Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
685
Πόντοι
81
Στο 99 αν έχει μείνει χαρά κ Σαμπρίνα αξίζει ακόμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρει κανείς τι ώρες βρίσκουνε τη Σαμπρίνα εκτός 99 ή πού βρίσκουμε τις βάρδιες;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.815
Πόντοι
2.356
Άσχετο σχετικο: Αυτός είναι ο μέσος όρος των αγγελιών τρανς στο kanesex πάντως. Ε δεν χρειάζεται να έχεις και ιδιαίτερες δεξιότητες για να καταλάβεις ότι δεν πας εκεί - βασικά πλέον σχεδόν στις περισσότερες πια δεν πας... Κάποτε είχαμε σοβαρά στανταράκια - τώρα πια είτε γεράσαν είτε δεν ασκουν πια το επάγγελμα...
:cheesy::cheesy::cheesy: (το γέλιο είναι για την αγγελία) Για ξένες βραζιλιανοτετοιες που πάει ένας από δω μέσα δεν συζητάω καν - δεν γνωρίζω το θέμα.

Ευχόμαστε να αλλάξει προς το καλύτερο ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών.

Υ.Γ. Πάνε να γίνουν σαν τις ιερόδουλες γυναίκες κι αυτές- που οι περισσότερες είναι απλά ένα level πάνω από το να κάνεις χειρόγλυκο (μαλακία)

1736411939601.png

johnpit

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Καλησπερα, ποια τρανς (ξενη) εχει το μεγαλυτερο καυλι και το πιο δυνατο ενεργητικο αυτη τη στιγμη στην αθηνα;;;

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.017
Πόντοι
206
Από μέγεθος, λογικά η Ζιζέλ (δεν έχει ανεβασμένη αγγελία στο ts, αλλά προχθές που επικοινωνήσαμε μού έγραψε πως είναι στην Αθήνα - τηλέφωνο ίδιο με παλαιότερες αγγελίες της). Από απόδοση, εάν είναι στη μέρα της, θα περάσει πάνω απ' το κουφάρι σου. Ειδάλλως, χλιαρότητα.

Μια Tracy επίσης δείχνει φουλ προικισμένη, αν και 1-2 ποστς που έχω πετύχει χαμένα στο φόρουμ δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά για την απόδοσή της.

johnpit

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Από μέγεθος, λογικά η Ζιζέλ (δεν έχει ανεβασμένη αγγελία στο ts, αλλά προχθές που επικοινωνήσαμε μού έγραψε πως είναι στην Αθήνα - τηλέφωνο ίδιο με παλαιότερες αγγελίες της). Από απόδοση, εάν είναι στη μέρα της, θα περάσει πάνω απ' το κουφάρι σου. Ειδάλλως, χλιαρότητα.

Μια Tracy επίσης δείχνει φουλ προικισμένη, αν και 1-2 ποστς που έχω πετύχει χαμένα στο φόρουμ δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά για την απόδοσή της.
Ζιζελ;;; Εχει καπου αγγελια; Μπορω να τη δω καπως;;

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.017
Πόντοι
206
Γκούγκλαρε Gisele Bittencourt Athens

Θα βγάλει παλαιότερη αγγελία στο ts-dating με νούμερο που ισχύει.

johnpit

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Γκούγκλαρε Gisele Bittencourt Athens

Θα βγάλει παλαιότερη αγγελία στο ts-dating με νούμερο που ισχύει.
Δουλευει το εργαλειο ομως; Πρεπει να ναι αρκετα μεγαλη ηλικιακα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και εκτος απο αυτη ποια θα προτεινατε ως δευτερη επιλογη;;;

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.017
Πόντοι
206
Ναι, δεν είναι μικρή, αλλά έχω περάσει καλά μαζί της όσες φορές πήγα (τελευταία φορά πέρυσι). Και όμορφη, εκτός αν δε σου αρέσουν τα αδύνατα σώματα. Περί εργαλείου, πριν πρωτοπάω μαζί της το '21, είχα διαβάσει και κακές κριτικές πως είχε θέματα με τη στύση κλπ. Προσωπικά, όχι μόνο δεν είχαμε θέματα όσες φορές πήγα μαζί της, αλλά ιδίως την πρώτη εξ αυτών, με ξεκώλιαζε νον-στοπ επί ένα σαρανταπεντάλεπτο.

Για άλλες τερατωδών διαστάσεων αυτή τη στιγμή στην Αθήνα δεν έχω προσωπική άποψη. Γενικώς, έχε τις κεραίες σου ανοιχτές για την Ιζαμπέλα μπιγκ κοκ και τη Ραφαέλα Φερράρι, όταν ξαναέλθουν. Έρχονται κάποιες φορές τον χρόνο και οι δύο σταθερά. Η πρώτη τον έχει τεράστιο και είναι τέρμα επιθετική, η δε δεύτερη θα σε πεθάνει: τον έχει ακόμη μεγαλύτερο και θεόστραβο. Πόνος, όχι αστεία.

Ούτε αυτές είναι πια μικρές όμως.

Τελευταία τροποποίηση:

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
685
Πόντοι
81
Η δική μου εμπειρία με Ζιζέλ ήταν στη δεύτερη περίπτωση(ψιλό βαρεμάρα και μέτρια), αλλά δεν είχε θέμα στυσης. Μειζαμπελα και Φεράρι έχω περάσει καταπληκτικά, η Φεράρι ειδικά είναι και κουκλάρα. Και οι τρεις πρέπει να είναι γύρω στα 30 ή λίγο παραπάνω, το οποίο για μένα είναι σούπερ ηλικια(όσες φορές έχω πάει με κάτω των 25, δεν)

Wander

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
112
Πόντοι
0
Καλησπέρα , θα ανακοινώσω κάτι SOS και επείγον.
Έκανα γερή γερή μαλακία πριν μια ώρα.
Έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό με την Amanda miquer (https://distintas.net/amanda-miguer). Συγκεκριμένα δεν θα μπω πολλές λεπτομέρειες, ήταν από πάνω μου και ξαφνικά έβαλε τον πούτσο μου μέσα της. Της είπα "babe no , condom", και αυτή μου έπιασε τα χέρια και συνέχισε. Εγώ δεν έκανα άλλη προσπάθεια να αντισταθώ πάνω στην καύλα (σκέφτηκα λίγο ακόμα και εκεί το έχασα). Δηλαδή δικό μου το φταίξιμο γιατί συναίνεσα.
Είμαι σε κατάσταση πανικού γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να μου συμβεί από εδώ και πέρα, είμαι μέστην αγωνία και τον θυμό και μου αξίζει γιατί φέρθηκα μαλακισμένα τελείως, σαν 15χρονο μην κοιτώντας τις συνέπειες.
Ο λόγος που το στέλνω αυτό είναι:
1. Για να γνωρίζετε ότι το συγκεκριμένο άτομο κάνει ακάποτο οπότε να την αποφεύγεται
2. Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να μου στείλει τσατ ή/και εδώ αν θέλει (για να δω πως κατέληξε) και αν έχει ξανακάνει η τύπισσα ακάποτο.
3. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει αν έχει κάποιο ΣΜΝ να το πει.
Παρακαλώ μην ρωτήσετε άσχετα πράγματα ή με κράξετε. Το ξέρω αξίζω το κράξιμο αλλά τώρα δεν μπορώ να το διαχειριστώ.
Φίλε συγνώμη για την έκφραση αλλά.....
Τι μαλακας που είσαι, όπως το είπες σαν 15χρονως πηγές και την πάτησες, για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα πριν περίπου 2 χρόνια πήγα μαζί της και ενώ την γαμουσα έσπασε το προφυλακτικό και δεν το κατάλαβα, μετά της είπα ότι ξέρω ποια είναι και πως αν κολλήσω τίποτα θα την καταγγείλω και μου εδειξε εξετάσεις που έκανε στο νοσοκομείο κάθε μήνα, στείλε μου προσωπικό να σου πω και αλλά, εύχομαι να είσαι καλά αδερφέ!

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.017
Πόντοι
206
Η δική μου εμπειρία με Ζιζέλ ήταν στη δεύτερη περίπτωση(ψιλό βαρεμάρα και μέτρια), αλλά δεν είχε θέμα στυσης. Μειζαμπελα και Φεράρι έχω περάσει καταπληκτικά, η Φεράρι ειδικά είναι και κουκλάρα. Και οι τρεις πρέπει να είναι γύρω στα 30 ή λίγο παραπάνω, το οποίο για μένα είναι σούπερ ηλικια(όσες φορές έχω πάει με κάτω των 25, δεν)
Παραπάνω θα έλεγα

Για τη Ζιζέλ ειδικά πέτυχα σε κάποιο σάιτ που ανεβάζει ερασιτεχνικά βίντεο την καρτέλα της και έγραφε γεννηθείσα το '87 χαχα. Δε νομίζω να είναι τόσο μεγάλη, αλλά σίγουρα έχει περάσει προ πολλού τα πρώτα -άντα. Δεν πειράζει, με τα σκευάσματα που παίρνουν αυτές για στύση, διαδοχικά χυσίματα κλπ, δεν έχουν θέματα ακόμη και αν περνούν τα χρόνια. Κάτι οι προσθετικές επεμβάσεις, κάτι τα χημικά, οι τρανς είναι γενικά ψιλο-ρόμποκοπς.

Wander

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
112
Πόντοι
0
Επίσης, καλή χρονιά σε όλους παιδια! Με υγεία κ αγάπη κ πολλά γαμησα.
Έχω να σας πω ιστοριαρα, πήγα διακοπές εξωτερικό και γνώρισα OF creator

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom