για να περάσεις άσχημα. Και αν δεν τα δώσεις αρχίζει η ξυνίλα. Μία τέτοια πριν χρόνια στη Σόλωνος την είχα πετάξει έξω απ το αυτοκίνητο.Στα 100 αλλά χαλαρά με την ώρα σου
Ναι αν το ψάξεις θα το βρειςΣοβαρά μιλάς?
Και εμένα το ίδιο , επιστρέφει σε ένα μήνα περίπουΤον εφαγε ένας γνωστός μου και του πέταξε τα μάτια έξω δεν αστειυεται
Γιατί φίλε να την κάνεις έτσι πάρτη με λιγότερα αν θες είναι καλό και θυληκοΆσε μας κουκλίτσα μου! Που νομίζετε πως τα κατοστάρικα είναι μαρούλια! Εσύ τι δουλειά κάνεις? Πόσες ώρες εργάζεσαι για να βγάλεις 100€? Ρε δεν πάτε να ξεφορτώσετε κανά φορτηγό να δείτε πως βγαίνει το μεροκάματο? Που η κάθε μία την έχει δει κάποια και ζητάει 100 και καλά χαλαρά και με άνεση χρόνου, και με το καλησπέρα ζητάει παραπάνω "για να περάσουμε όμορφα", λες και τα 100 τα έδωσες για να περάσεις άσχημα. Και αν δεν τα δώσεις αρχίζει η ξυνίλα. Μία τέτοια πριν χρόνια στη Σόλωνος την είχα πετάξει έξω απ το αυτοκίνητο.
Ξέρεις καμιά πού να δουλεύει μόνη σε δικό της χώρο ενεργητικά? Θέλω να δοκιμάσω για πρώτη φορά.Τι γουστάρεις μήπως βοηθήσουμε ...τι κάνουμε εμείς εδώ, μύγες
πεταλώνουμε ;
Προσωπικό μήνυμα
Γράψε σε προσωπικό μνμ λεπτομέρειες και θα σου πωΞέρεις καμιά πού να δουλεύει μόνη σε δικό της χώρο ενεργητικά? Θέλω να δοκιμάσω για πρώτη φορά.
Ναι σφιχτός κωλος και θερμή. Οχι κάτι το ουαου.Trans girl 6971735027
I am Victoria TS 100%real with perfect curves, 20 years old, with the most amazing butt and face you've ever seen... I will always be with a very nice lingerie, socks, high heels and fresh shower. Call: 6971735027 I'm in my Private apartment discreet in a safe area, I can also go to your place...kanesex.com
αυτη την εχει δοκιμασει κανεις? ακουω γνωμες παρακαλω
Έβαλε κολω ο καλός της σφιχτός πρέπει να είσαι πέτρα για να πηδηξειςΚαι εμένα το ίδιο , επιστρέφει σε ένα μήνα περίπου
Και που να την δείς με την αναβαθμισμένη κωλάρα ...
Θα κάψει καρδιές η μωρουδάρα
Καλημέρα!Λυδία 6947089733 Viber & WhatsApp incall & outcall
Είμαι η Λυδία, μικρη τρανς 20 χρόνων με βυζάρες κωλάρα και ψωλαρα που χυνει. Εντυπωσιακό και φλογερό κοριτσάκι διαφορετικού τύπου , πειρασμός για κάθε αρσενικό. Καστανομάλλα ,φυσική ομορφιά, με άψογες αναλογίες, θηλυκότατη,και πάντα με καύλες. Ιδανική για girlfriend experience. Συζητήσιμο και...kanesex.com
Η Λυδια δεν το σηκωνει ενω προχτες μιλαγαμε στα μηνυματα 2 ωρες.
Αννα 6945899666
Καλησπέρα είμαι η Αννα 25 χρονων ενεργοπαθητικη τρανς με δικο μου χωρο και σε περιμένω να παίξουμε όπως σου αρέσει εσενα :) Η αγγελια μου αφορά γενναιόδωρους και είναι επαγγελματική!!! Αν νιώσεις ότι θες να περάσουμε όμορφα στειλε μου η πάρε με τώρα whatsapp viber 6945899666kanesex.com
Η Αννα πολυ χοντρη φωνη και με ψιλοξενερωσε.
Μασαζ χαλαρωτικό και παιχνίδια
Cross trans ύψος 173 σε ορμονοθεραπεια, φυσικά μαλλιά και μικρα βυζάκια από ορμόνες.27 χρονών. Προσφέρω μασάζ χαλαρωτικό και ενεργοπαθητικα παιχνίδια με καύλα! Επίσης μου αρέσει πολύ να περιποιούνται τα πατουσακια μου! Δική μου εκτόνωση με ++ χρέωση. Ο χώρος μου είναι στον Κολωνό. Τηλέφωνο viber...kanesex.com
Αυτη μου ειπε 50€ αλλα μονο παιχνιδια και στοματικο. Χωρις σεξ.
Νανσυ 6977626949
Αυτη μου αρεσει αλλα μου φανηκε λιγο σαν μπουκωμενη(κρυωμενη). Ισως ηταν η φωνη της ετσι.
Αυτα απο μενα! Μονο ενεργητικος ειμαι και ψαχνω παθητικη.
Να πηγαινα Ευα νικαια ελεγα. Δεν ξερω.