Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
987
Πόντοι
81
Στα 100 αλλά χαλαρά με την ώρα σου
Άσε μας κουκλίτσα μου! Που νομίζετε πως τα κατοστάρικα είναι μαρούλια! Εσύ τι δουλειά κάνεις? Πόσες ώρες εργάζεσαι για να βγάλεις 100€? Ρε δεν πάτε να ξεφορτώσετε κανά φορτηγό να δείτε πως βγαίνει το μεροκάματο? Που η κάθε μία την έχει δει κάποια και ζητάει 100 και καλά χαλαρά και με άνεση χρόνου, και με το καλησπέρα ζητάει παραπάνω "για να περάσουμε όμορφα", λες και τα 100 τα έδωσες για να περάσεις άσχημα. Και αν δεν τα δώσεις αρχίζει η ξυνίλα. Μία τέτοια πριν χρόνια στη Σόλωνος την είχα πετάξει έξω απ το αυτοκίνητο.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.141
Πόντοι
1.436
Τον εφαγε ένας γνωστός μου και του πέταξε τα μάτια έξω δεν αστειυεται
Και εμένα το ίδιο , επιστρέφει σε ένα μήνα περίπου :rockon:
Και που να την δείς με την αναβαθμισμένη κωλάρα ...
Θα κάψει καρδιές η μωρουδάρα

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Άσε μας κουκλίτσα μου! Που νομίζετε πως τα κατοστάρικα είναι μαρούλια! Εσύ τι δουλειά κάνεις? Πόσες ώρες εργάζεσαι για να βγάλεις 100€? Ρε δεν πάτε να ξεφορτώσετε κανά φορτηγό να δείτε πως βγαίνει το μεροκάματο? Που η κάθε μία την έχει δει κάποια και ζητάει 100 και καλά χαλαρά και με άνεση χρόνου, και με το καλησπέρα ζητάει παραπάνω "για να περάσουμε όμορφα", λες και τα 100 τα έδωσες για να περάσεις άσχημα. Και αν δεν τα δώσεις αρχίζει η ξυνίλα. Μία τέτοια πριν χρόνια στη Σόλωνος την είχα πετάξει έξω απ το αυτοκίνητο.
Γιατί φίλε να την κάνεις έτσι πάρτη με λιγότερα αν θες είναι καλό και θυληκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom