Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

VasilisGr93

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2023
Like
12
Πόντοι
0
Kαλησπερα ομαδα και καλη χρονια.

Θελω τις προτασεις σας για ποιοτικες συνταντησεις αθηνα, επειδη θα κατεβω για δουλειες στην πρωτευουσα για μια βδομαδα.
Θα μένω αμπελοκηπους οποτε ψαχνω κάτι εκει κοντα ή κεντρο.
Ποιες ειναι value for money με θηλυκή εμφάνιση αλλα ενεργητικες :alivedick: στο κρεβάτι?

Η μόνη που βρηκα στην γύρο περιοχή είναι η ηρώ αλλα δεν την λες και φουλ θηλυκή.

Τι βοηθεια σας ζητώ φιλοι!!! :helpplea::helpplea::helpplea:

naughtybiguy94

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε συγνώμη για την έκφραση αλλά.....
Τι μαλακας που είσαι, όπως το είπες σαν 15χρονως πηγές και την πάτησες, για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα πριν περίπου 2 χρόνια πήγα μαζί της και ενώ την γαμουσα έσπασε το προφυλακτικό και δεν το κατάλαβα, μετά της είπα ότι ξέρω ποια είναι και πως αν κολλήσω τίποτα θα την καταγγείλω και μου εδειξε εξετάσεις που έκανε στο νοσοκομείο κάθε μήνα, στείλε μου προσωπικό να σου πω και αλλά, εύχομαι να είσαι καλά αδερφέ!
Εγω πηγα και τσιμπουκωσα πανω στην καυλα αυτην εδω https://distintas.net/cinderella-delvecchio και αντε βρες τωρα αν κολλησα τιποτα. Μετα ειδα σε αλλες κριτικες οτι κανει στανταρ ακαποτη πιπα ενω μου ελεγε οτι φοραει παντα καποτα και μαλακιες. Τι να πω τα θελα αλλα ελπιζω να ειναι καθαρη

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
2.944
Πόντοι
1.436
Εγω πηγα και τσιμπουκωσα πανω στην καυλα αυτην εδω https://distintas.net/cinderella-delvecchio και αντε βρες τωρα αν κολλησα τιποτα. Μετα ειδα σε αλλες κριτικες οτι κανει στανταρ ακαποτη πιπα ενω μου ελεγε οτι φοραει παντα καποτα και μαλακιες. Τι να πω τα θελα αλλα ελπιζω να ειναι καθαρη
Μην ανησυχείς για την "Cinderella" , είχα στενές σχέσεις για καιρό μαζί της και πάντα ήταν καθαρή και υγιής.
Αν όμως βλέπατε τα μηνύματα που της στέλνουν για να κάνει σεξ χωρίς καπότα και διάφορα άλλα αηδιαστικά - τα οποία δεν δέχεται - θα φρικάρατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom